1- زیاد :n02: فرمانده کل پادگان ! فرمانده هنگ ! فرمانده گردان ! فرمانده گروهان ! کلا زیادن ! اره میشه چرا که نه ! تو اموزشی ما فرمانده ی یکی از گروهانا سربازاش رو خیلی خیلی زیاد اذیت میکرد ! یکی از بچه ها که کف دستاش داغون شده بود و اوضاش خیلی بد بود تو مسجد بعد از نماز جلو فرمانده عقیدتی رو گرفت و کلی باهاش صحبت کرد و بلاهایی که سرشون اومده بودو گفت و خلاصه پته ی فرمانده گروهان و با ارشد اموزشی رو ریخت رو داریه ! صبح روز بعد طبق دستور، فرمانده گروهان موهاشو با 4 زد !!! حسابشو کن یه فرمانده گروهان با درجه ی ستوانیکی موهاشو با 4 ضده باشه !!! ارشد اموزشیش هم با صفر زد ! دیگه از سخت گیری های اون گروهان هم خبری نشد ! تنها سختگیریش این بود که بهشون میگفت محوطه رو تمیز کنید ! هر روز صبح ! البته لذت این خاطره ی زیبا خیلی بهتر و شیرینتر از تمیز کردن محوطه هست !
2- خوب ببینید چند حالت داریم ! باید قبل از اینکه تواناییهاتون رو بگید از قدیمیهای اون پادگان در مورد قسمت مربوطه که میخواید برید بپرسید شرایط اون قسمت رو . مثالی میزنم براتون . در یگان ما اصولا سربازهای جدید از فوق تا صفر که میومدن حتما باید سه ماه اول رو پاسداری میدادن . یکی از این دوستان که لیسانس بود و گویا بیرون هم مکانیکی کار کرده بود .ایشون میخواستن برم قسمت ترابری تا از پاسداری راحت بشن ! من به ایشون گفتم که به اون قسمت نگید که بلدی و کار کردی و ... چون ترابری اون یگان فرمانده بسیار مزخرفی داره ! قبول نکرد ! گقت از پاسداری بهتره و قسمتای دیگه هم شاید خوب نباشن ! بالاخره بعد از سه ماه رفتن مکانیکی ! نتیجه : فرمانده قسمت نه اجازه مرخصی بهشون میداد ! نه رفتار مناسبی داشت ! تا ساعت 4 بعد از ظهر نگهشون میداشت ! همیشه هم باید میرفتن حموم و ... ! در کل خواستم بهتون بگم که شرایط رو قبل از اعلام توانایی هاتون از قدیمیهای پادگان بپرسید ! من هفته اول خدمت از چند نفر پرسیدیم و بعد برا یه قسمت که به کاربر پی سی هم نیاز داشتن درخواست دادم (با فرماندش صحبت کردم) ، فرداش رفتم قسمت و تا اخر خدمت هم اونجا راحت بود ! کارگزینی بودم کیف ! مرخصی فراوان استراحت فراوانتر ! (البته اخرای خدمت به دلیل نبود سرباز پاسداری هم دادیم ! ) . خلاصه شما تو هر یگانی انتخابای زیادی داری ! بپرس از بقیه شاید یه قسمت خوب گیرت اومد ! شما میتونی بری عقیدتی ولی نه برای شعر خوندن و سرود خوندن ! اونا از شما صدای خوب میخوان برای قرآن خوندن و اذان و روضه و ... اینجور موارد ! (البته خوبم نباشه بعد از اینکه رفتی عقیدتی کسی گیر نمیده بهت ! ) عقیدتی خوبیی که داره اینه که اصلا پاسداری نداره ! ولی گاها مرخصی هاش هم مشکل داره (گاها که نه همیشه ! ) . بازم بسته به یگان شرایط متفاوته بهتره از یکی از بچه های عقیدتی یگان که به نظرت پسر خوبی میرسه بپرسی ! دیدی مسخرت میکنه حتی یک اپسیلون برو سراغ نفر بعد !!
3-خوب تو رژه یه سری موارد هست که رعایت نکردنش مشکل زا میشه ! اول اینکه پا رو بیش از حد بالا نیازی ! محکم نکوبی ! کمر نزنی و ... . واریکوسل وقتی اینارو رعایت نکنی اتفاق میفته ! وقتی فرمانده گفت مثلا تا یه جایی بدوید نیاز نیست حتما اول بشی ! فقط کافی جزو سه نفر اخر نباشی ! در کل اصلا به خودت فشار نیار ! به قول دوستمون فقط سعی کن از زیر کار دربری ! فقط ! با مشغول کردن خودت به عنوان بهکار صلف و اسایشگاه و ... ! منشی و عنبری هم چیز بدی نیست ! عنبرارو ما فقط مسخره میکردیم ولی وقتی تو رژه به ما فشار میومد اونا داشتن مارو مسخره میکردن ! اخر سر هم همون کارتی که ما گرفتیم اونا هم گرفتن !! ( البته هنوز این کارت کذایی ما نیومده بعد از 4 ماه ! ). تو اموزشی رعایت بهداشت هم خیلی مهمه چون به راحتی اگه بهداشت رو رعایت نکنید ، با سرماخوردن یه نفر تو اسایشگاه براحتی شما هم سرمامیخورید ! که همانا بدترین چیز اموزشی سرماخوردنه !
نکته اخر هم اینه که بهتره یه پوتین سبک مثل بهمن هم برا خودت بگیری ! پوتینهایی که خود نظام میده غالبا سنگینن و فشار وارده به فرد رو بیشتر میکنن