ممنون دوست عزیز بی زحمت مال مرحله ی 6 رو هم بنویس .نقل قول:
خیلی ممنون میشم ...
Printable View
ممنون دوست عزیز بی زحمت مال مرحله ی 6 رو هم بنویس .نقل قول:
خیلی ممنون میشم ...
در کل 20 مرحله است که در مرحله 19 با تمامی boss هاش یکی یکی دوباره می جنگی در کل به نظر من خیلی کوتاه بودنقل قول:
بهترین صحنه در این بازی هم دموی مرحله 3 بود :46: همون دختره رو می گم :21:که اگر ارشاد ببینه تو لیست سیاه میزاره بازی رو :46::21:
ای بابا نگو دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان میگیرن بازیو ممنوع میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
تازه امروز من دموش را تونستم بازی کنم!!
راستی صحنه نداره بازی اصلی!!!اگه داره بگین تو خانه به صورت مخفی بازی کنیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به اون صورت . راحت باش . فقط مرحله ي سوم است كه ... و مشكل آنچناني نداره ، فقط يك مقدار طرف بي حجابه ( زيادي مد روزه)نقل قول:
هیییش صداش نباید در بیادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها اون دمو مرحله 3 رو بده ببنیم چیه میگین یه زن چادری میاد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از تموم کردن بازی یک گزینه باز می کنه که از اول می تونی بری فقط یک مشکل است اونم اینه که اون قدر آدم می ریزه به سرت که نمی تونی تکون بخوری مثلا فض کنید 30 نفر هم زمان به طرفت هجوم می آید و اونم همون هیولاهای مراحل خیلی خیلی جلوتر است من که تا حالا با این وضع 3 مرحله تونستم برم البته خیلی هاشون را نمی کشم فقط فرار می کنم
دوستان کی گفت 8 مرحله ی اول Nero هست و 12 مرحله ی آخر Dante ؟؟؟
من الآن مرحله ی 10 هستم و خبری از دانته نیست .
بالاخره امروز بازی رو گرفتم ... عجب چیزیه
بازی با این همه گرافیک من ازش تونستم با سیستمم که تا حالا تو این رده بازی ها همیشه مدیوم اجرا می کرد 60 فریم تو رزولوشن 1280 در 720 بگیرم
الان دارم کلی با بازی حال می کنم به این میگن بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر خوب نگاه کنی نوشته 12 مرحله اول نرو بعدش 6 مرحله دانته و بعد بازم نرونقل قول: