این بازی در Liberty City یا همان New York اتفاق می افته و هر کسی هم خواست این بازی رو بخره بره به این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این بازی در Liberty City یا همان New York اتفاق می افته و هر کسی هم خواست این بازی رو بخره بره به این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکلو یه بار داشتم ولی یه ذره مراحل اصلی رو رفتم درست شدنقل قول:
راستی بچهها بهترین راه برای ورداشتن سیو چیه؟
میخوام ویندوز ویستا رو عوض کنم یه سون نصب کنم یه بار سیو هارو از اکسپی ورداشتم برا ویستا نتونستم باشون کار کنم بهترین راه چیه؟
از کجا و به کجا ممنون میشم توضیح کامل بدین
تنوع اسلحه هاي اين بازي خيلي كم بود و ضمنا اصلا خوب تير اندازي نميكنن يعني نواختشون خيلي كنده مقايسه كنيد با سري بازي call of duty اسلحه هاش مثل بلبل مينوازن
الان این تاپیک بازیه؟
میگم دوستان من بازی رو الان نصب کردم ولی کرکش مشکل داره طبقه معمول
کرکی که کار کنه سراغ ندارید؟
اینو با callof dutyمقایسه میکنی:18:نقل قول:
با سلامنقل قول:
من با این کرک بازی رو روی 2-3 تا سیستم بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.شما هم یه امتحانی بکنین::46:
فقط یادتون باشه که هر 3 تا فایل رو تو محل نصب بازی کپی کنین.کد:http://hpk34.persiangig.com/other/Crack.rar
----------
دوستان من پچ 1.0.3.0 رو نصب کردم بجای اینکه بازی بهتر بشه بدتر شد می خواستم بدونم چطوری میتونم پاکش کنم؟؟
این پچ سیو هاش میره تو My Documents ولی قبل از نصب پچ حدود 30 درصد بازی رو سیوشو توی Application Data دارم.اگه پچ رو پاک کنم دوباره میتونم از این سیو استفاده کنم؟؟
اصلا چطوری میشه سیو بازی رو وقتی ویندوز عوض میکنی یا اینکه بازی رو دوباره نصب میکنی ازشون استفاده کنی؟؟
با تشکر:40:
من مراحل اصلی رو تموم کردم دارم مراحل فرعی رو انجام میدمنقل قول:
بروسی به محض این که یه ماشینو براش ببری سریع میل میده من فکر کردم اون که بده بروسی هست رو میفرماییدنقل قول:
ممکن هنوز آخرین ماشینی که خواست رو براش نبرده باشین اگه مطمئنید که تا حالا چند تا ماشین براش بردین برین تو قسمت stats و بعد score ببینید واقعاً همونقدر ماشین اونجا هم زده یا نه
من هیچ وقت میلا بروسی رو تا مطمئن نمیشدم ایمیل بعدیرو میده پاک نمیکردم شما هم اگه هنوز ایمیلشو درین یه سر بزنید به اون جا که گفت یا یه بر اکتیو کنید ببینید هست هنوز اون ماشین یا نه
بچها چی شد؟ برا سیو من چی کار باید بکنم؟ کجاهارو باید سیو هارو بردارم؟
ممنون برادرنقل قول:
با سلام
من با این کرک بازی رو روی 2-3 تا سیستم بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.شما هم یه امتحانی بکنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وال دیگه خسته شدم این 4 تا دی وی دی رو اینقد نصب کردم
این دفه ریختم با اینا هم تست میکنم
برادر در مرورده این بازی دقیق نمیدونمنقل قول:
دوستان من پچ 1.0.3.0 رو نصب کردم بجای اینکه بازی بهتر بشه بدتر شد می خواستم بدونم چطوری میتونم پاکش کنم؟؟
این پچ سیو هاش میره تو My Documents ولی قبل از نصب پچ حدود 30 درصد بازی رو سیوشو توی Application Data دارم.اگه پچ رو پاک کنم دوباره میتونم از این سیو استفاده کنم؟؟
اصلا چطوری میشه سیو بازی رو وقتی ویندوز عوض میکنی یا اینکه بازی رو دوباره نصب میکنی ازشون استفاده کنی؟؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی معمولا بازی ها یا تو فولدر نسبشون تو چرگرام فایلز فایل ها رو نگه میدارن یا تو داکیومنت خودتون یا shared socuments
در مورد آپگرید هم گمون نکنم داونگرید بشه کرد! مجبورید از اول بازی رو نصب کنید ولی اول ببینید سیو ها کجان اونا رو نگه دارید بعد پاکش کنید بازی رو
معمولا تنظیماتی هم کرده باشید توی خوده فولدره بازی یا داکیومنت نگه داشته میشه اونا رو هم خواستید کپی کنید
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
آهان یادم اومد برادر موقعه پاک کردنه بازی هم میپرسه سیو ها رو پاک کنه یا نه بزنید No
یه نیگاه به مسیج هام کردم دیدم که اسیتو برام عکس یه موتور رو فرستاده (ماله خیلی وقته پیشه) حالا من چطور میتونم محل این موتور روپیدا کنم روی نقشه؟؟؟نقل قول: