3 صادقي : تصور مي كنم داور به اشتباه پنالتي اعلام كرد
مدافع تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه در دقایق پایانی بازی مقابل برق شیراز مرتکب خطای پنالتی نشده است گفت: تصور می کنم داور در این صحنه اشتباه کرد.به گزارش سايت رسمي باشگاه صادقي افزود : همین قدر می گویم اگر مهاجم برق حرکتی که من انجام می دادم را مرتکب می شد داور اعلام پنالتی نمی کرد اما متاسفانه در آن لحظه تصمیم به اعلام پنالتی گرفت که ما هم خواسته او را پذیرفتیم.
كاپيتان امروز استقلال در خصوص صحنه به ثمر رسیدن گل اول برق شیراز که روی اشتباه وی رقم خورد، گفت: آنقدر سریع این اتفاق رقم خورد که نمی دانم چطور دروازه استقلال باز شد. من به هیچ عنوان قصد ضربه زدن به توپ را نداشتم تنها می خواستم پایم را از جلوی توپ کنار بکشم که متاسفانه به توپ ضربه خورد و وارد دروازه استقلال شد.
صادقي در مورد بستن بازو بند كاپيتاني استقلال در بازي امروز اظهار داشت : با توجه به غیبت بازیکنان بزرگتر تیم مربیان از من خواستند تا بازوبند کاپیتانی را بر بازو ببندم. در تیم ما طالب لو نیز می توانست کاپیتان باشد و بازیکنان بزرگتر از من نیز بودند که می توانستند سرگروه تیم باشند اما خواست مربیان این بود که من بازوبند را ببندم.
صادقی که در پایان بازی با چشمانی گریان از بازی خارج مي شد در خصوص ناراحتی اش گفت: بازوبند کاپیتانی استقلال را مردان بزرگی بر بازو بستند که جا گذاشتن جای پای آنها برای من و هر فردی که کاپیتان استقلال می شود بسیار سنگین ومهم است. امروز وظیفه سنگینی بر عهده داشتم و نمی خواستم با اشتباهاتم دروازه استقلال باز شود. متاسفانه روی دو اشتباه دروازه ما باز شد و همین مسئله فشار زیادی بر من آورد و باعث شد کنترلم را از دست بدهم ونتوانم جلوی اشک هایم را بگیرم.
طالب لو : يكي از بهترين بازي هاي استقلال را شاهد بوديم
دروازه بان تيم فوتبال استقلال كه در بازي امروز استقلال نمايش قابل قبولي داشت در پايان بازي گفت : امروز یکی از بهترین بازیهای استقلال را شاهد بودیم. تیم ما بازی خوبی را به نمایش گذاشت و توانست با یک پیروزی پر گل زمین مسابقه را ترک کند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه وحید طالب لو پس از برتری 4 بر 2 تیمش مقابل برق شیراز با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و در میانه زمین درگیرانه مبارزه کردند. البته درگیری آنها فوتبالی و در جهت اجرای خواسته های مربیان دو تیم بود.
طالب لو خاطر نشان کرد: برق تیم جوان و شایسته ای بود و در بازی رو به ضد فوتبال نیاورد. شکست 4 بر 2 توانایی برق را زیر سئوال نمی برد. این تیم قطعا در ادامه مسابقات لیگ نمایشی به مراتب بهتر از این خواهد داشت.
وی در خصوص شانس قهرمانی تیمش گفت: روند بازی و نتیجه گیری تیم فوتبال استقلال در نیم فصل دوم بسیار خوب بوده است و با توجه به ناکامی تیم های بالای جدول می توانیم خود را به جمع مدعیان قهرمانی برسانیم.
طالب لو تاکید کرد: استقلال تیم خوبی است که در فصل جاری بعضا دچار بدشانسی شده است. امروز خدا خواست بیشتر موقعیت های ما به ثمر نشست ویک بازی پر گل را شاهد بودیم.وی در خصوص دریافت دو گل از تیم برق شیراز گفت: برق تیم خوبی بود اما روی اشتباهات و اتفاقات بازی به گل رسید و اگر این اشتباهات رقم نمی خورد ما با چهار گل زده و بدون گل خورده زمین مسابقه را ترک می کردیم
منصوريان:تمام تلاش خود را براي رسيدن به موفقيت انجام دادند
عليرضا منصوريان پس از پيروزي مقابل برق شيراز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از كسب اين پيروزي پرگل خوشحالم. بازيكنان تمام تلاش خود را براي رسيدن به موفقيت انجام دادند و خدا با ما بود كه توانستيم پيروز شويم.
به گزارش سايت رسمي باشگاه منصوريان در مورد گل به خودي اميرحسين صادقي به استقلال، تاكيد كرد: هر بازيكن ديگري هم جاي صادقي بود آن توپ را وارد دروازه استقلال ميكرد. يكي از بهترين بازيكنان امروز تيم ما بود و مطمئن هستم اين اشتباه خود را در هفتههاي بعد با گلزني جبران خواهد كرد.
منيعي: مثل هميشه نمايش خوبي داشتيم
ميثم منيعي زننده اولين گل امروز آبي پوشان به برق شيراز اظهار داشت : تیم ما همچون بازیهای گذشته نمایش خوبی داشت اما تفاوت این بازی نسبت به دیدارهای قبلی این بود که توانستیم گل بزنیم.به گزارش سايت رسمي باشگاه وی ادامه داد: استقلال در فصل جاری بازیهای خوبی انجام داده اما نتوانسته نتایج پرگلی را به دست آورد. به همین خاطر کمتر عملکرد این تیم به چشم آمده است.
منيعي که در این بازی یک گل به ثمر رساند و یک پاس گل هم داد گفت: در این بازی پس از مدتها در ترکیب قرار گرفتم. خوشبختانه از فرصت ها به نحو احسن استفاده کردم و حتی می توانستم یک گل دیگر بزنم اما شانس با من یار نبود.
وی خاطرنشان کرد: برق تیم شاسته ای است و برتری استقلال مقابل این تیم چیزی از شایستگی های بازیکنان جوانش کم نمی کند.
منیعی با ابراز امیدواری از اینکه استقلال به کورس قهرمانی برسد از اهمیت دیدار مقابل صباباتری یاد کرد و گفت: ما بازی حساسی مقابل صباباتری پیش رو داریم و اگر بتوانیم مقابل این تیم نتیجه خوبی به دست آوریم به جمع مدعیان قهرمانی نزدیک ترخواهیم شد.
منبع: