بعضی اوقات که زیاد کمپ میرید دیگه جشن و پارتی هم جواب اتمسفر تیم را نمیده.نقل قول:
درسته؟
راستی تیم من تو بورس نمیره چی کار کنم؟
اصلا بورس خوب هستش یا نه؟
Printable View
بعضی اوقات که زیاد کمپ میرید دیگه جشن و پارتی هم جواب اتمسفر تیم را نمیده.نقل قول:
درسته؟
راستی تیم من تو بورس نمیره چی کار کنم؟
اصلا بورس خوب هستش یا نه؟
اصلا این قسمت بورس کجا هست؟
نقل قول:
توی قسمتی که می تونی سرمایه گذاری کنی یا پول قرض بگیری.:10:
دوستان میشه کمی در مورد این بازی توضیح بدهند اصلا در این بازی شما چکار میکنی؟
چه تفاوتی با فیفا08 داره؟
ارزش خریدن داره؟
تو اين بازي شما روي تيمها مديريت ميكني با منيجر خود فيفا 08 خيلي فرق داره.شما بايد تمرينات را زير نظر بگيري،به فكر خريد و فروش بازيكن باشي،اسكاتها كمك مربيان و ..... استخدام كني،و خيلي كارهاي ديگهنقل قول:
اگه ميخواي الان اين بازي را بخري بهتره صبر كني چون تا آبان ماه fifa manager 09 مياد.
دمت گرم:11:نقل قول:
می خواستم همین را بپرسم که manger 09 کی میاد که خودت جواب دادی...
اون وقت تو این بازی شما مثل فوتبال fifa بازی هم میکنید یا کارتون در همانهایی که گفتید خلاصه میشه؟
با اجازه آقا وحید:نقل قول:
بله تو این بازی میتونی جای یک بازیکن قرار بگیری و بازی کنی که به همین دلیل به نظر من این بازی واقعی ترین فوتبال موجود هست.در بازیهای دیگه مثل FIFA یا PES کنترل همه بازیکنان رو بر عهده داری و اون حس واقعی بودن در زمین به آدم دست نمیده ولی در این بازی خودت هستی و بیست و یک بازیکن دیگه.اگه هافبک باشی مجبوری بهترین پاسها رو بدی و اگه فوروارد باشی باید از موقعیت ها بهترین استفاده رو بکنی شاید تا چند دقیقه دیگه توپی به شما نرسه و تو همون زمان یه توپ بگیری و روی شما تکل برن و مصدوم بشی و باید بری بیرون.دیگه شما تو ترکیب نیستی و باید از روی نیمکت(پشت کامپیوتر) بازی رو ببینی.
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟
مر30....نقل قول:
خیلی خوب توضیح دادی.
من همیشه دنبال همچین فوتبالی بودم که به جای یک بازیکن باشم البته تو pes فکر کنم بشه فقط مسئولیت یک نفر را برعهده بگیری...
ناجور وسوسه شدم برم بازی را بگیرم امیدوارم manger09 هرچه زودتر بیاد.
البته خودت هم می تونی فوتبال بازی کنی ( منظورم همون کاراکتری که مربی هست مثل علی دایی :دی)
چند تا سوال:
1.با دارایی خودم میتونم وارد بورس شم یا با دارایی تیم؟
2. میخوام باشگاه بخرم در حد محلات...:31:یعنی پول ندارم فقط 50 میلیون!!!
البته بگم من قبلا با چیت بازی میکردم میلیاردر بودم اما اصلا حال نکردم ولی این 50 میلیون نون بازوی خودم هست...میخوام ببینم تیمی نیست تو این رنج قیمت باشه؟:31:
فعلا که دارم مدیریت میکم یعنی همه چی دست کمک مربی هستش!!!
با این روش تو فصل جدید لیگ قهرمانان & بوندسلیگا رو با دورتموند بردم...با سوئد هم نایب قهرمان دنیا شدم)
استعداد یابی و تیم پایم فوق العاده هستش جدیدا بازیکن های 19 ساله با لول 70 میان تو ترکیب 90-85 میرن بیرون بعد 2-3 فصل!!!(مخصوصا با scout خیلی حال میکنم بگردی بازیکن های فوق العاده ای پیدا میشه)
همه جو samir nasri گرفتتشون...:27:
این کمک مربی مونم که رحم نمیکنه با فیمت نجومی میندازه به تیم های دیگه...:8: