اینارو چه جوری در میاری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
اینارو چه جوری در میاری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
هر جوري كه در ميراه مهم اينه كه امارش درست نيست ديگه؟:41::21:
اما فكر ميكنم پيگيري همون پستها و تاپيك ها كه توي پروفايل هست.
روي اسمش كليك كني تو پروفايل همه دو تا گزينه هست كه امكان پيگيري همه فعاليت بچه ها رو ميده:20:
راستي ميشه نفر بعدي كه نقد ميكنيد بابك باشه؟
خوب دوباره رسيدم تا مطالب هميلتون عزيز را در معرفي نرم افزار نقد كنم
در مورد آمارهاي ارائه شده قبلي هم بايد بگويم كه اين آمار توسط موتور جستجو سايت p30 ارائه شده است و در كليت درست است حالا شايد جايي چند تا كم زياد تفاوت داشته باشد
========================================
57 تايپيك در معرفي نرم افزار
3 تايپيك قفل شده كه البته مربوط به سال 2005 است و يك تايپيك مهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
تايپيك مهم اش واقعا كار راه انداز است به خصوص براي داخلي ها.و 13000 بار بازديد داشته است ،فعاليت خود هميلتون هم در اين تايپيك چشمگير است.
تايپيكهاي 2007 اش محدود هستند البته به اين دليل ميتواند باشد كه دسته بندي تايپيكها تقريبا كامل شده و هر مطلبي در تايپيك خودش ارسال ميشود و نيازي به تايپيك جديد نيست
لينك تايپيكها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك 300 پست اخير:
لحن صحبتش با سايرين به عنوان يك همكار مودبانه است.اطلاعات نرم افزاريش هم در حدي هست كه بتواند به سايرين كمك نمايد
اميدوارم با برطرف شدن مشكلات و گرفتاريهاي درسي ،حضور پررنگ تري در انجمن داشته باشد.به خصوص انجمن متفرقه را هم گوشه چشمي براي فعاليت داشته باشد.
معمولا در اين تايپيك دوستاني كه فعاليت بدون حاشيه و يكنواختي دارند و يا كمتر شناخته شده براي كاربران هستند ،نقد خلوتي دارند.من فكر ميكنم 2 مورد بالا براي هميلتون با هم مصداق پيدا كرده است.
امروز روز آخر نقد ايشان هست واميدوارم هر چند كوچك براي ايشان مثمر ثمر بوده باشد.البته نكته منفي در روال كاري ايشان ديده نشد
موفق باشيد
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين الان متوجه شدم hamilton از همكاراني هستند كه نحوه مديريتش مورد علاقه من هست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( اين يعني اينكه من قبلاً ايشون رو نمي شناختم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي همين رفتم به سراغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيدا کردن تمام پست هاي hamilton
و در كمال تعجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً و حتي دريغ از يه دونه پست 4 كلمه اي كه از يك مدير ( همكار انجمن ) انتظار ميره نديدم
منظورم چنين پست هايي كه بين مديران رايج هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خلاف قوانين، قفل شد
نقل قول:
تاپيك تكراري، قفل شد
نقل قول:
لطفاً قبل از ايجاد تاپيك سرچ كنيد، قفل شد
نقل قول:
عنوان خلاف قوانين، قفل شد
و با كمال بيشتر تعجب ( جمال ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با پستهاي زير روبرو شدمنقل قول:
لطفاً فارسي بنويسيد ؛قفل شد
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
چيزي كه خيلي بيش از پاسخ هاي در كمال تواضع ايشون من رو كيفور كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون Shift+Alt گرفتنشون بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غير از اينكه اين گونه پستهاي مفصل از مديران كميابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي كم پيدا ميشه در هنگام فارسي نوشتن توام كار طاقت فرسايي چون Shift+Alt رو واسه لاتين نوشتن رو انجام بدهند !
من يكي از پست هاي ايشون رو مثلاً اگه مدير **** پاسخ بده ، بازنويس مي كنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما براي از كار انداختن سرويس مسنجر به مسير زير برويد
اينتدا كنترل پنل
سپس به ادمينستراكتيو تولز
سپس روي قسمت سرويس دابل كليك كنيد
از ميان ليستي ....
ايشون من رو به ياد مديراني چون M.R.M يا MB_Danger مي ندازند كه بسيار هم انگشت شمارند
با توجه به اينكه دو گونه اعمال مديريت وجود داره
1 - مديري كه مديره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - مديري كه علاوه بر مديريت ، معلم هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مديراني ( همكاراني ) چون hamilton جز دسته دوم قرار دارند كه
علائه بر مديريت ، آموزگار دلسوزي هم هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكيبا تقديم احترام به اين دليل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و يكي ديگه به خاطر تواضعشون كه ذره اي تمايل به تحميل قدرت به كاربران رو در پست هاي ايشون نديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همه با هم
هيپ هيپ هورا هميلتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من به دليل علاقه ايشون به اين Anti Virus قرمز ( برخلاف خودم كه سفيد سبز رو مي پسندم )
عنوان hamilton Kaspersky رو براشون انتخاب كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.از هر دوي شما عزيزان تشكر ميكنم.از pedram_ashena عزيز كه بنده را براي نقد انتخاب كردند و از Hamed-Dehghani عزيز كه با عنايت خاصشان و با صرف زمان اظهار لطف نسبت به بنده داشتند.
باز تشكر ميكنم از دوستان عزيزي كه لطف كردند و نظراتشان رانسبت به بنده ابراز داشتند.
البته همانطور كه حامد عزيز فرمودند شايد از آنجاييكه بنده فعاليت بدون حاشيه داشتم نقدم هم چندان پرحاشيه نبود.
با توجه به حجم درسهاي دانشگاهي و به ويژه كه سالهاي آخر را پشت سر ميگذارم شايد مانند بسياري ازدوستان و همكاران مدير فعاليت چشم گيري نداشته باشم ولي در حد توان به سايت سر ميزنم و اگر كاري از دستم براي رفع مشكل دوستان بربياد دريغ نخواهم كرد و زمانيكه مشكلي از مشكلات دوستان حل ميشه واقعا لذت ميبرم و اين خودش انگيزه اي براي فعاليت من است.
از اينكه درجمع دوستان خوب و با محبت سايت P30world هستم بسيار خرسندم چرا كه من هم مطالب بسياري از حضور دوستان و همكاران و مديران محترم سايت آموختم و مي آموزم.
از همگي دوستان كمال تشكر را دارم.
موفق باشيد.
اوكي هميلتون مثل اينكه خيلي هواتو دارن من رفتم يه نگاهي به پستات كردم
خداييش اوكي بودي
بنابراين منم فقط متشكرم
سلام دوستان عزيز
ببخشيد كه يكم در معرفي كاربر نقدشونده جديد دير شد
با تشكر از hamilton كه دعوت تاپيك رو پذيرفتند آقا مهدي عزيز براي اين هفته معرفي ميشوند:
تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: تو بدبختیهای خودم
آقا مهدي؟؟؟
اسمش آشناست.بچه همين متفرقه است؟؟؟
آخر فروم باز؟؟؟
حتي كاربر فعال هم نشده؟؟؟
يعني فعاليت مثبت توليدي نداشته؟؟؟؟
يعني ميخواهي بگويي اين جوون رعنا را نقد كنيم؟؟؟؟
دي:
دي:
دي:
خوب اولين نقد را من در لفافه براي آقا مهدي انجام دادم.علي الحساب اينو داشته باشيد تا بعد
===========
از هميلتون هم ممنونم .
سلام تا دیر نشده....
یکی از بهترین کاربران سایت hamiltonجان هستند من که اکثرا توی تالار نرم افزار م واقعا هنر نمایی ایشان در در بخش آنتی ویروس می بینم واقعا از جون و دل فعالیت می کنن یادمه یه کاربری بود که به ویروسسی آلوده شده بود که فایل های exeرا مورد هدف قرار می داد حال اگه کاربر معمولی بود به چند خط و یه راه حل ساده اکتفا می کرد در صورتی که ایشون یک پست آموزشی واقعا مفید رو نوشتن به نظر من حیطه ی فعالیت ایشون در بخش آنتی ویروس فوق العاده است در تایپیک کاسپر که غوغا کردن ایشون و vtn54 واقعا بهترینن جا داره از crackiمدیر قبلی بخش آنتی ویروس یادی بکنم که اگه به بخش مذکور رفتین می بینین که اکثر آموزش ها و تنظیمات nod32با عکس و توضیحات خوب هست واقعا جای ایشون هم خالی
hamiltonجان هیچ وقت از دادن اطلاعاتی که دارن دریغ نمی کنن و فکر کنم به فروم های آنتی ویروس ها و نرم افزار های امنیتی خیلی سر می زنن.همیشه هم اگه کسی در خواست و یا سوالی داشته باشه جواب می دن و نسبت به هیچ چیز بی اهمیت نیستند
می بخشید می شه اسمتون رو بگین اگه جسارت نیست............
امیدوارم در همه حال موفق و موید باشن واقعا از زحمات ایشون به نوبه ی خودم سپاسگذاری می کنم