سلام، چطور می تونم فایل هایی با پسوند gho که متعلق به norton ghost هستند بازیابی کنم، کدام نرم افزار بازیابیو استفاده کنم؟ ممنون
سلام، چطور می تونم فایل هایی با پسوند gho که متعلق به norton ghost هستند بازیابی کنم، کدام نرم افزار بازیابیو استفاده کنم؟ ممنون
سلام تو رو خدا به دادم برسید من چیزی حدود 1 گیگ فایل متنی مربوط به آفیس تو document داشتم که اشتباهی پاک شدن حالا بهترین برنامه که 100% برشون گردونه چی هست تو رو خدا به دادم برسید خیلی مهمه با برنامه get data برنگشت.
از نرم افزار زیر استفاده کنید گزینه خوبیه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جای این سوال در این تاپیک نیست دوست عزیزنقل قول:
اگر میخواهید اطلاعات پاک بشه و دیگه قابل دستیابی نباشه از نرم افزارهایی مثل Eraser میتونید استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه من چن وقت پیش عکسها مو ریختم توی یک از ادرایوها عکسها تا مدتی حدود یکسال بودن و بدون هیچ مشکلی میشد دیدشون ، کپی کنی ، یا چاپشون کنی ، اما حالا بعد از اینکه یکبار ویندوزم دچار مشکل شد دیگه نتونستم عکسها رو ببینم ، ویندوز رو به هر نحوی بود تعمیرش کردم و با خوشحالی بسیار رفتم که عکسها رو بردارم بریزم توی یه سی دی اما روفتم و پوشه رو باز کردم دیدم همه عکسها اونجاست اما وقتی خواستن ببینمشون وروش کلیلک کردم عبارت NO PREWIEW رو نمایش میده ، حالا نمیدونم چیکار کنم ، میشه برشون گردوند یا نه ، عکسها با همون سایز با همون اسماشون موجوده و لی باز نمیشن - با تشکر از همه
نقل قول:
مشکلتون نادر هست
شما از چند نرم افزار خوب تو این زمینه برای بازگردانی عکس ها استفاده کنید
ممنونم از زحمتی که کشیدی اما هیچ یک از برنامه ها کارساز نبود ، شرمنده که به زحمت افتادید ، بازم از همتون ممنونم ...
سلام.
من حدود 1000 تا فایل موسیقی داشتم که کاملا از روی هارد پاک شدن.
بلافاصله با نرم افزار Undelete ریکاوریشون کردم ولی مشکل این جاست که اکثر فایل ها به هم خوردن یعنی اسم فایل یک موسیقی و خود فایل یه چیز دیگه.یا بعضی ها از وسط یه آهنگ دیگه شروع می شن.بعضی هم هم با همدیگه ترکیب شدن.
میخواستم بپرسم که نرم افزاری مخصوص بازیابی موسیقی نیست؟من چه طوری این ها رو درست ریکاوری کنم؟
ویرایش:یک نکته ی جالب فهمیدم:فقط اون آهنگ هایی که تایتل داشتن سالم موندن.ولی بقیه...
کسی نیست به من کمک کنه؟نقل قول:
سلام
یه هارد اکسترنال A_DATA 320 دارم که دیروز که وصل کردم ارور داد که باید format بشه .یکی از دوستان بخش سخت افزار گفتند که هاردو باز کنم و به عنوان هارد داخلی وصل کنم که باز هم اطلاعاتم نیومد!!! بهترین نرم افزاری که بشه باش اطلاعتو برگردوند چیه ؟ این کاریه که کسی مثل من هم میتونه بکنه یا خیلی تخصصیه؟! چون همه مغازه دارا میگن خودتون نمیتونید و کار سختیه..نکنه به خاطر اینه که میخوان پول زیاد بگیرن میگن بیارین پیش خودمون!؟!؟
کمک