آخه بعضی مارکها مشخصاتشون توی سایت ها هست. ولی اینو هر چی گشتم نبود. حتی توی سایت خودش.نقل قول:
میشه بگید با چه نرم افزاری میتونم این تست رو انجام بدم؟
:12:
Printable View
آخه بعضی مارکها مشخصاتشون توی سایت ها هست. ولی اینو هر چی گشتم نبود. حتی توی سایت خودش.نقل قول:
میشه بگید با چه نرم افزاری میتونم این تست رو انجام بدم؟
:12:
نرم افزار flash memory toolkitنقل قول:
سلام
من یک سوال دارم اونم اینه که اگه به جای اینکه محتویات فلش را پاک کنیم بدون اینکه فلش را باز کنیم اون رو فرمت کنیم فلش خراب میشه یا نه؟
اخه من یک سری اطلاعات را از کامپیوتر خودم هر روز روی یک سری کامپیوتر های دیگه میریزم و فرداش که میام چیزای جدید بریزم از کامپیوترم رو فلش باید قبلی ها را باز کنم و اطلاعاتشون را پاک کنم و تا باز میکنم ویروس هایی که واردشون شده میاد تو کامپیوترم و بدبختی شروع میشه
یکیشون lg است و یکیشون هم data travel
عزيز فلش خراب نميشه ولي بعضي از ويروس ها تا قبل اينكه بخواي فرمت كني به كامپيوترت منتقل شدن پس اينكار بيهوده اي هستش بهتره آنتي ويروس به روز داشته باشينقل قول:
انتی ویروسم بروزهنقل قول:
اخه شنیده بودم یک فایلی تو فلش هست که باعث میشه که وقتی به کامپیوتر وصلش کنی کامپیوتر فلش را بشناسه
اگه فرمت کنی پاک میشه کامپیوتر نمیشناسدش
بس الکیه دیگه
عزيزم فلش ها يه برد دارن كه اون باعث ميشه كه سيستم فلش رو بشناسه روي برد هم گفت ic راه انداز دارهنقل قول:
زماني كه اين برد خراب ميشه ديگه سيستم فلش رو نميشناسه
از بين فلشTranscend v30 و TOSHIBA كدومشون بهتره؟ (8 گيگ)
من از يه فروشگاهي مي خوام بخرم كه قيمت هر دو دقيقا به يه قيمت ميده.
سرعت توشيبا ظاهرا پايين تره (نوشتن 4.5 و خواندن 18)
ترنسند سرعت بالاتری داره اگه مشخصات توشیبایی که گفتید همین باشه.نقل قول:
مسلما ترنسندنقل قول:
ترنسند سرعت ریدش حدود 20 هست
اما واقعا استیبل هست
سلام دوستان
دیروز یک ATV Turbo شرکت OCZ به ظرفیت 8 گیگابایت از دبی برام آوردند ... بچه ها سرعتش وحشتناکه ... وحشتناک ... من تا 30 مگابایت در ثانیه روش رایت کردم ... عالی بود ... عالی :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر :
کد:http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_atv_turbo_usb_2_0_flash_drive