درخواست معرفي بازيها:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738&page=258
درخواست معرفي بازيها:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738&page=258
سلام
دوستان من یک مشکل پیدا کردم که وقتی بازی رو تو هارد 360 میریزم بعد از مدتی که بازی میکنم تصویر متوقف میشه اما صدا اون پخش میشه و وقتی هم که همون بازی رو از روی DVD اجرا میکنم هیچ جایی هنگ نمیکنه و مشکلی هم نداره!!!
میخواستم بدونم مشکل از چییه؟؟
TANX
برو بچ یه سوال : تویه این بازیهایه جدید مثله بتمن اپدیت جدید هست؟
اره اپدیت جدید موجوده توی سی دی بازینقل قول:
کجا موجوده ؟؟؟نقل قول:
ما که اپدیت ندیدیم به خصوص اگه منظورتون این اپدیت جدیده هستش
واسه من که داشت تازه نصف مموریمم گرفتنقل قول:
شما یک بار با روشی که سعید جان گفتن cache هارد رو خالی کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
باید بری به console settings بعد بری به قسمت shutdown اونجا یک قسمتی هست به اسم background update که داخلش enable و disable هستنقل قول:
چه جوری بک گراند دانلود رو موقع update میشه فعال کرد؟؟؟
سلام دوستان بالاخره تصمیم گرفتم یه بار دیگه این ریسکو بکنم و یه XBOX360 دیگه بخرم . حالا از شما دوستان عزیز این خواهشو دارم که اگر نکته ای ضروری در نظرتون هست رو بهم بگید برای موقع خرید . البته راه های شناخت جاسپرو بلدم ولی میخوام بدونم قضیه این آپدیته چیه که تازگیا همه دنباله آپدیتن ؟ یا مثلا میگید بعضی از بازیا اجرا نمیشه ( فقط لوگو ایکس باکس میاد بعد دیگه هیچ اتفاقی نمیفته و بازی اجرا نمیشه ) وباید آپدیت کنی یا باید آپدیتو پاک کنی؟ من یه ذره گیج شدم و میخوام بدونم قضیه چیه . آیا باید دستگاه باز بشه و درایو دستگاه آپدیت بشه؟ یا نه با یه سی دی بازیم میشه آپدیتش کرد ؟ نکته دیگر اینکه هارد دستگاه قبلیم تا آخرین روز آپدیت بود ، اگر هاردمو رو این دستگاه جدیده بندازم صد در صد پیغام آپدیت ظاهر میشه به نظر شما آپدیت کنم یا نه؟ اگر سوالام تکراریه ببخشید آخه خیلی عجله ای شد چون همین فردا دارم میرم بخرم و از شما دوستان عزیز خواهش دارم هر چه زود تر و بطور دقیق به همه ی سوالام پاسخ بدید . خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون. ( بعد از اینکه ایکس باکسم خراب شد چند مدت بود تو کف ایکس باکس بودم تا دیگه انقدر بهم فشار اومد تا تصمیم گرفتم یه آرکید جاسپر بخرم و هارد و دیگر لوازم ایکس باکس قبلیمو بندازم رو این ایکس باکس جدیده و حالشو ببرم .)
در آخر هم اگر لطف کنید قیمت تقریبیه اجناس زیر رو بهم بگید دیگه خیلی خیلی ممنون ( همشون ماله دستگاه قبلیمه و دست دوم هستن و میخوام بفروشمشون) :
آداپتور 220 ولت ریجن جی ------ کابل HDmi ------- کابل صدا ( همون که تو الایته ) ------ درایو BenQ ------- خود دستگاه که سه چراغ قرمز داده ------ کابل ethernet . ممنون از همگی...
مطمئن باش پشيمون نميشی از انتخابت !نقل قول:
اون آپديت هم برای اجرای بازی ها ضروريه ... بايد بدی يه جای معتبر واست آپديت كنن
از كجا ميخوای بخری ؟
از دنیای دمو تو پاساژ لباف ( توپ خونه ) چون بنظرم از همه جا ارزون تر میده ، آرکید جاسپرو میده 320 هزار تومن . فقط دوستان حتما یادتون نره به همه ی سوالاتم پاسخ بدید آخه خیلی ضروریه بازم از زحماتتون ممنون...نقل قول: