با پشتیبانی تماس بگیر
Printable View
با پشتیبانی تماس بگیر
با پشتیبانی تماس بگیرنقل قول:
سرویس 1 مگ نامحدود -سرعت دانلود بین 30 تا 60 در نوسانه-پاسمانانقل قول:
کسی میتونه جواب سوال های من رو بده یا حداقل در مورد مودم یکم توضیح بهم بده؟نقل قول:
نقل قول:1-شما توي ايران هر مودمي كه مايل هستيد استفاده كنيد! هر كدوم رو كه دوست داريد و به بودجتون مي خوره انتخاب كنيد. ما فلان مودم رو پشتيباني نمي كنيم و ... رو جدي نگير. اگه ديدي مودم خودشون خوبه همون رو بگير. تي پي لينك هم خوبه.نقل قول:
2-اين آيپي پينگش ديروز 250 بود امروز حدود 280 . بازي آنلاين و پينگ براي سرور هاي داخلي خيلي خوبه(هر جند به شرايط زيادي بستگي داره) ولي سرور هاي خارجي رو صد درصد نمي تونم بگم چون زياد كارشون نداشتم! در كل به نظر من پينگش خوبه.
وقتي شما مجبوري فقط مخابرات بگيري ديگه پينگش از مبين نت كه خيلي بهتره اصلا با وايرلس مگه ميشه بازي كرد؟:n02:
3- چه عرض كنم! بايد ببيني مركزتون چطوره ممكنه خوب باشه ممكنه هم بد.به خصوص توي ساعات رايگان.
اگه فقط براي بازي مي خواي يه نامحدود بگير حالا 256 يا 512 هم ثبات بهتري دارند و سرعتشون ثابته هم ترافيكت تموم نميشه كه مجبور بشي ترافيك بخري.
در كل مخابرات افتضاح تر اين حرفهاست كه يه مگ محدود بگيري و مثل شركت هاي ديگه روز سرعتت 400-500 باشه و شبي چند گيگ دانلود كني:n02: تا دلت بخواد افراد ناراضي از سرويس هاي يه مگ و دو مگ مخابرات هست!
مثل اینکه امشب خبرایی شده 1مگ محدود سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ دوستمون که میخواست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبحالت لذتشوببر.سرعت من الان روم نمیشه بذارم:n14:نقل قول:
هر وقت بخان مشتری جذب کنن یه فیلمی میان.وقت گریه هم میرسه.......نقل قول:
روزی شما باشه.نقل قول:
حرف شما کاملآ درسته. به خاطر همین به این خوشی های زودگذر دل نمی بندیم.نقل قول:
ولی دمشون گرم سرعت من رو روی 4مگ بستن.:n02:
وقتي ibs از كار ميفته اينجور ميشه خط شما رو 4مگ بسته شده و با از كار افتادن ibs همه ي محدوديت ها از بين رفته اگر برا هميشه ibs از كار ميفتاد اون موقع هيچ شركتي نميتونست رو دستش بزنه يادش بخير من هم اون وقتي كه adsl داشتم سرعت 1مگابايت رو هم تجربه كردم(اينترنت به معناي واقعي)نقل قول: