بله...........چند باری تا حالا آباده بین راهی خوابیدم....:n18:نقل قول:
برای راه قشم:n09:
Printable View
بله...........چند باری تا حالا آباده بین راهی خوابیدم....:n18:نقل قول:
برای راه قشم:n09:
تو روز هر دو معمولا بالای 300 کیلو سرعت دارن اما شب که رایگانه سرعتت کم میشه! اگه استفاده نداری از شب، 128 انتخاب بهتریهنقل قول:
من اگه سرویس 2 مگ بگیرم 5 گیگ که 32000که دانلودشبانه سرعتش 200 هست.ولی128 10 گیگ هست 23000 تومن.من تو ماه بیشتر از 10 گیگ استفاده ندارم فقط سرعت تو روز برام مهمه که .خود نمایندگی تو شهر ما و نماینگی استان میگفت سرعت تو روز فرق دارن.به نظر شما دارن دروغ میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
عزیزم سرعتم که ثابت نیست . میاد رو 100 دوباره میره بالا البته با لینک های بدون رزیوم اینجوریهنقل قول:
نه 128 طلایی
اینم نه . میتونم واستون فیلم بگیرم بزارم واسه دانلود !!!! موافقی؟؟؟؟
شهرمونم که یه مرکز مخابراتی بیشتر نداره اونم خلوته:n02:
نه من تازه سرویس نامحدود برنزی 512 گرفتم سرعت تقیربا یکسان هست البته بعضی وقت ها اونهم در چند دقیقه تا 30 کیلوبایت میاد بعد سرعت ثابت میشهنقل قول:
با سلام دوستان .
من به قسمت report.asiatech میتوانم وارد بشوم اما در قسمت quick task خود سایت نمیتونم مشکل از چیست اخه من حضوری از خود نمایندگی ثبت نام کردم . لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر
سلام از یک پارس انلاینی به اسیاتکی های عزیز :n01:
برای یه فیلم باز با دانلود بالا (روزی ۴گیگ به بالا )کدوم سرویس را در عین به صرفه بودن پیشنهاد میکنین ؟
۱-طلایی ۵۱۲ نامحدود
۲- طلایی ۱.۲۴ نامحدود
۳-محدود ۲.۴۸ با ۶گیگ در ماه و دانلود شبانه رایگان :n13:
دوست عزیز به طور میانگین روزی چند گیگ می تونی دانلود کنی؟نقل قول:
اگه هزینش اهمیت نداره مطمئنا 1024 نامحدودنقل قول:
اگه مهمه 2048 محدود شبی 5-6 گیگ میگیره!
دوست عزیز پارس مشکلی داره؟ دوست خودم نامحدود 1ب10 پارس داره و خیلی راضیه پینگشم از اینجا بهتره
لطف میکنی،پیشنهاد خوبیه فقط لطف کن bridging وصل شو و پنل آسیاتک رو هم بیار... واقعا اگه همین باشه کل جماعت فروم دعات میکنن که همچین سرویس خوبی رو پیشنهاد دادینقل قول:
در جواب سوال یکی از دوستان، 1 مگ و دو مگ محدود تو روز یه سرعت رو میده، 128 هم اگه مثل صبانت خودم باشه تا 250 تا هم رفته، و فکر کنم هست.... به هر حال ارزش یه دوره امتحان رو داره