مرسی از کمک و همفکری دوستان عزیز
Printable View
مرسی از کمک و همفکری دوستان عزیز
اگر سوالم با موضوع تاپیک بی ارتباطه عذرخواهی می کنم. می خواستم بدونم adsl مخابرات با هر مودم وایرلسی سازگاره؟ چون من جدیدآ adsl مخابرات گرفتم و می خوام یک مودم وایرلس بخرم ولی شنیدم اینترنت مخابرات با بعضی مودم ها درست کار نمی کنه.
سلامنقل قول:
دوست عزيز بهترين ماركي كه با همه ي isp ها سازگاره و خيلي ام خوبه TP-LINK هست .
ممنون از راهنماییت. شما خودت چ مدلی از tp-link رو داری؟ مشکل با اینترنت مخابرات نداره؟نقل قول:
قصد داشتم D-link 2750 بخرم ولی شک کردم که یک وقت با مخابرات به مشکل بخوره
من مدل وايرلس دار ندارم مال من تي پي لينك 8840 سادس . دي لينك هم مارك خوبيه . اين دو مارك با همه isp ها سازگارن .نقل قول:
دوستان از صبح هر چند دقیقه یک بار برای چند ثانیه received و send ام قطع میشه دوباره درست میشه و این روند ادامه داره اعصاب ام رو خرد کرده چی کار کنم
واسه من هم همینطوره !نقل قول:
تنها کاری که میشه کرد صبره .
خیر سرم از صبح هم سرویس 2m کردم که استفاده کنم که این هم وضعیتمونه حالا مشکلش چیه؟نقل قول:
دوستان سلام
من تا الان از یه شرکتی اینترنت نا محدود 128 میگرفتم ماهی 30 تومن و سرع دانلودم تقریبا 27 اینطورا ولی تازگی ها داغون شده و همش قطعه
میخواستم ببینم سرعت دانلود مخابرات چطوره؟ به طور مثال من 1024 بگیر سرعت دانلود جطوره و افت سرع و قطعی و اینها چجوریه؟ و اینکه چند وقته وصل میکنند؟
و کسی میدونه من الان به این شرکت بگم نتمو از رو خط جمع کنه چقد طول میکشه واسه جمع آوریش که بتونم مخابرت بگیرم؟؟؟
و حالا اصلا وایمکس بگیرم یا همین نت مخابرات؟
برای منم همینجوریه!!!نقل قول: