من دنبال یه افکت برای گیتار الکتریک میگردم !
مبتدی هستم !
من دنبال یه افکت برای گیتار الکتریک میگردم !
مبتدی هستم !
در حال حاضر اکثر ویولون های توی بازا چینی هستند و مارکTF بیشترین استفاده رو داره. علاوه بر ویولن های TF ، ویولن های دست ساز هم در بازار موجوده که خیلی از اساتید اونها رو پیشنهاد میکنند که حدود قیمت این ساز ها هم از 500 هزار تومان به بالاست.نقل قول:
برای شروع TF-142 خوبه و کفاف میده اما اگه تصمیمت واسه ادامه دادن نوازندگی قطعی هست مدلهای بالاتر رو انتخاب کن چرا که بعد از مدتی مجبور میشی سازت رو عوض کنی و قیمت ساز هم افزایش پیدا میکنه و هم ساز و در نتیجه ساز خوب تو بازار کم میشه.
در مورد کلاس هم این جا نمیشه تبلیغ کرد تمایل داشتید پیام خصوصی بدید تا راهنماییتون کنم اما ترم 3 ماهه اش حدود 60 هزار تومن میشه که برای اطلاع از آموزشگاه می تونید پی ام خصوصی بدید.
موفق باشید.
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
سبکتون چیه؟؟نقل قول:
متال و راکنقل قول:
سبکتون چیه؟؟
يونيت باشه يا مولتي؟
دیجیتال!آخه با این قیمت آکوستیک نو که گیر نمیاد اگرم بیاد معمولیه...نقل قول:
پیانوی آکوستیک یا دیجیتال؟؟ نوع اون رو مشخص کنید تا جواب دقیقتری بتونم بهتون بدم.
حالا با 2 تومن چه پیانوی دیجیتالی بگیرم؟
نظرتون در مورد سمیک dx-200 چیه؟
با تحقیقاتی که انجام دادم بهترین گزینه به نظرم yamaha-clp-340 هست.
نظر شما چیه؟
جواب ندادید که مولتی باشه یا سینگل & بودجه تون؟؟نقل قول:
من فرق مولتی و سینگل رو نمیدونم !
بودجه هم زیر 100 تومن
دوست عزیز تو این رنج قیمت nordiska و kawai بسیار عالی هستند اگرجه به پای یاماها نمی رسن 7، 8 سال بهت سرویس میدن ولی خوب پیانو پیانو دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی به نظر من اکوستیک بگیر چون دیجیتال ارزوناش که به درد نمی خورن مارک های خوبی مثل رولند پیانوی دیجیتال خوبش از 2 میلیون شروع میشه ولی اگه بتونی یه rd700gx بخری، واقعا خوبه. هم حملش راحته و هم صدای خوبی داره اکشنشم خیلی به اکوستیک نزدیکه.
بعضی از دوستامم پیشنهاد میدی کنترلر دادن با مخلّفاتش. حالا انتخاب با خودته! در مورد dx-200 هم بهت میگم!
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
با حدود این بودجه اینارو می تونی بگیری:نقل قول:
افكت zoom g1
افكت Digitech RP50
که هر دو حدود 110 تومن هستش.
می تونیم بری سراغ دست 2.:11::46:
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
کتاب 60 قطعه ی ساده، زیبا و مشهور برای گیتار کلاسیک (John Mills):27::11:نقل قول:
یکی لطف میکنه برای من از مغازه ای جایی اگه رفت گیتار STG-006 قیمت بگیره؟(آریا)
چند جا قیمت کردم همون حدود 180-185 تومنه!نقل قول:
موفق باشید:11: