جواب سوال دوست عزیز خانم / آقای بهنازی
سلام
ببخشید کم به تاپیک سر می زنم اساتید این تاپیک زیاده
دوست من من جوابتون را با اجازه بزرگترها( جواد عزیز ، خانم ولایی ، و وردیست جان ، jedivssith جان و بقیه اساتید) براتون توضیح میدم اگه متوجه نشدید بفرمایید تا عکس هم بذارم ولی فکر کنم توضیحات کامل باشه
البته برای حل مشکل شما میشه از بعضی ترفندهای ورد هم استفاده کرد ولی فعلا راه اصولی را توضیح میدم امیدوارم مشکلتون حل بشه؟
اگه نشد بفرمایید باز هم توضیح میدم البته من همه اینها را تحت آفیس 2007 می گم ولی راه حل یکیه اگه احیانا منویی فرق کرد بگید آفیس 2003 را نصب کنم و بعد هم ....
و اما:
جواب ها:
خوب شما به ورد واردید و این کمی مشکلات را حل می کنه
خوب شما باید در صفحه Borders and Shading در قسمت Preview کافیست هر کدام از خطوطی را که می خواهید حذف کنید (منظورم کادر صفحه) فقط روش کلیک کنید یا روی آیکن آن کلیک کنید خوب تا اینجا که همه بلدند خوب برای اینکه متن روی کادر بیفته شما باید در قسمت Options همین صفحه کلیک کنید بعد تیک گزینه Always display in front
را اگه زحمتی نیست بردارید نیازی به تنظیمات دیگر این صفحه ندارید برای حل کشیده نشدن خط توی کل صفحه هم اگه گفتی باید چیکاری کنیم یک ذره فکر کن ای بابا خوب وقت شما تموم شد خودم میگم شما باید در قسمت Options همین صفحه (Border and Shading Options) از قسمت Measure from گزینه Text را انتخاب کنید
بعد می تونید براحتی برید و توی ورد هرچه دل تنگتان می خواهد بنویسید.
در مورد سوال سومتون هم برای من چنین چیزی پیش نیامده باید ببینم که میشه یا نه ولی برای حل موقت مشکلتون همین کاری را که من می کنم انجام بدید یعنی صفحاتی که سربرگ یا پابرگ یکسان دارند را در یک سند سیو کنید و هنگام شماره گذاری صفحات شماره گذاری را از شماره آخر صفحه قبل شروع کنید. امیدوارم مشکتون حل شده باشد عزیز دل.
یا مهدی صاحب الزمان ادرکنی
سئوال : فارسی نویسی اعداد در Microsoft Office 2007
سلام
من آفیس 2007 رو دارم و فارسی هم تایپ میکنه
ولی نمی دونم چرا اعداد رو فارسی تایپ نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]