اگر فایل دی وی دی شده باشه و رزیرنویس تو منوها باشه هر دستگاهی پخش میکنهنقل قول:
Printable View
اگر فایل دی وی دی شده باشه و رزیرنویس تو منوها باشه هر دستگاهی پخش میکنهنقل قول:
من یه سوال ابتدایی دارم
میشه فقط برای تقویت صدای تلویزیون از باندهای ایستاده استفاده کرد. یعنی یه سینمای خانگی بدون دی وی دی یا بلوری پلیر.
اینو میگم چون میخوام تو هزینه ها یکم صرفه جویی کنم.
من اصلا از دی وی دی یا بلوری استفاده نمیکنم و خوب تلویزیونی که میخوام بخرم فرمتهای لازم رو پخش میکنه
حالا اگه همچین چیزی ممکنه اگه از تلویزیون خروجی صدا بگیرم میتونه 5 کاناله باشه
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
سلام. من یه سوال داشتم دوستان. فیلم های بلوری روی هارد کامپیوتر رو به چه طریق میشه قابل پخش از طریق بلوری پلیر کرد. با تهیه دیسک خام و رایتر بلوری میشه اونها رو از هارد روی دیسک با فرمت بلوری کپی کرد.
باید از اسپیکر کامپیوتر و اسپیکرهایی از این قبیل استفاده کنید.بستگی به تلویزیون شما هم داره که خروجی 5.1 از فایل های در حال پخش usb داره یا نه.نقل قول:
سلام.اگر به صورت ایمیج باشه با نرم افزارهای مخصوص.تو نت یه سرچ کنید پیدا می کنید.نقل قول:
سلام-
من می خواهم یک سینمای خانگی بخرم می خواستم ببینم نظر شما چی است منظور خرید ضبطهای چند تیکه است--حالا 3 را برای این کار دارم
1-خرید یک ضبط که دارای video cd باشد وکنار یک dvd playe که از dvd ان وusb ان استفاده کنم----ضبط 300 هزار تومتن یکdvd plaeyr هم 120 هزار تومان جمعا 420 هزار تومان
مثل این--
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-خرید یک ضبط که idivx می خواند ویک dvd player برای استفاده از usb ان--قیمت ضبط 380 هزار تومان ویک dvd player جمعا 500 هزار تومان
مثل این--
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- یا خزید یک ضبطی که فلش هم بخورد حدوا 320 هزار تومان
مثل این
حالا نظر شما منطقی است چون سینمای خانواده گران است وخوبش از 800 هزارتومان شروع می شود--
شما ترجیحا ضبطی پیدا کنید با ورودی اپتیکال و همچنین خرید پلیری با خروجی اپتیکال تا کیفیت به مراتب بهتری داشته باشید.نقل قول:
میخواستم بدونم، که آیا همه ی مدل های سینما خانگی پایونیر با ساب وورشون مشکل دارند؟
من یه ندل MCS-838 تازه گرفتم، وقتی روی حالت Bass Boost ، صداش رو تا حدود 30 از 40 میرسونم، ساب ووفرش یه صدای اضافی مده ( ی صدای تق تق میده، مثل این که نباید بیشتر بهش فشار آورد!)
فک میکنید مشکل از کجاس؟؟
و آیا باید از گارانتی (پایونیران) پیگیری کنم؟
یا اصن مشکلی نیست و همه ی سینما خانگی های پایونر ساب ضعیفی دارن و باید صدای باس رو کم کرد تا به ساب فشار نیاد؟؟
اگر تا نصف این صدارو میده حتما مشکلی دارهنقل قول:
اگرم از فاصله صدارو میشنوید حتما پیگیری کنید
سلام دوست خوبم--نقل قول:
تقریبا همه ضبط هایی که دیدم یا خروجی کواسیکال داشتند یا درنهایت خرجی اپتیکال optical out--در مورد پلیر مشکلی نیست چون مدلهای هستند که خروجی اپتیکال دارند--
2-حالا با این اوصافی که بالا توضیح دادم به نظر شما کدام مورد را انتخاب کنم---
3-دستگاه ال ای دی خانه مان فلش خور است وخروجی اپتیکال دارد-می خواهم فلش را به ای ای دی بزنم تا صدا از طریق ضبط بیرون بیاید---و چون ضبط ها ی خوب (در حد بوجه ام)فلش خور نیستد به خاطر همین هست که می خواهم در کنار ضبط یک dvd player بخرم تا از فلش وdvd ان استفاده کنم
----ببخشید دوست خوبم به نظر شما تجربه خوبی توی لوازم صوتی تصویری دارید اگر شما صلاح ببینید کدام یک از این ضبط را بخرم --کدام کیفیت وصدای بهتری دارد-یک سونی ودیگر پناسونیک است--لینک زیر---
سونی--
2-دیگری پاناسونیک--