معذرت می خوام به پست بالایم دقت نکردم . شما ببخشیدنقل قول:
حالا این رو من دانلود کردم دو تا پو شه هست تو هر کدوم چند تا فایل هست کدوم اینها رو باید انتخاب کنم در ضمن اینها رو باید جایی کپی کنم ؟
یه توضیح بدی ممنون می شم
Printable View
معذرت می خوام به پست بالایم دقت نکردم . شما ببخشیدنقل قول:
حالا این رو من دانلود کردم دو تا پو شه هست تو هر کدوم چند تا فایل هست کدوم اینها رو باید انتخاب کنم در ضمن اینها رو باید جایی کپی کنم ؟
یه توضیح بدی ممنون می شم
پوشه KIS براي kaspersky Internet Security و پوشه KAV براي kaspersky antivirus ميباشه.اگر تا بحال كاسپر را نصب نكرده ايد در موقع نصب و در مراحل پاياني آن 4 گزينه براي نحوه فعال كردن كاسپر به شما پيشنهاد ميكنه كه شما بايد گزينه "apply existing license key" را انتخاب و با استفاده از دكمه Browse آدرس پوشه اي را كه دانلود كرده ايد و حاوي كليدها ميباشه را به برنامه بديد(بر اساس محصولي كه استفاده ميكنيد به داخل يكي از پوشه هاي KIS يا KAV برويد و يكي از كليدهاي موجود در ا‹ها را انتخاب كنيد).نقل قول:
اگر هم قبلا كاسپر در سيستم شما نصب بوده و كليد قبلي در ليست سياه قرار گرفته كاسپر را اجرا كنيد و وارد قسمت Activation شويد و در سمت راست اين قسمت ابتدا Delete Key را بزنيد تا كليد قبلي حذف بشه و سپس با استفاده از دكمه Install Key كليد جديد را مطابق با توضيحي كه دادم به برنامه بدهيد.
دوست عزیز من همین کار رو کردم ولی key مربوط به ورژن 7.0.1.321 تو این فایل ها نبودنقل قول:
دوست عزيز اين كليدها بر روي تمام محصولات مشابه و با ورژنهاي مختلف كار ميكنه و اينگونه نيست كه كليدي كه بر روي نسخه 7.0.125 كار ميكنه بر روي نسخه 7.1.321 كار نكنه.بلكه حتي اين كليدها بر روي نسخه هاي 6 هم كار ميكنند.پس بدون هيچ مشكلي بايد بتونيد از كليدها استفاده كنيد.نقل قول:
با تشکر از توضيح دوست عزيزم هميلتون، برای ساده تر شدن توضيح ايشان، دوباره با عکس توضيح ميدهم!نقل قول:
اولين کاری که بايد شما انجام بدين اين هست که مشخص کنيد از چه محصول کسپر استفاده ميکنيد:
پوشه KAV برای Kaspersky Avti-Virus و پوشه KIS برای Kaspersky Internet Security...
در مرحله بعد شما بايد يکی از کد های داخل پوشه محصول خودتون رو، به محصول خود بدهيد، (کدها بر اساس تاريخ انقضا از کمتر به بيشتر مرتب شده، و استفاده از هر کدوم اختياری هست و هر وقت کدی از داخل اون پوشه غير فعال شد، از کدی ديگر بايد استفاده کنيد)
مرحله بعد طريقه انتقال کد به کسپر
در اين مرحله شما ممکن هست در يکی از شرايط زير قرار داشته باشيد:
1- تازه کسپر رو دارين نصب ميکنيد، که در زمان نصب با صفحه شکل اول برخورد ميکنيد...
2-کسپر رو نصب کردين که صفحه زير رو بستين که در اين صورت روی آيکون کسپر کنار ساعت (Taskbar) کليک سمت راست بزنيد و گزينه Activate رو بزنيد تا باز صفحه شکل اول ظاهر شود..
3- کسپر رو قبلاً با کد نصب داشتين و کد شما غير فعال شده و میخواهيد کد جديد بهش بدين، که در اين قسمت اول بايد کد قبلی رو پاک کنيد، و بعد صفحه کسپر رو باز کنيد، بعد از سمت چپ وارد قسمت Activate بشويد و در صفحه رو برو گزينه Install Key رو بزنيد، که باز صفحه اي مانند شکل 1 ظاهر ميشود...
حال در اين صفحه ابتدا مطابق شکل گزينه سوم رو انتخاب کرده و Next رو ميزنيم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صفحه بعدی شما بايد يکی از کد های فعال رو به کسپر بدهيد، به اين صورت که ابتدا گزينه Browse رو ميزنيد، با زدن اين گزينه پنجره اي باز ميشود که شما بايد مسير کد مربوطه رو که در هاردتون هست بهش بدين، وقتی آدرس رو دادين، صفحه رو Next کنيد.
و در آخر در اين صفحه کد شما به کسپر داده شده و کسپر مطابق شکل پايين، با تاريخ مشخصی فعال شده است،
دوست عزيز بطور قطع اين نسخه، نسخه نهايی نيست، چون شما که ميگين ورژن 8.0.0.202 هست، همين الان من لينک ورژن 8.0.0.204 رو دارم که اون هم بتا هست!نقل قول:
لينک ها از خود سايت کسپر (فروم کسپر) هست:
Kaspersky Anti-Virus 8.0.0.204 Beta
Kaspersky Internet Security 8.0.0.204 Betaکد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/8.0.0.204/KAV/English/2008_01_28_17_38/kav.en.msi
کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/8.0.0.204/KIS/English/2008_01_28_17_38/kis.en.msi
و اين داستان اومدن نسخه های آلفا و بتا همچنان ادامه دارد!
ممنون دوستان بابت راهنمایی درستش کردم
راستی یه سوال دارم . البته شاید جاش تو این تایپیک نباشه ولی نمی دونم باید کجا بگم چون تاپیک در مورد kaspersky زیاده
به حر حال اینجا می پورسم
این قضیه Kaspersky Avti-Virus با Kaspersky Internet Security چیه . منظورم اینه چیکار میکنن . با هم چه فرقی دارن . باید رو یه سیستم هر دو رو نصب کرد . هر دو یک کار رو انجام میدن ؟
نقل قول:
فرق بين آنتی ويروس و اينترنت سکوريتی کسپر رو ميتونی، بطور واضح در شکلهای زير ملاحظه کنی، همونطور که ديده ميشه، نسخه سکوريتی کسپر شامل تمام موارد نسخه آنتی ويروس ميشه به اضافه يک فايروال قوی و...
بيشتر دوستانی که از اينترنت استفاده ميکنند، بخاطر خطرات نت بيشتر ترجيح ميدن از نسخه سکوريتی استفاده کنند، بعضی از دوستانی هم که با اينترنت سرو کار ندارن، نسخه آنتی رو ترجيح ميدن يا دوستانی هم هستن که چون دوست دارن در کنار محصولی از کسپر از يک فايروال مجزا استفاده کنند هم از نسخه آنتی استفاده ميکنند. (البته اين نکته رو بگم که محصول کسپر خوشبختانه يا متأسفانه با بيشتر فايروال های ديگه هماهنگی ايجاد نميکنه! البته به نظر من فايروال کسپر انقدر درحد خودش قوی و معروف هست که ديگه آدم دوست نداره هيچ فايروال شرکت ديگه اي رو جايگزين اون کنه!)
Kaspersky Anti Virus 7
Kaspersky Internet Security 7
مارکوس جان یه سوال داشتم
کد آماده در اختیار داری تا به محض بلاک لیست شدن به ما بدی.یعنی میتونم رو این آنتی ویروس حساب باز کنم؟؟:20:
در ضمن بخاطر زحمتی که میکشی متشکرم.
نقل قول:
شما نگران نباش، هروقت کدها غير فعال شد ، دوستان و من حتماً کد جديدی بياد سریع اعلام، ميکنيم..