محسن خليلي:پرسپوليس مستحق كسب تساوي نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پرسپوليس به هيچ وجه مستحق كسب نتيجه تساوي نبود و اين پتانسيل را داشت كه حريف خود را در خانه شكست دهد.
محسن خليلي خاطرنشان كرد: موقعيتهاي بيشماري را به دست آورديم مثل شوت نيكبخت كه دفاع ملوان از روي خط بيرون كشيد و ضربه من كه با برخورد به تيرك عمومي راهي اوت شد تا ملوان را با گلهاي بيشتري شكست بدهيم كه متأسفانه با بيدقتي بازيكنان ما و خوش اقبالي حريف به هدر رفت.
وي اضافه كرد: نه تنها ملوان، بلكه تمامي تيمهاي حريف پرسپوليس براي كسب نتيجه تساوي به ميدان نميآيند و در اين تفكر هستند تا ما را شكست بدهند، اين وظيفه ما را سنگين خواهد كرد تا درصد اشتباهاتمان را پايينتر بياوريم و امتياز از دست ندهيم.
شيث رضايي: هواداران پرسپوليس خودشان بين من و قطبي قضاوت كنند
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هواداران پرسپوليس خودشان كلاه خود را قاضي قرار بدهند و بين من و قطبي كه مسائل شخصي را با امورات فني قاطي كرده قضاوت كنند.
شيث رضايي خاطرنشان كرد: متأسفانه قطبي تنها به دليل لجبازي با من يك بازيكن كه در پست غير تخصصياش كار نكرده را به ميدان ميفرستد و مرا راهي سكوها ميكند، به چه دليل؟ ياد گرفتهام مثل يك بازيكن حرفهاي كه تمام ردههاي ملي را پشتسر گذاشته نيمكتنشين كسي باشم كه بار فنياش بيشتر از من باشد.
وي اضافه كرد: خدا را شكر پس از هر بازي يك دفتر دارم كه در آن نحوه عملكردم توسط 3 كارشناس مورد بررسي قرار ميگيرد تا نقاط ضعف و قوتم مشخص شود.
شرمنده هواداران پرسپوليس هستم كه اين جمله را بيان ميكنم؛ اگر شرايط به همين منوال باقي بماند در بازيها راهي سكوها خواهم شد و پس از آن در نيم فصل پرسپوليس را ترك ميكنم.
رضايي افزود: هيچ وقت يك بازيكن از پذيرش دلايل فني فرار نميكنند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم؛ عملكردم در بازي مقابل استقلال نشان داد كه چقدر براي هواداران پرسپوليس احترام قائل هستم؛ در دقيقه 80 با ارسال يك پاس گل براي خليلي سكوت آنها را شكستم و جو ورزشگاه را عوض كردم.
بازيکن پرسپوليس در پايان تاکيد کرد: با همين جدال مقابل استقلال اهواز كه كاري كردم مي داودي تغيير پست بدهد و نتواند از سمت من به دروازه پرسپوليس حملهور نشود. پس اين نشان ميدهد كه رضايي مشكل بدني ندارد و قطبي سر لج و لجبازي به او ميدان نميدهد
فراز فاطمي: پيروزي حق ما بود
فراز فاطمي مهاجم تيم پرسپوليس افزود: بازي مشكلي بود، ملوان حريف سرسختي است و به خصوص در مسابقات خانگي اش از شرايط ميزباني، بهترين استفاده ممكن را مي برد.
وي ادامه داد: ما در بيشتر زمان هاي مسابقه حاكم مطلق ميدان بوديم و حتي مي توانستيم گلهاي بيشتري هم وارد دروازه حريف كنيم، ولي در زدن ضربات آخر كم دقت عمل كرديم.
فاطمي گفت: بايد برنده مسابقه مي شديم، مساوي نتيجه عادلانه اي نبود، البته در فوتبال هميشه تيم برتر ميدان نمي تواند برنده بازي باشد.
باقری:ملوان در خانه به تيمي باج نميدهد
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ملوان در خانه به تيمي باج نميدهد و به راتي امتيازي را به حريف خود تقديم نميكند.
كريم باقري خاطرنشان كرد: آنها پس از اينكه مقابل ما دروازهشان باز شد؛ يك لحظه هم حملات خود را رها نكردند و آنقدر نفوذهاي پياپيشان را ادامه دادند تا به كل تساوي دست يافتند.
وي اضافه كرد: ما به خاطر حفظ صدرنشيني در ليگ نياز مبرمي به 3 امتياز ديدار داشتيم تا فاصله امتيازاتمان را با ساير رقبا افزايش دهيم كه تنها به خاطر اشتباهات فردي و عدم دقت در زمان زدن ضربات نهايي نتوانستيم به اين مهم دست پيدا كنيم و مقابل ملوان تساوي كرديم.
اخراج موقت شیث رضایی از پرسپولیس
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به دنبال مشکلاتی که برای کادر فنی این تیم بوجود آورد، موقتا از ترکیب این تیم کنار گذاشته شد.
شیث رضایی طی هفته های اخیر لیگ برتر مشکلاتی را با افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پیدا کرده بود که در نهایت منجر به سکونشینی وی در دیدار برابر ملوان بندانزلی شد. این اتفاق در حالی رخ داد که شیث رضایی در مصاحبه با یکی از نشریات ورزشی اعلام کرده بود حاضراست به خاطر حمایت از حمید استیلی تا پایان فصل روی نیمکت هم بنشیند.
به گفته یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس قطبی نیز پس از این اتفاقات اعلام کرده شیث رضایی تا پایان نیم فصل اول جایی در ترکیب این تیم نخواهد داشت و باید روی سکو قرار بگیرد.
البته هنوز باشگاه پرسپولیس تصمیم نهایی در مورد مدافع خود را اتخاذ نکرده و به نظر می رسد طی روزهای آینده کادر فنی و مدیریت باشگاه تصمیم نهایی را در مورد شیث رضایی اعلام خواهد کرد.