اقا سلام من یکی از طرفداران ان 82 هستم به نظر شما..... اصلا من هیچی نمیگم ان 82 سر تره یا کا 850 خداییش راستشو بگید و بدون تعصب؟
Printable View
اقا سلام من یکی از طرفداران ان 82 هستم به نظر شما..... اصلا من هیچی نمیگم ان 82 سر تره یا کا 850 خداییش راستشو بگید و بدون تعصب؟
ان82 معلومه که سرتره اما کا850 هم مزیتهای خودش رو داره.مثل زیبایی و باتری خوب.صدای خوب در هندسفری.میشه هکش کرد و هر بلایی سرش آورد.بلندی صداش هم تقریبا در یک اندازه هستند
مقایسه ی این دو دقیقا مثل مقایسه ان73 با کا850 هستش.اما قیمت ان82 هم 100 تومان بیشتره .
نقل قول:
به نظر من k850يه چيز ديگس و به راحتي ميشه هكش كني به داخواه خودت تغبير بدي و قيمتش هم نسبت بهn82مناسبتره وكيفيت دوربينش هم يه مقدار بالاتره و چون سيستم عاملش جاواست ويروس نمي گيره ولي n82 خيلي حساسه و خيلي هم هنگ ميكنه
ان82 هنگ نمیکنه خیلی خیلی خیلی به ندرت شاید ماهی یه بار اون هم به خاطر استفاده نامناسب.نقل قول:
حساس بودنش یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟به چی حساسه؟؟؟؟؟
از لحاظ دوربین هم ان82 یه کم بهتره.فلاشش هم قویتره.
سیستم عامل سیمباین داره.سرعت بالایی داره.
جی پی اس داره.فیلمبرداری خیلی خوبی داره.صفحه نمایشش بزرگتره.wifi داره.خروجی تلویزیون هم داره.
به نظر من هر دو گوشی از لحاظ قیمت میصرفند.حالا یکی پول بیشتری میده چیز بهتری میگیره.
ان82 مشکی 460 نقره ای10 تومان کمتر. کا850 هم قیمتش 350 تومان هستش.
به نظر منم ان 82 خیلی خیلی سرتره حتی دوربینش قابل مقایسه نیست
به هر حال مرسی میخواستم نظرتون را ببینم.....................
مگه K850 هم هک میشه من با برنامه setool2lite V1.11 و XS++ 3.2 نتونستم یعنی نمیشناسه اگه هک میشه بگین ماهم استفاده کنم ممنون
در مورد N82 بگم که این گوشی امکانات خوبی داره اما شما اینو بدونید که یه ادمی که تو میدون میوه تره بار و یا یه بقالی کار میکنه مرض نداره 455 تومن بده درحالی که اصلا نمیتونه یه برنامه نصب کنه (اگه تونست با اینگیلیسی بودن اون کار کنه اون وقت)یا از GPS اون استفاده کنه و...
ولی اگه K850 بگیره راحت کار میکنه عکس میندازه و...(منظورم راحتی کار با K850 هست)
N82 بدرد دانشجوها(مثل خودم) ، مهندس و ... می خوره ولی اگه من بخوان گوشی بخرم P1 می خرم چون 455 تومن رو ندارم
در کل هر دو گوشی ، گوشی های خوبی هستند تو جای خود و انتخاب اون بسته به استفاده کننده اون داره
اگه موضوع مقایسه باشه باید از همه لحاظ یکی باشند
درسته فعلا هک نمیشه اما تا چند وقت دیگه ورژن جدید میادش و میشه هکش کرد
کار نشد نداره
سلام دوستان من مي خوام گوشي بخرم بين ان 82 و كا 850 موندم به نظر شما كدوم بهتره ؟ روي كا 850 جاي دست خيلي مي مونه و اذيت مي كنه يا نه ؟
سلام دوستان من ميخوام گوشي بخرم به نظر شما ان 82 بهتره يا كا 850 ؟
ميگن روي كا 850 خيلي جاي دست مي مونه و اذيت ميكنه اين درسته ؟
به نظرتون كدوم ظريف تر و دخترونه تره ؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد ........
خب معلومه که کا850 دخترونه تره اصلا ان82 یکی از نقطه ضعفاش همون طراحیش هست.
اون لک افتادن هم عادی هستش توی ان82 هم پشتش لک میفته ولی نه زیاد