برای همه این طور نیست!نقل قول:
یه ریسکه!!نقل قول:
می خوام ببینم کسه دیگه ای سرعت بالا دانلود میکنه شبا یا نه برم گیر بدم
Printable View
برای همه این طور نیست!نقل قول:
یه ریسکه!!نقل قول:
می خوام ببینم کسه دیگه ای سرعت بالا دانلود میکنه شبا یا نه برم گیر بدم
چرا ریسک هست حق مونه دیگه همه همین قدر داریم پول میدیم بعد یکی بیشتر بگیره یکی کمتر؟!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد شما بگید پارس وی بده یه نگاه به پینگ من بندازه تازه چند بار هم تست گرفتم 2700 هم بوده داره مقام اول رو می گیره با این پینگ مسخرش
مال دوستان هم اینجوریه
داداش شما چه نوع سرویس پارسی آنلاین رو داری؟نقل قول:
سرعت دانلودت بالایه پینگ میخوایی چیکار؟
384 البته وقتی 256 داشتم سرعت تا 58 هم می رفت حالا کسی مشکل پینگ داره یا نه
بعضی شبها سرعت آزاد می شه (حدود 512 کیلوبیت) ولی احتمالا بصورت share شده بین همه ی کاربر ها هست.نقل قول:
یعنی چون همه ی ما میدونیم شب سرعت زیاد میشه همه مون میریم دانلود کنیم در نتیجه پهنای باند بین همه تقسیم می شه و به هر کدوممون حدودا 128 میرسه!! و اون هایی که 128 دارن ممکنه حتی نفهمن که سرعت آزاد شده!
من این نکته رو از اون جا کشف کردم که خودم این ماه 512 گرفتم و دیدم وقتی پهنای باند شلوغ می شه سرعتم به 128 کیلو بیت میرسه مخصوصا شب ها!! کلا در طول روز چند ساعت هم 512 ندارم! عمرا دیگه از این کارا بکنم!
اینترنت پر سرعت حدود 20 مگا بیت بر ثانیه wireless در آمریکا فکر می کنم حدود 20$ در ماه است. یعنی می شه لپتاپت رو برداری بری تو خیابون و همیشه کانکت باشی!
پارس انلاین در حدود 2 ماه که سرعت دانلود و اپلود رو متناوب کرده !
یعنی قبلا سرعت دانلود بسیار بالا بود سرعت اپلود بسیار پایین !
الان از سرعت دانلود کم کرده به سرعت اپلود اضافه کرده و این اصلا به سود من نیست چون زیاد اپلود نمیکنم !
نمیشه دسته جمعی اعتراض کنیم دوباره به همون روال قبل برگرده ؟!
...در پست قبلی منظورم 8 مگابیت بود...!!
ممکنه یکی بخواد بازی آنلان کنه، سرعت آپلود اونجا تاثیر داره، حتی اگه سرعت دانلود خیلی بالا باشه موقع بازی آنلان سرعت بازی تابع کمترین سرعت دانلود یا آپلوده...نقل قول: