بله چرا که نه. :20:نقل قول:
آشنایی با پنل های Xperia X1.
تا جایی که خبر دارید در Xperia X1 میشه از 9 پنل مختلف که همیشه فعال هستند استفاده کرد. این پنل ها در اصل
همون دستکتاپ هستند. همانطور که که در محیط ویندوز اکس پی یا ویندوز ویستا میشه توسط برنامه های
مخصوصی چندین دسکتاپ مختلف داشته باشید که هر کدام از آنها با بقیه فرق کنند در X1 نیز میشه 9 دسکتاپ
مختلف رو داشته باشید و آنها را طوری تغییر بدید که در کمترین فرصت بتونید محیط ظاهری این گوشی را با شرایطی
که در آن قرار دارید تغییر بدید.
بطور مثال شما ممکنه روزها به کلاس درس برید و مشغول تحصیل باشید در این صورت شما میتونید یکی از دسکتاپ
ها یا همان پنل ها را طوری تغییر بدید که با کارهایی که در هنگام تحصیل به آنها نیاز دارید دسترسی سریعتری
پیدا کنید و فقط با یک کلیک بتونید به خواسته مورد نظرتون برسید. در این دسکتاپ که مخصوص تحصیل درست
کردید میتونید برنامه های آفیس و یا پی دی اف را در آن قرار بدید.
یا ممکنه که شما بعد از ظهر ها بخواهید برید سر کار در آن صورت شما یکی دیگه از دسکتاپهاتون رو برای محیط
کار دست میکنید.
تعداد پنل هایی که در این گوشی بطور همزمان فعال هستند و میشه ازشون استفاده کرد 9 تا است. اما هر
کدام از این 9 تا پنل را میشه با پنل های دیگه ای عوض کرد و این بستگی به نوع سلیقه شما داره. در این
گوشی دیگه از 1 دستکتاپ که ممکنه بعد از مدتی ازش خسته بشید خبری نیست و مثل این میمونه که شما
9 تا گوشی را در یک گوشی پیاده کردید.
برای باز کردن پنل ها میبایستی دکمه Xpanel زده بشه. در این صورت شما پنل ها برای شما باز خواهند شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقت نکردم که 2 پنل دیگه را به این گوشی اضافه کنم. همانطور که در عکس بالا میبینید جای 2 پنل دیگه وجود
داره که میشه آنها را به 7 پنل اولیه اضافه کرد. یکی از پنل هایی که مورد نظر منه و در چند روز آینده میخوام بهش
اضافه کنم SPB Mobile Shell است.
پنل اول از بالا سمت چپ به پنل مخصوص Xperia معروفه. عکس زیر...
با تنظیمات اولیه و پیش فرض شما در این پنل مستقیم میتونید به تاریخ و ساعت دسترسی داشته باشید و
همیشه جلوی چشم باشند. همچنین شما میتونید به پیغامهای دریافت شده از طریف SMS و یا MMS و ایمیل
دسترسی داشته باشید.
بعد در زیر اون میتونید به نوشته ها و یاد داشت های کوتاه روزانه تون که برای انجام دادن کارها و فراموش
نکردنشون تهیه کردید دسترسی داشته باشید.
در آخری هم ساعت آلارم و اینکه چه ساعتی باید کجا باشید قابل دسترسی است.
البته این پنل تنظیماتی هم داره که شما میتونید از طریق اون بعضی قابلیت های دیگه رو بهش اضافه کنید و یا
حذف کنید.
پنل دوم امکانات بیشتری رو به کاربر میده. عکس زیر...
همانطور که از عکس نیز مشخصه شما در این پنل به ساعت، تاریخ، آخرین برنامه های باز شده همراه با آیکون و
همچنین تنظیمات صدای گوشی، اینترنت بی سی، بلوتوث، حالت هواپیما دسترسی مستقیم دارید.
در این پنل میشه بطور مستقیم به اس ام اس ها و پیغامهایی که دریافت کردید نیز دسترسی داشته باشد. این
پنل هم مانند پنل اولی تنظیمات مخصوص خودش رو داره اما تنظیمات این پنل بیشتر از اولی است. مثلا شما
در این پنل میتونید 1 ساعت آنالوگ و یک تاریخ داشته باشید و یا میتونید 2 تا ساعت آنالوگ داشته باشید و یا اینکه
میتونید 1 ساعت دیجیتال و 2 تاریخ داشته باشید.
همچنین شما این امکان را خواهید داشت که عکس رنگ های مختلفی را برای بک گراند این پنل طبق سلیقه
خودتون انتخاب کنید. در زیر من چند نمونه از تغییراتی که میشه در این پنل انجام داد را براتون کیزارم تا بیشتر
باهاش آشنا بشید. البته اینها فقط چند نمونه هستند وگرنه شما میتونید هر طور که دلتون خواست دسکتاپ
خودتون رو درست کنید و تنطیمات خوبی برای این کار در اختیار کاربر قرار داده شده.
پنل بعدی پنل آکواریوم است که 3 ماهی در آن قرار دارند. این ماهی ها با حرکت های خیلی قشگ و زیبایی در
دستکتاپ شنا میکنند. اگر با انگشت و یا مداد گوشی روی هر کدام از این ماهی ها کلیک کنید مثل این میمیونه
که زدید تو سر یک ماهی واقعی و فرار میکنند.
اما گذشته از زیبایی که این ماهی ها به محیط دسکتاپ میدهند کارهای دیگه ای نیز میکنند. این ماهی ها حالت
خبر دهنده دارند و هر کدام برای کاری برنامه ریزی شدند. مانند اس ام اس دریافتی ... تماس های برگشت خورده
و یا ایمیل جدید.
بطور مثال اگر میس کار داشته باشه یعنی اگر کسی بهتون زنگ بزنه و شما متوجه تماس شخص نشده باشید یک
ماهی به ماهی قرمز رنگ که مخصوص تماس است به ماهی های آکاریوم شما اضافه میشه و شما رو از داشتن
تماس آگاه میکنه.
پنل چهارم دقیقا همان پنل دومی است که فقط رنگ و ظاهرش فرق میکنه. در این پنل شما میتونید ساعت دیگه های رو انتخاب کنید و ساعت و یا ساعت های انتخابی شما با پنل دوم فرق داشته باشند. فکر کنم این پنل برای
کسانی خوبه که به کشور های مختلف مسافرت میکنند و میخواهند که برای هر کشور یک پنل داشته باشند.
این پنل هم دقیقا تنظیمات پنل دوم را که براتون توضیخ دادم را دارد و میتونید آنطور که دلتون بخواد این دسکتاپ را
تغییر بدید.
پنل پنجم به اسم مدیا سنتر معروفه. همانطور که از اسمش معلومه شما در این پنل به موزیک، عکس، فیلم و
همچنین لیست شماره تلفن ها تون میتونید دسترسی داشته باشید.
اگر شما هم متوجه شده باشید این پنل از نظر ظاهری و اینترفیس شباهت زیادی به PSP Sony داره. یک نکته ای
که برای من عجیب بود و هنوز متوجه نشدم که سر و تهش کجاست اینه که رنگ این پنل در شب، صبح و ظهر ها
باهم فرق میکنه. اگر عکس های قبلی من رو که در شب از این پنل گرفته بودم دیده باشید متوجه میشید که
رنگش صورتی بود اما امروز صبح که اومدم از این پنل عکس بگیرم رنگ آبی آسمانی پیدا کرده. یعنی اتوماتیک
رنگش عوض شده بدون اینکه من بهش دست بزنم.
در تظیمات این پنل شما میتونید افکت هایی را دقیقا مانند واکمن گوشی های W960 براش انتخاب کنید. در عکس
بالایی شما یک افکت بصورت حالت موجی را میتونید ببینید. اما شما میتونید 2 نوع دیگه افکت را برای بک گراند
انتخاب کنید که عکس زیر یکی از آنهاست.
افکت سوم به افکت آیکون معروفه. وقتی شما افکت آیکون را برای پنل مدیا سنتر انتخاب کنید وارد هر قسمت که
بشید آیکون های ریز و قشنگ مربوط به همان قسمت در پشت صحنه پرواز میکنند. مثلا اگر وارد تنظیمات بشید
آیکونه تنظمات ظاهر میشه و اگر وارد قسمت موزیک و یا فیلم بشید آیکونهای همان قسمت ظاهر میشند.
پنل ششم پنل رادیو است. این پنل از اسمش معلومه که چیکار میکنه. در این پنل شما میتونید به یک رادیوی
دیجیتال دسترسی داشته باشید ...
و پنل هفتم یعنی آخری پنلی که من فعلا در گوشی خودم دارم پنل گوگل است. امکانات این پنل هم از روی
عکس مشخص است و فکر نکنم احتیاج به توضیح خاصی داشته باشه.
برای آشنایی با پنل SPB Mobile Shell هم میتونید فیلمی را که در صفحه قبل قرار دادم ببینید تا با پنل هشتم نیز
که میتونه یکی از پنل های شما باشه آشنا بشید.
در سایت سونی اریکسون قسمت دانلود پنل های مختلفی برای این پوشی قرار داده شده که به رایگان قابل
دانلود هستند و هر روز به تعداد این پنل ها اضافه خواهد شد. اما چون فعلا Xperia بصورت گسترده پخش نشده
تعداد این پنل ها کم هستند و با پخش گسترده این گوشی حتما تعداد پنل هایی که برای این گوشی ساخته
خواهند شد بیشتر میشن.