سلام کیفیت تصویر xbox 360 روی مانیتور vga بیشتر از کیفیت تصویر ps3 روی vga هست؟
سلام کیفیت تصویر xbox 360 روی مانیتور vga بیشتر از کیفیت تصویر ps3 روی vga هست؟
سلامنقل قول:
نه نباید مشکلی داشته باشین.
VGA BOX که میخرین حتما باید ورودی ویدئو داشته باشه یعنی همون ورودی فیش زرد رنگ.نقل قول:
راستی برای خرید VGA BOX باید به نکته خاصی توجه کنم ؟
بله میخورهنقل قول:
VGA BOX به تمام مانیتورهای CRT , LCD متصل می شود ؟
کیفیتش بیشتر از AV هست. کلا کیفیت قابل قبولی داره.نقل قول:
راستی کیفیت VGA BOX چقدر هست ؟
مدل های مختلف که داره ولی نه اینجوری که شما گفتین!:31: هر کدوم که ارزون تر بود رو شما بخرین.نقل قول:
آیا VGA BOX مدلهای مختلفی دارد ؟ ( مثلا بعضی مدلها 720P اجرا می کنند و بعضی 1080i )
فرقی با هم نداره جفتشون در حالت VGA کیفیتشون یکیه!نقل قول:
سلام
الان vga box توی بازار بیشتر گیر میاد یا کابل vga to ps3 ؟
سلامنقل قول:
قطعا VGA BOX !
ولی PS3 VGA هم گیر میاد و به نظر من شما اول از همه برین دنبال PS3 VGA که دنگ و فنگ کمتری داره! اگه اون گیریتون نیومد برین سراغ VGA BOX .
مانیتور led که حداکثر رزولوشن تصویرش 900*1600 هست رو اگه با کابل vga به xbox وصل کنیم تصویرش چه جوری میشه ؟ ( چون شنیدم ایکس باکس یه سری رزولوشن های خاص داره و رو بقیه تصویر کیفیتش خراب میشه )
میخوام ببینم میشه روی این مانیتور یه تصویر خوب بدون کشیدن تصویر آورد ؟
میشه یه نفر جواب بده ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز X360 این رزلوشن رو اصلا ساپرت نمیکنه! یعنی توی نتظیماتش همچین رزلوشنی به صورت پیش فرض وجود نداره! اگر در تنظیمات رزلوشنی بالاتر از رزلوشن نیتیو مانیتورتون قرار بدید یه حالت LetterBox به وجود میاد یعنی دو نوار مشکی رنگ یکی در بالا و دیگری در پایین ایجاد میشه!
یعنی اینجوری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر صورت اگر میخواین اینطوری نشه باید رزلوشن رو به اولین رزلوشن قبل از رزلوشن نیتیو مانیتورتون تغییر بدید که قطعا چون رزلوشن نیتیو مانیتورتون نیست کمی از وضوح تصویر کاسته میشه ولی خیلی محسوس نیست!
ممنون از جوابتنقل قول:
فقط من چند تا چیزو نفهمیدم :
1 -اگه رو چه رزولوشنی بازی کنم نوار مشکی رو بالا و پایین مانیتورم میبینم ؟ ( با توجه به رزولوشن مانیتورم بگو )
2 - در این حالت که تصویر دو طرفش مشکیه کیفیت خوبه ؟
3 - گفتی به اولین رزولوشن قبل رزولوشن نیتیو مانیتورم ، یعنی رو چه رزولوشنی میشه ؟
ممنون
من روی 1360x768 هستم و هیچ مشکلی از لحاظ کیفیت ندارم...
1:اگر روی رزلوشنی بالاتر و یا رزلوشنی که Aspect Ratio اون با مانیتور شما یکی نباشه رزلوشن رو قرار بدید اون حالت به وجود میاد!نقل قول:
2: بله خوبه . فقط حالت کشیدگی ایجاد میشه!
3:شما میتونید رزلوشن رو روی 1360x768 قرار بدین.