آره واقعا شبا خیلی کیفیتش خوب میشه من شبا با فیلطر شکن آمریکا با تک لینک با 1 مگابایت دانلود میکنم... ولی توی روز ...... :n03:نقل قول:
Printable View
آره واقعا شبا خیلی کیفیتش خوب میشه من شبا با فیلطر شکن آمریکا با تک لینک با 1 مگابایت دانلود میکنم... ولی توی روز ...... :n03:نقل قول:
درود بر شما دوست عزیز ...نقل قول:
البته من به یک سری دوستان گفتم در کمتر از 24 ساعت سرویس دادند دلیل بر کیفیت عالی نیست ...
سرویس های مخابرات فقط برای دانلود شبانه(از سرور های داخلی) مناسب است برای وب گردی و استفاده در طول روز اعصاب شما را خرد میکند...
از نرم افزار OpenDns یا DNSbenchmark استفاده کنید...
بله در تایمی که ترافیک به اوجِ خودش میرسه متاسفانه پینگ به شدت بالا میره.نقل قول:
من الان 8.8.8.8 نزدیک 550 پینگم هست که واقعا بد هست.
اما برایِ سرورهای داخلی مشکلی نداره و پینگشون زیرِ 40 هست.
این مشکل دائم هست یا موقت؟
چون یکم تاپیک را مرور کردم متوجه شدم چند وقتی هست این طوری شده.
منم خودم قبول دارم مخابرات به درد استفاده مستمر نمی خوره. امروز مودمو رو یه خط 566 کانفیگ کردم تا 24 مگ خطش می کشه! فیبر نوریه ولی خط رو سه مگ بسته شده.
به نظر من کسانی که امکانشو دارن دو تا سرویس باید بگیرن یکی این مخابرات روی یک خط برای دانلود شبانه و یک سرویس هم از یک شرکت خصوصی برای وبگردی روی یک خط تلفن دیگه
خوب من الان دقیقا اینطوریم. بعداینکه پارس آنلاین شبانه اش اونطوری کرد من یه خط دیگه خونمون فقط برای شبانه روی مخابرات بستم.نقل قول:
آقا یه سوال میخوام طرح ولایت 99 درصد تخفیف شبانه رو بگیرم اما دو دل هستم چون شنیدم قراره توی طرح های بعدی نامحدود ارائه بشه و من یکسال اخیر رو کمپین نامحدود داشتم و کلی بهش عادت کرده بودم کسی خبر داره طرح های جدید کی قراره ارائه بشه؟؟ آیا زمستان یا بهار؟؟؟
میخوام اگه دیر میاد همین طرح 99 درصد تخفیف رو بگیرم. دوست دارم نظرتون رو بدونم و اگه کسی اینجا تو مخابرات هست جواب منو بده ممنون میشم.
خوب طرح 1 ماهه یا حداکثر 3 ماهه بگیر که اگر مخابرات طرح دیگه ای داد بتونی راحت بگیری.در ضمن میشه چند تا طرح با هم داشت و به هرکدوم متصل شد پس از این بابت نگران نباشنقل قول:
آقا روشی هست بدون رفتن مخابرات کمپین را فعال کرد ؟
قسمت رزرو را شماره مشتری ندارم.
آقا تو رزرو هرچی شماره رو میزنم میگه غلطه .... با پیش شماره جدید هم زدم.