1. کرمانشاس دیگه!!نقل قول:
2.اولین کاری که بعد از ورود به انجمن می کنم دیدن پست های جدید هستش ، که شامل متفرقه هم می شه
3.لینوکس فکر می کنم...
Printable View
1. کرمانشاس دیگه!!نقل قول:
2.اولین کاری که بعد از ورود به انجمن می کنم دیدن پست های جدید هستش ، که شامل متفرقه هم می شه
3.لینوکس فکر می کنم...
دوست عزیز تا فصل شنا تموم نشده برو تو سراب نیلوفر و یا سراب یاوری شنا کن ببین چه صفایی داره
ما یک بار تا سراب یاوری پیاده رفتیم .
از این کار ها میکنی ؟
آقا مهدي:
سلام بالاخره دلم نیومد بدون سوال ولت کنم... در خدمتم
یه چنتا سوال ازت دارم....
1- از اینکه به عنوان آخرین صندلی نشین هستی ، چه حسی داری؟
من اصلا" حس ندارم:19:
2- آیا خودتو تو این امر مقصر میدونی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرگز ، به من چه...:31:
3- میخوای خودکشی کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از شکست عشقی ؛
4- اصلا منو میشناسی؟
تقریبا"
5- اگه دستت به من برسه منو میکشی؟ چه کار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ، چرا؟
کالبد شکافیت می کنم :21:
6- میدونی قیمت تخممرغ الان چقدره؟
80؟:31:
7- نظرت راجع به تیم ملی چیه؟ مخصوصا اون مربیش؟ و اینکه این آواتاری که گذاشتی عکس کی بید؟
به قول کرمانشاهی ها: والا تیم ملی خوبه ولی اگه بهتر باشه بهتره:27:(بعضیا این جوری مصاحبه می کنن)
من عاشق قلعه نوعیم ، توهین ممنوع
نمی دونم!
8- برنامه دو روز پیش را دیدی؟ که قلعه نوعی با فردوسی پور و حاج رضایی و ذوالفقارنسب بودن؟ نظرت راجع به صحبتهای ردوبدل شده چی بید؟
این که فردوسی پور با خانومش پدرخوانده و مادر خوانده های فوتبال ایران هستند.....(توضیح بیشتر هرکی خواست تو پ.خ)
9- صندلی نشینینگا...آخرینینگا....پرید نگا...خوشحالینگا.................م تونی ترجمه کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه:13::31:
10- چرا این بهروز اینقدر گله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا این ووکمن اینقدر شوخه؟ راستی این ووکمنو دیدی از نزدیک؟
منم تو کفم!
چون کرمانشاهیه...
قرار بود ببینم ، نشد ... بــــــه زودی
Behroooz:
تا حالا كتك ميل فرمودي از دست بابات ؟ آره ، البته خیلی وقته نه...
داداش كوچكتر از خودت داري؟ نه ، یه دونه 24 سالشو دارم
مي خواي ارزو كنم خدمت بيفتي عجب شير؟ معافم
Behroooz:
دوست عزیز تا فصل شنا تموم نشده برو تو سراب نیلوفر و یا سراب یاوری شنا کن ببین چه صفایی داره
ما یک بار تا سراب یاوری پیاده رفتیم .
از این کار ها میکنی ؟ پیاده نه ، ولی 1 بار از دره خونه تا سراب نیلوفر با دوچرخه رفتم و برگشتم ، تجارب زیادی کسب کردم:27:(می دونی که...)
من هم یک بار تا سراب نیلوفر با بچه ها با دوچرخه رفتیم موقع برگشتن دوچرخه من پنچر شد . تا کرمانشاه با چرخ پنچر اومدم . این هم از تجربه من .نقل قول:
راجع به جمله اگر بار گران بودم رفتم ولی شاید برگشتم نظرت چیه ؟
من فکر می کنم بهروز بخاطر اینکه از مدیریت اخطار گرفته:41: می خواد قهر کنه:27: :31:و تاپیکو ول کنه بره
آره ؟ :20:
ساعت 4.33 دقيقه ي بامدادروز پنجشنبه است. نظرت در مورد كفش هاي لنگه به لنگه ي چارلي چاپلين چيه ؟؟؟؟
من كه سفر اخرت كه نمي خوام برم . فقط يك مدت نيستم . ما براي اين تاپيك زحمت زياد كشيديم . حالا بعد از مدتها داره ثمر ميده .نقل قول:
داره به پربيننده ترين تاپيك فروم تبديل ميشه . من بر خواهم گشت . با روحيه اي بهتر .
فعلا بايد ببينيم سعيد جان چه تصميمي ميگيره . من در هر شرايطي پشتيبان اين تاپيك خواهم بود .
چون شما رو دوست دارم .
موفق باشيد .
مثه اینه که مهمونی بریم صاحب خونه نباشه.نقل قول: