وقتی صفحه نمیره، میتونی دوباره refresh کنی صفحه رو که دوباره پستت رو میفرسته.نقل قول:
یک راه حل مناسب هم اینه :
افزونه Lazarus برای FF
Printable View
وقتی صفحه نمیره، میتونی دوباره refresh کنی صفحه رو که دوباره پستت رو میفرسته.نقل قول:
یک راه حل مناسب هم اینه :
افزونه Lazarus برای FF
بچه ها فک کنم کابل رو بالاخره وصله کردنش:10: درست شده :8: پکت لاس از بالای 20 درصد خوشبختانه رسیده به 3 درصد . البته هر عددی بالای صفر زیاده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میخوان مردم رو خ.. کنن جدیدا ping خیلی خوب شده...
سلام بچه ها من یه 20 صفحه ایی از تاپیکتون رو خوندم،لطفا اول این عکس رو ببینید و بعد نظرتون رو بگید تا ببینیم میشه ما هم فن آوایی بشیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما میارزه من سرویس های یک ماهه نامحدود رو بگیرم.یکی از دوستان یادمه که گفت با سرویس 3 ماه 60 تومنی بین 50 تا 80 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته که برای یک سرویس نامحدود خیلی ایده ال هست
راستی من اصفهانم
این سرویس ها نامحدود فن آوا فقط مربوط به شهر اصفهان هست و تا آنجا که من اطلاع دارم شهر دیگه چنین سرویس نداره ...نقل قول:
بقیه هم تو PM براتون توضیح دادم ...
دوستان فن اوایی می تونین وارد این سایت بشین؟
سایت ق ی لتر نیست ولی باز نمیشه. در حالی که با ق ی لتر شکن راحت باز میشه.کد:www.persiandivx.net
ممنون اگه امتحان کنین
DNS های فن آوا خیلی وقتها مشکل داره!نقل قول:
با آی پیش جواب میده :
کد:213.175.217.2
ممنون. با تغییر dns درست شدنقل قول:
نقل قول:نقل قول:خوب اینکه بهتره: hdtv-master.netنقل قول:
ها ؟ ربطی نداشت ؟ راس میگین :31: :27:
سلام دوستان عزیز
شرمنده پریدم وسط بحثتون هااا .
من میخوام isp م رو عوض کنم . الان دارم از شرکت دزد شاتی سرویس میگیرم . از اونجایی که کارم دانلود فیلم هست و این شرکت شاتل شبانش خیلی زاقارته ، میخوام مهاجرت کنم به یه isp دیگه .
شماییکه از فن آوا سرویس میگیرید . نظرتون در باره این شرکت ( فن آوا ) چیه ؟؟؟
من میخوام بشینم راحت فیلم دانلود کنم اونم با سرعت بالا :27::31: .
ممنون میشم اگر یه isp خوب با قیمت مناسب سراغ دارید بهم معرفی کنید .
با تشکر