نقل قول:
سلام
مشکلم حل شده فقط رو موزیلا جواب نمیده یعنی گزینه دانلودش نمی یاد
نقل قول:
سلام
مشکلم حل شده فقط رو موزیلا جواب نمیده یعنی گزینه دانلودش نمی یاد
سلام؛نقل قول:
تست کنید که کلا حالت Click Catcher فعال هست یا نه، یعنی کلیک روی لینک دانلود رو تشخیص میده و به IDM منتقل میکنه؟ اگه این هم کار نمیکنه Add-on مربوط به IDM غیرفعال شده.
کاری نداره !نقل قول:
V P N
برای موزیلا باید ADD-ONS اون رو نصب کنینقل قول:
Q. IDM downloaded a file but cannot rebuild temporary chunks. What should I do?نقل قول:
این چیزی هست که تو قسمت پرسشهای متداول IDM نوشته. این مشکل معمولا به این دلیل بروز میکنه که وقتی یک فایل موقتی بوسیله بعضی نرم افزارهای دیگه مثل آنتی ویروس یا مشاهدهگر فایل استفاده بشند. لطفا کامپیوتر خود را ریستارت کنید سپس دانلود را ادامه دهید. در بیشتر حالات IDM فایلهای موقتی را بهم میچسباند. اگر نچسباند لطفا به گزارش دانلود نگاه کنید و آن را برای ما بفرستید تا روش کار کنیم.
سوال: من فایرفاکس رو آپدیت کردم ولی یکپارچه شدن IDM با فایرفاکس از کار افتاده و IDM دیگه فایلها رو از تو فایرفاکس دانلود نمیکنه.نقل قول:
فایرفاکس میگه که افزونه IDM رو غیر فعال کردم چون اون با من سازگار نیست.
من نمیتونم IDM رو با فایرفاکس یکپارچه کنم. چکار کنم؟
لطفا مطمئن شید که از آخرین نسخه IDM استفاده میکنید. آخرین نسخه رو ازبگیرید.کد:www.---------.com
فراموش نکنید که چک باکس مربوط به یکپارچه شدن با فایرفاکس را درون IDM از مسیر option سربرگ general علامت بزنید.
ممکن است که لازم باشد افزونه IDM را از درون فایرفاکس بروز کنید. به فایرفاکس برید. منوی tools -> addons
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجره مدیریت افزونهها باز میشود. به سربرگ extension برید و افزونه IDM CC را پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کلید Uninstall فعال باشد (مثل عکس بالا) آن را فشار دهید و عمل عزل را تایید کنید. سپس آنرا بسته و فایرفاکس را ریستارت کنید. فایرفاکس خودش موقع شروع با استفاده از رجیستری دنبال آخرین نسخه IDM cc گشته و آنرا نصب میکند. همین.
اگر کلید Uninstall غیر فعال است و شما از آخرین نسخه IDM استفاده میکنید امکان دارد که نسخه افزونه IDM قدیمی باشد. در این حالت لینک زیر را در مرورگر فایرفاکس که میخواهید IDM با آن یکپارچه شود باز کنید.
مراحل نصب را طبق دستورات دنبال کنید. اگر مشکلی با نصب داشتید راهنمایی مفصل را اینجا ببینید.کد:http://www.internetdownloadmanager.com/idmmzcc/idmmzcc.xpi
کد:http://internetdownloadmanager.com/support/firefox_integration2.html
دوستان بنده چندین سال با دانلود منیجر کار میکنم ولی امروز یک مشل عجیبی با ان پیدا کردم. وهرکاری میکنم نصب نمیشه وموقعی که نصب میشه میگه دانلود منیجر شما مشکل دارد وباید به اینترنت وصل بشه .انتی ویروس بنده نود 32 میباشد
لطفا کمک کنید
سلام...من تو تایپیک بغلی هم سوال کردم اما جوابی درست حسابی ندیدم
من برای دانلود از نرم افزار idm که هر دانلودری جلوش لنگ میندازه استفاده میکنم...
من شبا idm تنظیم میکنم که ساعت 6:57 صبح خاموش بشه ولی نمیشه و log off میشه چون من دو تا اکانت توی کامپیوترم دارم!
مشکل چیه؟باید چیکار کنم؟
در ضمن از scheduled ویندوز هم استفاده کردم کار نکرد و با log off میشد.
با سپاس...
سلامنقل قول:
در بخش Scheduler خود IDM تیک گزینه ی Force Processes to terminate رو هم بزن.
موفق باشید :40:
دوستان بنده چندین سال با دانلود منیجر کار میکنم ولی امروز یک مشل عجیبی با ان پیدا کردم. وهرکاری میکنم نصب نمیشه وموقعی که نصب میشه میگه دانلود منیجر شما مشکل دارد وباید به اینترنت وصل بشه .انتی ویروس بنده نود 32 میباشد
لطفا کمک کنید