من اگه ترم تابستون 6 واحد بردارم 26 واحدم میمونه! میخواستم ببینم راهنی نداره که ترم بعد ترم آخرم باشه؟
Printable View
من اگه ترم تابستون 6 واحد بردارم 26 واحدم میمونه! میخواستم ببینم راهنی نداره که ترم بعد ترم آخرم باشه؟
سلامنقل قول:
شما باید یک جلسه کلاس رو برید و بعد با استاد صحبت کنید و شرایطتون رو بگید .. معمولا استادا میگن که یه نامه از ادارتون بیارید و دیگه نیازی نیست در کلاس شرکت کنید ...
به عنوان مثال : ترم قبلی بعضی از دوستان کارمند تربیت بدنی داشتن که با آوردن یه نامه ، در کلاس ها شرکت نکردن.
پ ن : این موضوع بیشتر بستگی به استاد مرکزتون هم داره ، بعضی استادا عقده ای هستند و حرف حساب تو کتشون نمیره:n02:
شما میتونید ترم تابستون 8 واحد وردارید و ترم بعد 24 واحد .نقل قول:
خیلی ممنون، در مورد تربیت بدنی من فکر میکردم عملی نداره! مگه ترم تابستون ارائه نمیشه؟نقل قول:
سلام
شما باید یک جلسه کلاس رو برید و بعد با استاد صحبت کنید و شرایطتون رو بگید .. معمولا استادا میگن که یه نامه از ادارتون بیارید و دیگه نیازی نیست در کلاس شرکت کنید ...
به عنوان مثال : ترم قبلی بعضی از دوستان کارمند تربیت بدنی داشتن که با آوردن یه نامه ، در کلاس ها شرکت نکردن.
پ ن : این موضوع بیشتر بستگی به استاد مرکزتون هم داره ، بعضی استادا عقده ای هستند و حرف حساب تو کتشون نمیره:n02:
بستگی به مرکزتون داره . بعضی مراکز دیده شده که ارائه میشه.نقل قول:
میدونم 8 واحد میدن! ولی من درس 2 واحدی ندارم! کارآموزیم ارائه نمیشهنقل قول:
شما میتونید ترم تابستون 8 واحد وردارید و ترم بعد 24 واحد .
خب شما باید با مرکزتون صحبت کنید ، ببینید که میتونن 26 واحد بهتون ارائه بدن یا نه !!!!نقل قول:
مگه ترم اخر میشه از20 واحد بیشتر برداشت؟نقل قول:
اگر چند واحد بمونه، آره میدن ....نقل قول:
معدل کل از 12 بیشتر باشه تا 24 واحد میدننقل قول:
مگه ترم اخر میشه از20 واحد بیشتر برداشت؟
حالا حتما باید آخرین روز بشه تا نمره های تشریحی رو وارد کنن :n13:
خب تصحیح کردین بزنین تو سایت دیگه :n27: