دوستان کسی نمیدونه قضیه این سرویس نامحدود چطوریه؟
بالاخره سرویس رو کلا میخوان جمع آوری کنن یا به مشترک های جدید سرویس نامحدود نمیدن؟
Printable View
دوستان کسی نمیدونه قضیه این سرویس نامحدود چطوریه؟
بالاخره سرویس رو کلا میخوان جمع آوری کنن یا به مشترک های جدید سرویس نامحدود نمیدن؟
دوستان کسی حسابگر داره رنج IP هاشون رو بده به ما ؟
این مخابرات چرا اینجوری شده!!سرویس های محدود صفر گیگ رو برداشته!هر چ زنگ میزنم 2020 اشغاله!!!!!
سلام دوستان .من فردا صبح میخوام برم مخابرات در گاراج +_^ اینترنت ثبت نام کنم...چه مدارکی لازمه؟؟؟چقدر پول توی جیبم باشه؟؟؟؟ضمنا فردا میخوام یه مودم وایرلس هم بخرم...به نظرتون کجا ارزون تر میده ؟؟؟کلا یه راهنمایی درست وحسابی کنید...میخوام اینترنت محدود بگیرم...
چرا میخوای بیای مخابرات ؟ افتضاحه .. برو یه شرکت دیگهنقل قول:
خب کجا برم؟؟؟شما آدرس بده...حسابگر خوبه؟؟؟؟من فقط آدرس مخلبرات رو میشناسم....
من همه شرکتهای شهرمون رو امتحان کردم(مخابرات،اسیا تک،حسابگر)هیچ کدوم خوب نیستنقل قول:
ولی شرکت های وب رو یه ماه پیش گرفتم عالی بود هم سرعتش هم پشتیبانی فقط قیمتش واسه نامحدود نسبت به بقیه بالاست
اگه محدود میخوایی های وب بگیر پشیمون نمیشی
نمیخواد بری مخابرات برو تو سایت ثبت نام کن خودشون واست وصل میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه سرویسی داری؟نقل قول:
سرعت دانلود چنده؟
شبانه چطور؟
آقا دنبال یکی میگشتم که های وب گرفته باشهه ....نقل قول:
آقا پینگ و اینا چطوره ؟؟؟ سرعت دانلود چطور ؟؟؟ مودم رو هم حتما باید ازشون بخری ؟؟ نمیشه بدون مودم بگیری ؟ چون واقعا هزینه اضافیه .. البته اگه مثل مبین نت با خودش باشه که هیچ
تو سایت خودشون همه چی رو توضیح داده ولی من الان 512 نا محدودمخابرات دارم که ساعت 2 شب تا حدود 10 صبح با 60 کیلو بایت دانلود میکنه اما بقیه ساعات به 20 کیلو هم نمیرسه
در مورد های وب من 512 نامحدود داشتم که سرعتش نسبت به بقیه فرقی نداشت ولی خوبیش اینه که نه افت سرعت داره نه قطعی ولی ماهی 85000 تومن میگرفتن ولی دوستم محدود 1 مگ داشت سرعتش تا 1.200 هم میرفت خیلی عالی بود
مودم هم اختیاریه الان 1 مگ 6 ماهه رو میدن 50 تومن!!!
پینگ هم خوبه البته نه خیلی من xbox live رو با خارجیا که بازی میکردم خیلی بد نبود یعنی نسبت به بقیه که خیلی سرتر بود