جنگل های سر به فلک کشیده تالش -گیسوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنگل های سر به فلک کشیده تالش -گیسوم
دوست عزيز ebi66 به نظرت اين كادر بهتر نيست ? البته جسارت بنده رو ببخشيد .
در ضمن اگه براتون امكان داره حجم عكسا رو كمتر كنيد .
دوستان میشه راهنمایی کنید که چه طوری حجم عکسها رو کم کنم که رو کیفیتش کمترین تاثیر رو داشته باشه؟
از دوستان كسي مي دونه فورمت RAW رو با چي و چطوري ميشه باز كرد ؟ فتوشاپ كه باز نمي كنه .
فورمت CR2
شما از چه برنامه اي استفاده مي كنيد براي ويرايش عكس ها؟نقل قول:
اولا عكست مهشره سمين جان.نقل قول:
عكس هاي RAWرو مي توني با ADOBE lightroom باز كني. بهترين نرك افزار ويرايش عكسه. يك پلاگين هم هست كه يادم نيست. روي فتوشاپ مي ريختي كه CR2 و NEFرو قبول مي كرد. برو توي فروم akkasee دات كام مطرح كن.
نقل قول:اولا ازتون خواهش می کنم سعی کنین همین فروم رو قوی کنین،نه اینکه به جاهای دیگه لینک بدین.اینجوری هم باعث میشه خودتون برین دنبال مطلب و یه چیزی یاد بگیرین،هم اینکه از یاد گرفته هاتون به ما هم چیزایی یاد بدین،دیگه ام اینکه سعی کنین به جای اینکه مشتاقان گرفتن جواب رو از این فروم دور کنین،سعی کنین افراد قوی دیگر فروم ها رو هم به اینجا جذب کنین.نقل قول:
و اما جواب دوستمون.جناب Samin_System عزیز،بهترین نرم افزار برای ادیت کردن انواع فرمت های عکس،در حال حاضر،دو نرم افزار Adobe Lightroom و Corel Pain shop pro هستن.به دلیل همه گیر تر بودن شرکت ادوبی،Lightroom محبوبیت بیشتری داره.این نرم افزار فرمت RAW رو بطور کامل پشتیبانی می کنه.
اگر هم بخواین که همچنان با فتوشاپ کار کنین،یک پلاگین هستش که کمک می کنه بعضی از انواع فرمت RAW رو باز کنه.البته این پلاگین،قابلیت باز کردن همهی انواع این فرمت رو نداره.
من شدیدا توصیه می کنم شما به نرم افزارهای تخصصی مربوط به خودمون یعنی Lightroom یا Paint Shop proمسلط بشین و اجاز ه بدین فتوشاپ که نرم افزار گرافیکی هستش رو گرافیک کارها برای کارهای تخصصی خودشون استفاده کنن.
نقل قول:
شاید!
چون منظره فوق العده بود دلم نیومد کادرو دست کاری کنم.