کسی میدونه سنسور اکسیژن کلا چیه و چیکار میکنه؟
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
البته اساتید همه می دونن منظورم اینه که کسی هست یه توضیحی بده؟ :31:
Printable View
کسی میدونه سنسور اکسیژن کلا چیه و چیکار میکنه؟
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
البته اساتید همه می دونن منظورم اینه که کسی هست یه توضیحی بده؟ :31:
اگه همیشه به وضعیت روغن و سطحش رسیدگی میکنین لزومی نداره ;)نقل قول:
ولی اگه خدایی نکرده زمانی نشتی چیزی بوجود بیاد میتونه بدونه اینکه شما با خبر بشین باعث آسیب شدید به ماشینتون بشه
بهتره درستش کنین فردا موتور بدونه روغن نمونه من این وسط مقصر بشم :31:
البته من چون گفتین کلی کلی سرچ کردم و براتون آوردم :نقل قول:
محتوای مخفی: سنسور اکسیژن
سلام خسته نباشيد
ميگم اگه كلاچ زير پا بزنه مشكلي داره؟ بعضي وقتها كلاچ زير پا ميكوبه و يك بار هم خيلي شديد ميكوبيد! يعني كلا پام ميلرزيد!من قبلا پرايد داشتم اينجوري نبود و هيچوقت هم تو ترافيك يا سر چهارراه خاموش نميكردم الان چند بار شده اين ماشينم خاموش شده و هي ميگن چرا كلاچو ول ميكني! در صورتي كه كلاچو اونقدرا ول نميكنم برا همين مجبورم پر گاز تر برم تا اينجوري نشه! در ضمن ماشين سمند اي اف 7 هست.شايدم من به اين ماشين هنوز عادت نكردم. در ضمن ماشين نزديك 400 تا راه رفته.
شما ببرین نمایندگی بگین براتون کلاچ رو لیگ لاژ کنن مشکل برطرف نشد بگین تا راهنمای بیشتر بکنن دوستاننقل قول:
فكر كنم مشكل از ديسك كلاچ باشه تاب داردكه يا بايد ديسك و صفحه عوض بشه و يا ديسك را تراشكار بدين كف تراشي بكند
ســـــــلام....
توی خودرو های پژو روآ....یه میله ایی هست که زیر ماشین قسمت انتها جوش شده به بدنه که اگزوز رو نگه میداره...یعنی اگزوز توسط اون لوزی های پلاستیکی وصل میشه به اون میله هه...که توی بقیه پژو ها و سمند و اینا دیگه جوشی نیست پیچ و مهر ه است....
حالا اون میله رو کجا میتونم پیدا کنم خیابون استخر(شرق تهران) + توپخونه وحسن اباد و خیابون ملت رو گشتم هیجا نداشتن....
کجا میتونم پیدا کنم...؟؟
نمایندگی داره..؟چند روز طول میکشه تا بدن..؟
یا یه چیزی من درآوردی درست کنم بجای اون..؟
منظورت اون میله ای هست که به بدنه جوش شده؟شکسته؟نقل قول:
فک نکنم راحت گیر بیاد مگر تو اوراقی چیزی!
چیز مهمی نیست ببر یه اگزوز سازی با میله گرد باریک مثل خودشو برات درست میکنه:46:
اره همون....خودش نشکسته..بعد از تصادف از بدنه شکسته و گم شده..نقل قول:
منظورت اون میله ای هست که به بدنه جوش شده؟شکسته؟
ای بابا...نقل قول:
فک نکنم راحت گیر بیاد مگر تو اوراقی چیزی!
بردم...بلد نبود....اصلا همین اگزوز سازه خرابش کرد (داستان داره)...خودم درستش میکنم فقط اندازه دقیقش رو نمیدونم..باید از روی جلوییه (جلوی ماشین) اندازه اش رو دربیارم..با میلگرد 10 فکر کنم خوب باشه میمونه جوشش که میبرم پیششون..نقل قول:
چیز مهمی نیست ببر یه اگزوز سازی با میله گرد باریک مثل خودشو برات درست میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم نمایندگی کمکی میکنه یا نه که دیدم نه....ممنون.
بنظرم اول برو رویه یه آردی دیگه دقیق شکلو اندازشو نگاه کن چیزی هم که زیاده آردی:31: تا کارت بطور دقیق در بیاد:46:
اگه واقعا مصرف سوخت وقتي كه با نيروي چرخ ماشين حركت ميكند صفر باشد پس در ان صورت احتراقي نيست و نبايد دودي از اگزوز در اين شرايط خارج بشه ولي در اكثر ماشين ها تو سرازيري وقتي گاز نميديم ميبينيم هم دود از اگزوز مياد و هم صداي انفجار كه نشان احتراق بنزين ومصرف ان هستنقل قول: