سلام دوست عزیز
فکر کنم الان حدود 280 باشه....
Printable View
سلام دوست عزیز
فکر کنم الان حدود 280 باشه....
سلام mehdi_hps21. در مورد موشکل sms هات باید بگم 6 ماه پیش منم گوشیم تو همین درد سر افتاد.راه حلشم اینه که اول از هر 2تا sms ی که شبیه همه اوننی که ویروسه رو پاک کنی معمولا مثلا اگه 2تا 15 داری 15 زیری هستش.بعدش به وسیله پورت موستقیم مموریت رو به کامپوتر وصل کن.hiden رو غیر فعال کن بعدش به وسیله یک آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کن.حتما ویروس پیدا میکنه.پاکش کن درست میشه.
راستی برا بلند کردن صدا این جا برو بهتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادگار دوست عزیزمون سمیه هست.:10:
سلام gsm.
میتونی کاملا من رو راهنمایی کنی که چطوری قابلیت خووندن فونت فارسی رو به گوشیم بدم.هم لینک برنامه ها رو به هم بده و هم لینک پک زبان رو.
راستی اگه زحمتی هم نیست بگو چطوری فلشش کنم و چطوری از پک قبلیم هم بکاپ بگیرم.
ممنونت میشم.:20:
راستی s/w version=r252211LD-AS-V-85.92.E3P & languge list= 004D هستش.خواهشن یه جوری راهنمایی کن که نه sms هام پاک بشه و نه Phon book .مرسی
نقل قول:
ممنون Tecfield عزيز
Tecfield و Gsm عزيز و ساير دوستان سلام :
من يه مشكل در زمان نصب گوشي براي فلش دارم
بعد از نصب گوشي مجددا پيغام Found new hardware اين دفعه motorola Accessory
و همچنين motorola mcu data logger ظاهر مي شود كه ظاهرا در پك MotPCSDrivers وجود
ندارد. لطفا دوستان كمك كنيد
گوشي من v3x
سلام gsm.
پیغام دادم که بگم نتونستم تحمل کنم و دلم رو زدم به دریا خودم نشستم فلشش کردم.به هر حال یاد گرفتم.ممنون از توضیحات قبلیت.
با سلام خدمت همه بچه های ماه تاپیک مخصوصا gsm. :11:
همونطور که گفتم دیروز برای اولین بار دلم رو زدم به دریا و گوشی رو فلش کردم(لازم به ذکر که زیادی سیخش زدم که مجبور شدم).حالا بگذریم.
چندتا مشکل کوچیک برام پیش اومده.
1-قبلا فنت صفحه خارجیم مشکی بود و راحت میشد دید اما الان آبی روشن شده و خیلی زشت شده ودر ضمن راحت نمیشه دید!!!
2-قبلا فایل بلند کردن صدا رو که میریختم صداش خیلی زیاد میشد اما الان یکم بیشتر نشده!!!
میخواستم اگر میتونید و راهی هست به من کمک کنید که این 2 تا مشکل بر طرف بشه.
**راستی اگر راهی هم هست که وقت صحبت کردن آرم موتورولا صفحه خارجی روشن باشه اوون رو هم بگیید**.
با تشکر.
راستی فایلی که باهاش فلش کردم این بود.
R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GE NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.shx
اینم درایور های جدید برای اونایی که ویندوز ویستا دارن.
32بیتیها = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64 بیتیها = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سعید جان....نقل قول:
سلام gsm.
میتونی کاملا من رو راهنمایی کنی که چطوری قابلیت خووندن فونت فارسی رو به گوشیم بدم.هم لینک برنامه ها رو به هم بده و هم لینک پک زبان رو.
راستی اگه زحمتی هم نیست بگو چطوری فلشش کنم و چطوری از پک قبلیم هم بکاپ بگیرم.
ممنونت میشم.
راستی s/w version=r252211LD-AS-V-85.92.E3P & languge list= 004D هستش.خواهشن یه جوری راهنمایی کن که نه sms هام پاک بشه و نه Phon book .مرسی
کم پیدا؟؟؟؟
ببین.. لینک جدیدآموزش رو متالیکا آپدیت کرده که میتونی دانلود کنی و ....استفاده کنی. که در امضام زیر مجموعه موتورولا اومده....برای آموزش بک آپ هم بازم اگه به امضام مراجعه کنی.. میبینی....کامل رو گذاشتم...
برای فایل ها باید از این سایت استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی دوست خوبم....
سلام دوست عزیز......نقل قول:
Tecfield و Gsm عزيز و ساير دوستان سلام :
من يه مشكل در زمان نصب گوشي براي فلش دارم
بعد از نصب گوشي مجددا پيغام Found new hardware اين دفعه motorola Accessory
و همچنين motorola mcu data logger ظاهر مي شود كه ظاهرا در پك MotPCSDrivers وجود
ندارد. لطفا دوستان كمك كنيد
گوشي من v3x
پیشنهاد من اینه که اون درایوری که مجدد در سایت پی سی موب برات گذاشتم رو فعلا تست کنی.. ببینی چی جواب میده؟؟!!
موفق باشین...
سلام سعید..جان.. شرمنده.. چون کلوپ موتورولا رو زدن ... یادم میره بیام اینجا...نقل قول:
ببین این قانونه که بعد از فلش .. یا استفاده از منستر پک.. یک سیر قابلیت ها به گوشی...اضافه یا کم بشه...
پیشنهاد من اینه که...با یک منستر پک جدید تر.. این کار رو انجام بدین....
د مورد سوال آخریت هم.. فقط میشه عوض کرد اون رو. که اگه به آموزش هایی ک در امضام گذاشتم سر بزنی. میتونی... ببینی.. حالا برای روشن نگاه داشتنش....شاید از طریق رینگ لایت ها بشه.. که بازم به آموزش ها رجوع کن....
فقط در مورد فونت.. میتونی از آموزش های سمیه عزیز.. در همن تاپیک استفاده کنی....
موفق باشین....:11: