خب اينطوري ميشه مطالبي كه به عنوان تاپيك ربط نداره ولي خوب گفتنش رو لازم ميدونيد رو داخل اسپويلر بنويسين
Printable View
خب اينطوري ميشه مطالبي كه به عنوان تاپيك ربط نداره ولي خوب گفتنش رو لازم ميدونيد رو داخل اسپويلر بنويسين
اين چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کاربردش واسه انجمن فیلمه .
اونجا ی تاپیک هست در مورد معرفی فیلم . برای لو نرفتن داستان فیلم ازش استفاده میشه .
فکر کنم بهتر باشه تو بقیه انجمن غیر فعال بشه ! چون میشه مایه مسخره بازی !
ویرایش شد !
برا انجمن های دیگه هم کاربرد داره ولی باید کشفش کرد:31:نقل قول:
مثلا برا انجمن موضوعات علمی سوال مینویسه جواب رو میزاری توی این:46: هر کی خواست جواب میبینه هرکی خواست میره خودش جواب میده بعد میاد جوابش چک میکنه
:40::40::40::40::40:
به نظر می رسه کلّا ف ی ل ت ر ی ن گ حذف شده !!! چون مثلاً کلمه لیون قبلاً ---- می شد ولی الآن درسته .نقل قول:
راستي سيستم ف ي ل ت ر ي ن گ ميتونه مطالب توي اينارو بخونه؟
من فقط لیون رو امتحان نکردم کلمات دیگه ای هم به کار بردم . در کل تبدیل به ---- نشدن .
سلام
اسپویلر برای اینه که لیست های خیلی طولانی رو بتونیم بصورت خلاصه شده و مخفی نمایش بدیم که ظاهر تاپیک خراب نشه و مواردی از این دست ...
کاربرد تفریحی دیگری نداره و کاربرانی که اقدام به استفاده نادرست از هر کدوم از امکانان فروم کنن ( حتی اسپویلر که جدید نصب شده ) اخطار دریافت میکنن :)
موافقم امکانات همیشه به درد می خورهنقل قول:
نه، توی قسمت پیغامهای خصوصی، پیغامهای بازدید کننده و امضا واقعا نیازه.نقل قول:
در مورد استفاده درستشم باید عقل هر کاربری برسه که چطور باید ازش استفاده کنه و اینکه توی همه محیطها فعاله کار درستیه!
چیزه من حالا یه شوخی کردم اخطار ندی :31:نقل قول:
دمت گرم من یه تاپیک دارم اینطوریه صفحه اولش خیلی خیلی درازه
با این بودم
الان درستش میکنم :11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=104798