در حین درس خواندن در دانشگاه ازاد مشکلی از نظر نظام وظیفه ندارید .نقل قول:
و می توانید در کنکور سراسری 1389 هم شرکت کنید .
بعد از قبولی از دانشگاه ازاد انصراف بدهید و به دانشگاه سراسری بروید .
سربلند باشید .
در حین درس خواندن در دانشگاه ازاد مشکلی از نظر نظام وظیفه ندارید .نقل قول:
و می توانید در کنکور سراسری 1389 هم شرکت کنید .
بعد از قبولی از دانشگاه ازاد انصراف بدهید و به دانشگاه سراسری بروید .
سربلند باشید .
دوست خوبم بیماری شما که مسری نیست؟؟؟؟نقل قول:
اگر بیماری مسری نباشد هیچ مشکلی از نظر کاری نخواهید داشت .
اگر در کار خودتون حرفه ای باشید و وارد باشید بدون شک هیچ وقت لنگ نخواهید بود و همه جا کار پیدا خواهد شد .
فکر خرید سربازی را به طور کل از سرتون بیرون کنید چون فکر بچگانه ای هستش .
نبابا مسری چیه...نقل قول:
دوست خوبم بیماری شما که مسری نیست؟؟؟؟
اگر بیماری مسری نباشد هیچ مشکلی از نظر کاری نخواهید داشت .
اگر در کار خودتون حرفه ای باشید و وارد باشید بدون شک هیچ وقت لنگ نخواهید بود و همه جا کار پیدا خواهد شد .
فکر خرید سربازی را به طور کل از سرتون بیرون کنید چون فکر بچگانه ای هستش .
1بار تو 7سالگی قلبم رو عمل کردم:19:...الانم خوفه خوفم....:21:یعنی الان دیگه بیماریم تمومه....:27:
حالا چی؟استخدامم یا نه؟راستی بچه زرنگم ها:31:
با عرض سلام خدمت همه
من بدجوری گیر کردم لطف کنین یک پاسخ جامعی به من بدین .
من متولد نیمه اول 68 هستم که 31/6/88 از مقطع کاردان عمران ( کارهای عمومی ساختمان ) فارغ التحصیل شدم در کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 88 شرکت کردم و دررشته عمران – ساختمان قبول شدم .می خواستم بدونم که :
1 ) اگه در کنکور سال بعد کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 89 شرکت کنم و عمران - عمران ( یکی از گرایشهای عمران ) بیارم و بخوام که در این رشته ادامه بدم ، تطبیق واحد را انجام میدن و مشکلی از لحاظ سربازی ندارم ؟؟
2 ) اگه دانشگاه آزاد برم (عمران - عمران در نیمسال دوم ) ، واحد های رشته ای که الان می خونم (عمران – ساختمان ) را تطبیق میزنن یا نمی زنن و مشکلی از لحاظ سربازی ندارم ؟؟
3) اگه همین دانشگاه آزاد را یک ترم بخونم ( نیمسال دوم ) و در کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 89 شرکت کنم و عمران - عمران بیارم آیا از دانشگاه آزاد به غیرانتفاعی تطبیق واحد رو انجام میدن و مشکلی از لحاظ سربازی ندارم ؟
با تشکر از پاسخ دوستان
دوست خوبم بنده دیگر در این فروم فعالیت نمی کنم به دلیلنقل قول:
بی ادبی بعضی از کاربران.
ولی پاسخ شما عزیز را می دهم
-------------------------------------------------------------------
اگر الان خدا را شکر مشکل بیماری رفع شده نگران نباید باشید.
هر موقع برای کار هرجا رفتید حتما یک گواهی پزشکی معتبر بیمارستان که سلامتی کامل
شما رو در اون قید کرده باشند رو به همراه داشته باشید مشکلی از این نظر نخواهید داشت.
شما اگر در شغل خودتون حرفه ای هستید هیچوقت لنگ نخواهید بود.
----------------------------------------------
2. پذیرش شما یا استخدام شما به صورت قراردادی بستگی کامل به اداره کارگزینی
جایی که تقاضا می دهید دارد انها مدارک شما را می گیرند و اگر شما در کار خودتون
حرفه ای باشید شما را استخدام می کنند ولی اگر شخص دیگری از شما ارجع تر باشد
ان را انتخاب می کنند.
البته در بسیاری از جاها ازمون استخدامی یا مصاحبه برای استخدام قراردادی انجام می دهند.
اگر شما در این ازمون یا مصاحبه قبول شدید شما را پذیرش می کنند. در غیر اینصورت شخص دیگری
که ارجع تر هستش مورد پذیرش کارگزینی قرار می گیرد.
سربلند باشید.
دوست خوبم بنده دیگر در این فروم فعالیت نمی کنم به دلیلنقل قول:
بی ادبی بعضی از کاربران.
ولی پاسخ شما عزیز را نیز می دهم
جواب :
شما امسال مجبورید به رشته ای که قبول شده اید بروید یا دفترچه اعزام به خدمت وظیفه را پست کنید.
البته :
می توانید تا ازمون سال 89 در همان رشته ای که قبول شده اید با اخذ تعداد واحد کمتر و سبک تر
در ازمون 1389 هم شرکت کنید و بعد از شرکت و قبول شدن در ازمون از دانشگاه قبلی
انصراف بدهید و به واحد قبول شده رفته و در انجا ثبت نام کنید. در این صورت هیچگونه مشکل نظام وظیفه نخواهید داشت.
البته تعداد واحد انتخابی بستگی به واحد اموزش دارد که چند واحد را می توانید در یک ترم اخذ کنید.
تطبیق واحد یا معادل سازی دروس بستگی کامل به واحد اموزش دانشگاهی که سال بعد قبول می شوید دارد انها باید بگویند ایا
تطبیق می دهند یا نه.
توجه : در اکثر دانشگاه ها الان تطبیق واحد می دهند به شرط زیر :
نمره شما بالا باشد حداقل بالای 12 باشد. ولی برای اینکه دیگر سال بعد به مشکلی بر نخورید
سعی کنید نمرات بالای 14 را بگیرید.
البته در دانشگاه های سراسری روزانه تهران و برخی شهرستان ها مثل دانشگاه صنعتی اصفهان یا شیراز
مشکل تطبیق می کنند و حتما باید نمرات دروس عالی باشد تا تطبیق بدهند.
سربلند باشید.
برای همیشه از انجمن خداحافظی می کنم
خداحافظ
سلام دوستان
من در حال حاضر دانشجوی ترم آخر کاردانی پیوسته رشته معماری دانشگاه آزاد هستم (متولد 16/5/1369) اگر امسال در آزمون کاردانی به کارشناسی قبول نشم می تونم سال دیگه در این آزمون شرکت کنم؟
اگر همچین امکانی وجود نداره باید چکار کنم؟
سلام.
من میخوام معاف از رزم بگیرم.
تو برگه ی معاینه ، در آخرش نوشته دکتر مشکلم رو ! همون برگه ی معاینه بس هست یا باید اقدام کنم واسه برگه ی دیگری؟
تو کنکور رتبمون چند بشه معاف میشیم ؟