1-منتظرن شرکت های دیگه وضعیتشون مشخص بشهنقل قول:
2-هنوز زمان سرویسشون به سر نرسیده...
3-بعضی ها حوصله چند روز بی نت بودن و دردسر و ریسک شرکت عوض کردن ندارن...
پ.ن : بین شاتل و داتک نظرت کدومه؟
Printable View
1-منتظرن شرکت های دیگه وضعیتشون مشخص بشهنقل قول:
2-هنوز زمان سرویسشون به سر نرسیده...
3-بعضی ها حوصله چند روز بی نت بودن و دردسر و ریسک شرکت عوض کردن ندارن...
پ.ن : بین شاتل و داتک نظرت کدومه؟
منی که ماهی 10 گیگ مصرف نت دارم چرا باید برم خودمو الکی بندازم حچل و با تخله کن و وصل کن الکی وقتم و اعصابم و بگیرمنقل قول:
درضمن فقط اسیاتکه که از سرور های داخل سرعت رو باز میزاره من الان 512 دارم و دانلودم رو 1.5 مگ سرور داخل هست ماهی یه بازی شاید دان کنم..اونم با بالاترین سرعت میده ..برای رانژه و وصل دوباره حدود 50 میره تو پاچه ادم و من زورم میاد بدم الکی
نقل قول:
ممنون از جوابتون دوست عزيزم
العان ارزون ترين سرويسي كه از اسياتك ميشه گرفت چند تومنه؟
پیج اینستاشون نوشتن که تهران هم سرویس میدننقل قول:
این آسیاتک تا کی میخواد صبر کنه, واقعاً مسخره
دوستان کسی مودم تی پی لینک 8151n داره با آسیا تک مشکل نداره مودمم با اسیا تک قطع وصل میشه قبلا دی لینک داشتم از وقتی تیپی لینک گرفتم مرتب قطع میشه چند ثانیه بعد وصل میشه پشتیبانی هم ... نویزگیر هم عوض کردم فرقی نکرد
1.مرکز ما شلوغه تا خارج بشیم pcm رو شاخمونه منتظر اجرایی شدن مصوبه وزیریمنقل قول:
2.تا اردیبهشت سرویس داریم و 55 گیگ حجم دارم با شبانه
3.اسیاتک مزخرف هست ولی دم عید جشنواره میده که اگه نداد با حجم مناسب میایم بیرون
4.توجه کن ترس از چاه بریم تو دره هست آسیاتک خود چاهه مخابرات خود دره هست
5.نداره.
(((مطمئن باش تا وقتی شما صبر کنی آسیاتک هم صبر میکنه)))نقل قول:
سخنی گهربار از خودم :n02::n02::n02::n02:
نقل قول:
برای اینکه تو این مملکت هیشکی محض رضای خدا کاری انجام نمیده. زومیت هم همچنین!
اضافه کردن شرکتها به لیست، چون به نوعی تبلیغ براشون محسوب میشه باید یه پولی به زومیت بدن!
بهتون قول میدم به محض اینکه این هفته تخلیه زدم حجم ها رو تغییر میده... مشکل حضور منهنقل قول:
سلامنقل قول:
من دقیقا ۳-۴ ساله همین مودم رو دارم
اون ورژن سوراخ سوراخه
الان یه شکل دیگه شده
شما اگه از همین مدل منو داری، من که مشکلی نداشتم! همیشه هم روشنه...
حذف شود....
چند ساله TD-W8968-V2 tplink بدون مشکل استفاده میکنم, حتی با 9 یا 8db-snr قطع نمیشه با وجود اینکه چیپ broadcom نداره
حالا هنوز 100% تصمیم نگرفتم بعد از این آسیاتک کجا برم, دلم میگه فناوا ولی کله میگه شاتل. تو قم داتک و پیشگامان نداریم
فناوا طرح های بهتر داره ولی پشتیبانی ضعیف و پهنای باند کم, یکم تو قسمت فناوا بخونین میفحمین
شاتل قبل از آسیاتک پشتیبانی دور تا دور کشور داشت و پهنای باند بزرگ, فرقش با آسیاتک اینه با مصوبه جدید به نفع کاربران تا حدی کنار اومد
نقل قول:نقل قول:
شما رو که در جریان هستم که به زودی تخلیه میکنی و دنبال شرکت خوب هستی، منظورم اوناییه که بدون هیچ دلیلی و فقط از روی تنبلی و بیخیالی و راضی بودن به سرویس های کم ارزش آسیاتک؛ موندن و روز به روز مدیر حروم خور آسیاتک رو بیشتر خوشحال میکنن
داتک از شاتل هم قدیمی تره. اولین شرکتی بود که من ازش نت گرفتم. مسلما شونزده مگ نامحدودش خیلی با 350 گیگ شاتل فرقشه ولی بازم به این بستگی داره که مرکز مخابراتیتون با وجدان باشه یا بی وجدان
نقل قول:
50تومن؟!!!! 12 تومن پول رانژست. کلا تخلیه و رانژه 3 روز روی هم زمان میبره. دوست عزیز تنبلی و بیخیالی شما باعث میشه امثال مدیر آسیاتک، رو مردم سوار بشن
نقل قول:
مرسی، امیدوارم کل مناطق تهران رو پوشش بدن ولی متاسفانه تو سایتش، تهران جزوه لیست نمایندگیاشون نیست. شاید قراره اضافه کنن
دوست عزیز فقط دلیل شماره 2تون منطقیه. مخابرات حق نداره حالا با هر دلیلی بهتون دروغ بگه و میتونید شکایت کنید
لایک
نقل قول:
همین تو ذهنم بود ولی آخه همه شرکت ها رو گفته جز داتک! نمیدونم به هر حال امیدوارم یخورده وجدان رو هم قاطی پول بکنن حداقل
همین دوستمون که کرجیه و pcm شده چکار تونسته بکنهنقل قول:
مرکز ما کسایی که ثبت نام کردن تلفن رو تو مرکز گوهردشت و رجایی رو گذاشته برا خرداد 97
ببین وضعیت پورتهای ما چقدر داغونه،سه تا محله پرجمعیت کرج و 9 پیش شماره توهمین مرکزه
یکی از دوستام pcm بود رفت دم یکی رو دید از pcm در اورد داشت اخراجش میکرد گفت اخراجش نکن pcm ام کن با اینکه رفیقم وکیل بود و شکایت قضایی بعدش کرد نتونست کاری کنه گفته بود قاضی به علت عدم امکان ارائه خدمت مذکور تقصیری بر گردن مخابرات نیست چون پور کمه اولویت با تلفنه.
حداقل این مصوبه اجرایی بشه با خیال راحت بشه تخلیه کرد
بعد تا اردیبهشت سرویس دارم اگه تو عید سرویس مناسب داد میمونیم.اگه سرعتها رو باز بزارن
اینم در نظر بگیر بالاخره ریختن زیاد این همه کاربر آسیاتک باعث افت کیفی بقیه isp ها میشه
این که میگیم همه تخلیه کنن فقط آسیاتک رو متضرر نمیکنه بلکه کاربر بیچاره هم آسیب میبینه مثلا همین فن آوا پهنای باندش کمه
اگه 100 هزار کاربر آسیاتک برو اونجا قطعا کم میاره و ممکنه بجای اینکه بره پهنا بخره برا سود بیشتر از سرعت و کیفیت بزنه.
من نمیگم بمونیم اگه همین منوال باشه میگم خروج آنی و کامل اشتباهه
یه سوال vod مجانیه حجم کم نمیکنه دیگه؟ نریم بشینیم ببینیم همه حجممون تموم شه
همون فیلمیو'
یه حجم کمی چرا کم میکنه. مثلا ۶ یا ۷ گیگ مصرف کنی حدود ۱۰۰ مگ کم میشه.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
از مجبوریو کم حجمیه اسیاتک یه کاری کردن بشینیم بجا netflix اینو ببینیم...
خط مرکز مخابراتیه ما کابل برگردونه شرکتو عوض کنیم فقط میتونیم بریم مخابرات...وگرنه تا الان که هیچی روز اول میرفتم فناوا 1 گیگ + شبانه... حالا مجبورم صبر کنم ببینم چی میشه شاید زیاد کنه
دقيقا ! منم از چاه افتادم تو دره ! از شر تعرفه هاي آسياتك خواستم خلاص شم تخليه زدم افتادم تو مخابرات[emoji58]نقل قول:
باز اسیاتک ممکنه تغییر بده درست حسابی شاید به خودش برگرده به روزای اوجش ولی مخابرات هیچوقت خوب نبوده... سره همون من موندم شانس آواردم یارو بی انصاف نبود بهم گفت کابل برگردون...البته پشتیبانی فن اوا گفتانقل قول:
میدونید آسیاتک برا چی رقابت نمیکنه و حجم ها رو زیاد تغییر نمیده چون براش مهم نیست ، حالا چرا براش مهم نیست ؟ چون اینا تو حوزه های دیگه مثله دیتاسنتر/سرور/هاستینگ فروش خیلی خوبی دارن و روز به روز داره کسب کارشون از این طریق بیشتر میشه حتی کلا منحل بشه ISP شون هم اینا به کارشون ادامه میدن.
"شیکم سیری"
من كه انقدر عصباني شدم از اين تعرفه هاشون بعد از ١٠ روز انتظار كه ديگه ديدم اينا عين خيالشون نيست سريع تخليه زدم كه ديدم اين داستان شده[emoji23]نقل قول:
زنگ زدم آسیاتک برای جمع آوری طرف گفت 1 هفته الی 10 روز زمان میبره! ( روش نشد بگه یه ماه ) و باز شروع کرد چرا جمع آوری شما که سرعت و خطتون عالیه...! تازه برات 10 مگ بستیم در صورتی که سرعت 8 مگ گرفتی... خلاصه گفتم حجم بسیار پایینتون...برگشت گفت شرکت های دیگه پروموشن! گذاشتن تا بهمن صبر کنید ما هم میزاریم...
برنامم گرفتن از شاتل بود که اونجا هم گفتن پورت نداریم تو لیست انتظار گذاشت گفت بهت قول نمیدیم 1 روز یا 3 ماه...
تو مرکز مخابراتی ما فن آوا خوب کار نکرده... مونده داتک که نمیدونم این ماه هم آسیاتک بمونم یا ریسک سرویس گرفتن از شرکت کوچکی مثل داتک رو قبول کنم
پ.ن: هر جا زنگ میزنم میگن مرکز مخابراتی شما استعلامیه بخاطر شلوغی یا پورت نداریم...
اینطور که پیداس باید موند همین خراب شده!
حتما جوری برنامه ریزی کن که فاصله دو روز بیشتر نیوفته بین تخلیه و وصل شدننقل قول:
اسیاتک تخلیه رو بزن همون لحظه به 195 شکایت کن که گفتن یه هفته
بلافاصله ثبت نام اونور رو نهایی کن
که مخابرات فرصت کاری پیدا نکنه و گر نه به نظر میاد مرکزت شلوغه و تو هم گرفتار این مخابرات بشی
منظورتون چیه که اگر کابل بگردونه فقط می تونید برید مخابرات؟نقل قول:
الان این مراکز مخابراتی و پیش شماره هایی که تو این خبر اومده هم اگر تخلیه کنن باید فقط از مخابرات بگیرن؟
پیش شماره منم جزوشونه
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13961003000410
کابل برگردون همون فیبر نوری مرکز مخابراتیه حکمت شعار تهران که اینجوریهنقل قول:
با ۲ مگ ۲ تا ۸ کلا تو ماه ۸۰ گیگم نمیشه دانلود کرد.... بازم بدرد نمبخوره اگه ۱۶ مگ بود سرعت باز میشد یه حرفی زد . در کل بازم اون شرکتای ۱ ترابایت + شبانه رایگان خیلی بهترهنقل قول:
دوستمون درست گفتن كابل گردون معلوم نيست كي تموم بشه. منم آسياتك بودم تخليه كردم برم فن آوا كه داستان رو متوجه شدم و الان اجبارا از مخابرات گرفتم تا بعد ! اين هم بازي مخابرات هست مطمنا! آسياتك به منم گفت طرح ها عوض ميشه ! ١٠ روز منتظر موندم خبري نشد و تا الان كه همينطور !نقل قول:
این بسته افزایش سرعته نه ترافیک دانلود شبانه.نقل قول:
اون بسته یک ماهه هشت هزار تومنش میتونه نیاز کاربرای کم کصرف که سرعت بالا کیخوان رو تا حدی براوردی کنه
یعنی یه ۵۱۲ بگیرن و با این بسته یک ماه ۱۶ داشته باشن
سلام
تو سرویس جدید غیر حجمی اگر یک ماهه بگیریم و تمام حجم رو تموم نکنیم آیا به ماه بعد منتقل میشه یا نه ؟
سلام.دوستان من تازه بعد از این طرح غیرحجمی و همون اول که پارس آنلاین طرح هاش آخر جدول بود اومدم آسیاتک
الان 4 روزه به شدت مسکل قطع شدن گوشی یا لپ تاپ و ... از مودم رو داره . مودم هم Tp link هست ، و دستگاه یا به سختی وصل میشه یا وصل هم بشه بعد چند دقیقه قطع میشه . با پشتیبانی هم صحبت کردم گفت که ما قطعی نمیبینیم و چند تا از تنظیمات مودم رو مث کانال و .... رو گفت و عوض کردم ، برا چند ساعت بهتر شد و دوباره خراب شد.
کسی از دوستان همچین مشکلی داشته یا داره بتونه راهنمایی کنه؟
شبانس دیگه... داره شبانه هم میده با این سرعت و حجم اگه 5 تومن بدینقل قول:
برای آسیاتکی ها تا آخر سال ۱۳۹۶
تاریخ خبر : ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارائه خدمات ابری (Cloud) و ایجاد فضایی امن برای نگهداری و انتقال داده ها (Data) به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک در راستای اقدامی دیگر جهت تکمیل سبد محصولات خدمات ارزش افزوده کاربران این شرکت و پاسخگوئی به نیازهای آنلاین مشترکین توافق بسیار خوبی با مجموعه "ابرینو" صورت گرفته است. پیرو این توافق کاربران آسیاتک میتوانند از تاریخ ۹۶/۱۰/۰۹ تا تاریخ ۹۶/۱۲/۲۹ از خدمات ذخیرهسازی ابری «ابرینو»، بدون مصرف ترافیک بهرهمند شده و با آرامش و اطمینان خاطر اطلاعات و فایل های خود را در فضای ابرینو ذخیره سازی نمایند. با استفاده از ترافیک رایگان آسیاتک، ابرینو در نقش یک Disc Hard مطمئن ابری عمل میکند که میتوانند یک کپی از تمام فایلها و اطلاعات کامپیوتر و موبایل خود (حتی دفترچه تلفن، پیامکها و ...) را در آن ذخیره کرده و همیشه همراه داشته باشند. با پرداخت ۷۰ هزار تومان و خرید طرح پریمیوم ابرینو، یک هارد ابری یک ترابایتی با سرویسهای متنوع ابری به مدت یک سال در اختیار ایشان قرار میگیرد. همچنین خاطرنشان می سازد کاربران برای بهرهمندی از ترافیک رایگان ابرینو نباید از فیلترشکن یا نرمافزارهای تغییر IP استفاده کنند، همچنین مشترکین سرویس های حجمی آسیاتک لازم است گزینه «دانلود پلاس» را نیز در پنل کاربری خود در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال و مودم خود را خاموش و روشن کنند. کاربران می توانند برای آشنایی با ویژگیها و امکانات کاربردی و جذاب ابرینو به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
این الان مثه شاتل لنده یعنی ؟
دوستان در رابطه با خطهای PCM و ONU مقداری صبر کنید ،من شکایت کردم و امروز باهام تماس گرفتن از بازرسی مخابرات تا مورد بررسی بشه،خودشون هم در جریان نیستن که وزیر این حرف رو زده،قرار شد چک کنن موضوع رو و دوباره با من تماس بگیرن... شما هم میتونید شکایت کنید که تعداد شکایت ها بالا بره بلکه به نفع خیلی از دوستان بشه...
[QUOTE=pipo4713;9033166]دوستان در رابطه با خطهای PCM و ONU مقداری صبر کنید ،من شکایت کردم و امروز باهام تماس گرفتن از بازرسی مخابرات تا مورد بررسی بشه،خودشون هم در جریان نیستن که وزیر این حرف رو زده،قرار شد چک کنن موضوع رو و دوباره با من تماس بگیرن... شما هم میتونید شکایت کنید که تعداد شکایت ها بالا بره بلکه به نفع خیلی از دوستان بشه...
در ضمن تمامیه امکانات برای همه شرکت ها در رابطه با رانژه کردن خط های PCM و ONU هست ،به شرط اینکه در اون مرکز پورت خالی داشته باشن....
دقیقا منم این مشکل دارم به بازرسی مخابرات شکایت کردم.البته خظ من یکروزه فیبر کردن که کلا از هر نظری غیر قانونیهنقل قول:
خیرنقل قول:
و کلا بیخوده
۷۰ تومن یک ساله؟ خوب ۲۰۰ میدم یه هارد یک ترا میگیرم!!! و همیشه دارمیش نه بعد یک سال منقضی شه یا اسیاتک و ابرینو قهر کنن!!
رفیق کسی که ماهی ۱۲.۵ داره میده،۸ تومن ، ۲۰.۵ میشهنقل قول:
کجا به نفعشه؟؟؟ ۷۰٪ هزینه اضافه شده! خوب میره یک مگ میگیره دیگه! حجم بالاتر هم داره
کاربر کم مصرف اسمش رو خودشه
این اسیاتر میخواد یه جوری بچاپه داره از راهای مختلف وارد میشه
بحث سرعت حداکثر با قیمت کمتر برای کم مصرفهاست.نقل قول:
خب با این هشت تومن سرویس تبدیل میشه به ۱۶ مگ... و نهایت سرعت بسته میشه بدون نیاز به پرداخت هشتاد هزار تومن.