اگه اشتباه نکنم دورو بر 45 جلسه بود دیف 2ش،که بقول خود مهندس مهربان هر جلسشم 1.5 ساعت وقت میخوادنقل قول:
حالا یه حساب کتاب کن ببین میتونی؟
به نظر من که میشه
اگه اشتباه نکنم دورو بر 45 جلسه بود دیف 2ش،که بقول خود مهندس مهربان هر جلسشم 1.5 ساعت وقت میخوادنقل قول:
حالا یه حساب کتاب کن ببین میتونی؟
به نظر من که میشه
پس اگه میشه یه کتاب معرفی کنید مثل رمزینه که ریز نکات رو بگه و قابل فهم باشه !نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرم قصد از 2 جلدی کردن این کتاب و زیاد کردن تست هاش فقط دادن یک تغییر بوده وگرنه همون تک جلدیش برای پاسخ گویی به سوالات کنکور کافی هستش
راستی اگه هنوز کتابی برای شیمی 3 نگرفتی کتاب شیمی 3 خیلی سبز هم کتاب خوبی هستش یه نگاه بنداز
تاریخ ادبیات دکتر سبطی در واقع نشون دادن نکته هایی هستش که به چش خیلیا شاید نیاد اما تو این کتاب همایش ارایه ها رو واقعا مفهومی توضیح داده
در اخر توصیه میکنم دنبال کتاب عوض کردن نباشید مگر اینکه واقعا نتونید با اون کتابی که دارید کنار بیاید
موفق باشید
والا من کتاب آموزشی ندیدم تو ریاضیات پایه و حسابان که نظرمو جلب کنه،یعنی هستن کتابایی که تقریبا فروشی دارن تو این رده اما در مقایسه با کتاب کلاس مهندس مهربان اصلا قابل بحث نیستننقل قول:
البته دلیلم داره این مسئله،چون تو ریاضیات پایه درخواستی نیس،یابهتر بگم زیاد نیس،انتشارات درآمد محور ماهم زیاد رغبتی به چاپش نمیکنن چون اکثر داوطلبا با خوندن کتاب دیفرانسیل (که تقریبا کل حسابانم جمع میشه با خوندنش) و نهایتا درسنامه های ریاضیات پایه کتب تستی ریاضیاتشونو میبندن و دیگه وقت نمیکنن کتاب دیگه ای تو ریاضیات بخونن
به نظرم اگه جزوء متوسطیم داری میتونی درسنامه های هرچند مختصر کتاب تست رمزینه (همین کتابی که عکسشو گذاشتم)استفاده کنی
حالا یه نگا به این کتاب و درسنامه هاش بنداز،اگه راضیت نکرد تو پ.خ چنتا کتاب بهت معرفی میکنم
اين مهندس مهربان كيه انقدر اسمش رو شنيديم؟ :دى
مولف ديفرانسيل هست؟ چه انتشاراتى؟
قضيه شيمى بازرگانى شد كه من تا يه مدت فكر ميكردم پيام بازرگانى رو ميگن :دى
چرا هیشکی ب من جواب نمیده؟؟؟؟؟
واسه من دیفرانسیل رمزینه خوب نیس اخه تستاش کمه نمیشه باهاش ب تسلط رسید حالا خاهشا یکی به من بگه
واسه دیفرانسیل از چی بخونم؟؟؟
رمزینه هم کتابه خوبیه اگر 20 تا تست مفید رو چند بار بخونید بهتره کهیکبار 200 تست بزنی کتاب اندیشه فایق هم هست تست زیاد دارهنقل قول:
من از روی الگو میخونم مشکلی درش نمی بینم
من تو املا ضعیفم چی پیشنهاد می دید
کلک معلم خوبه ؟؟
بی زحمت ما رو هم دریابید ! نظرتون درباره سبز قلمچی چیه ؟نقل قول:
داداش در کنار کتاب کلاسش میتونی از کتاب تست رمزینه و یا اگه نخواستی گاج سفید استفاده کنی که بیشتر تستم حل کنی اما به نظرم کتاب کلاسش حداقل تو مبحث آموزش اگه نگیم کامل کار کرده،حداقل کافی کار کردهنقل قول:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
مولف یکی از موفق ترین کتب کمک آموزشی تو درس دیفرانسیل،یا بهتر بگم موفق ترینشون که کتاب تستشم هسنقل قول:
کتاب کلاس دو جلد و کتاب تست 3 جلد که شامل ریاضیات پایه و حسابانم علاوه بر دیفرانسیل میشه
انتشارات رمزینه
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
کلکو ندیدم اما نشر دریافتو دارم و راضیم ازشنقل قول:
به عنوان كتاب كمكى حسابان ميشه از كتاب ايشون استفاده كرد؟نقل قول: