آقا نوبتی بریم علا الدین دنبال قاب که الاف نشیم .
Printable View
آقا نوبتی بریم علا الدین دنبال قاب که الاف نشیم .
راستی من الان مشخصات ان 95 رو هم که خوندم فرمت Wmv رو ساپورت نمیکنه ...
چه کلاسی گذاشتی ممل خان|؟؟؟
اينجا بجاي بحث در مورد گوشي و مشكلات و امكانات اون بيشتر شبيه چت روم شده rainysky50 جان شما به جاي دادن 10 تا پست يه خطي مي توني يك پست 10 خطي بدي چت روم كه نيست عزيز!!!
امضای جدیدو حال کنید!!عزیز دل برادر به خدا بی کاریم!!!
در مورد اسپیکر سوال کردی؟؟؟؟منظورم اسپیکر مدل md-5w هست!!ایا این مدل اومده؟؟؟؟اگه اومده قیمتش چنده؟؟؟؟در مورد بلوتوث هندزفری چی؟؟؟:8::8:
بچه ها من يه سوال دارم...
رو گوشي ما الان flash lite ورژن 2.0 نصب هست. حالا من اگه بخوام ورژن 2.1 رو نصب كنم بايد چه كنم؟
من فابلش رو دارم وقتي ميخوام نصب كنم ميگه... unable to install –component must be built in-
حالا به نظر شما چجوري ميتونم اين مشكل رو رفع كنم و برنامشو آپ ديت كنم؟
اينم يه مسيله حالا شما زححمت حلشو بكشين...
آسمان باراني عزيز كه ايشاالله هر روز 50 بار بباري ، ( منظور از 50 بار بباري : 50 بار پست بزني ) :31:نقل قول:
حال كردي كلي تحويلت گرفتم
cpu اين گوشي رو حتما بايد با برنامه os 9.2 سيمبين تست كني عزيز ، كه هنوز انگار نيومده
مطمئن باش همون 369 درسته :46:
من هم همين مشكلو دارم ونياز شديد به ورژن جديد فلش پلير 2.1 دارم اگه كسي برنامه درسته اينو داره بزاره ممنوننقل قول:
بچه ها من يه سوال دارم...
رو گوشي ما الان flash lite ورژن 2.0 نصب هست. حالا من اگه بخوام ورژن 2.1 رو نصب كنم بايد چه كنم؟
من فابلش رو دارم وقتي ميخوام نصب كنم ميگه... unable to install –component must be built in-
حالا به نظر شما چجوري ميتونم اين مشكل رو رفع كنم و برنامشو آپ ديت كنم؟
بچه ها يه كشف جديده جديد :31:
كسي تا حالا باvideo editor اين گوشي كار كرده ؟ دمش گرم دنبال همچين چيزي مي گشتم كه فهميدم خود گوشي داره
يه Ulead VideoStudio آماتور براي گوشي ، خيلي عاليه . من كه حال كردم همه امكاناتي داره در حد خودش
براي آوردنش : بريد تو گالري ، بعد تو video ، بعد روي يه فايل ويديو وايسيد ،بعد آپشن رو بزنيد و بعد video editor
بريد حالشو ببريد :8::5:
يه نمونه كه خودم ساختمو ميزارم اينجا حتما ببينيد ، اينم لينكش :