من پست های شما رو با دقت فراوان میخونم ولی ظاهرآ شما خودت پست های خودت رو نمیخونی.نقل قول:
Printable View
من پست های شما رو با دقت فراوان میخونم ولی ظاهرآ شما خودت پست های خودت رو نمیخونی.نقل قول:
نقل قول:
ممنون!:10:
دوست عزیز!من خوب میدونم SLI چیه.چون خودم یه مدت طولانی با 2 تا 9800 کار کردم.
ولی واقعا نمیفهمم چطوری میشه یه کارت nVidia رو با یه کارت ATI یا AMD همزمان استفاده کرد!!!!؟؟؟؟
من تو پستی که واسه عرفان گذاشتم منظورم این بود چون هر کدوم از این کارتها تو زمینه های متفاوتی مزیت و برتری نسبت به هم دارن اگه میشد (بازم میگم:اگه میشد که به نظر من و بعضی دوستان غیر ممکنه)همزمان یه کارت nvidia و ATI رو SLI کرد خیلی عالی میشد.
من تقریبا کامل و قشنگ پست هاتونو خوندم ولی فعلا متوجه نشدم شما که میگی nvidia و ati رو میشه باهم SLI کرد چطوریه!!!!!!!!!:13:
دوستان کدوم رو میپسندید؟کدوم به قیمتش می ارزه؟؟؟:11::11::11:
(مقایسه نمیکنم.اختلاف قیمت زیادی دارن! فقط میخوام بپرسم کدوم نسبت به قیمتش کارایی بیشتری داره؟؟؟؟؟یعنی 6990 با این اختلاف قیمت واقعا می ارزه؟)
GTX 580
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
HD 6990
اولی قویترین Single GPU دنیا هست. دومی یکی از 2 Dual GPU برتر دنیا.نقل قول:
دوستان کدوم رو میپسندید؟کدوم به قیمتش می ارزه؟؟؟
اختلاف قیمتشون هم کم نیست.
کاربرد و انتظار مهمه.
6990 با 590 مقایسه میشه.
فکر کنم این مقایسه بهتری باشه!!!
راستی کسی قیمت ایران رو داره؟
سایت های خارجی اینارو 550-600 دلار قیمت زدن!!!!!!!
GTX 590
یا
HD 6990
به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478468
نقل قول:اول برین لینک بالا رو باز کنید بعدش همه چیز دستگیرتون میشودکد:http://www.anandtech.com/show/2910/4
یعنی من الآن باعث پست بی ربط و ...شدم و شما هم که حتما علامه هستین دیگه .:27:.......و شما هم همچنین
خواهش میکنم در مورد موضوعی که اطلاع ندارید پست ندید.همین:21: شما هم همچنین
اصلا پردازشی اون چیپ انجام نمیده بلکه تمام line pci-e یعنی مثلا دو تا 8 تا از چیپ میگزرد و اون فقط دستورات ارسالی را تقسیم میکند و همین
ایرادش هم گران در اومدن برای سازنده های مادر بورد هست که برای هر مسیر pci-eبیشتر از 1 دلار در میاد
و با اونچیپ lucid میشود ازهر کارتی در هر ردها ی از هر دو سازنده استفاده کرد( بدون اون چیپ که فقط از کارتهای یکسازنده اون هم توی یکرده میشود استفاده کرد)
کارت های بعدی Nvidia و ATI کی عرضه میشن ؟ منظورم بعد از 590 و 6990 هست ، آیا خبری اومده ؟
با عرض خوش آمد گویی به انجمننقل قول:
مهلت بدید عرق از راه رسیدن این 2 سری خشک بشه تا سری بعد :31::5:
حدودا 1 سال دیگه حالا 2 -3 ماه این ور اون ور :46:
ممنوننقل قول:
یعنی سالی 1 بار کارت گرافیک تولید میکنند ؟ مثلاً الان GTX580 یک سال پیش اومده ؟