اقا این نمره درس وصیت رو معدل تاثیر داره ؟
Printable View
اقا این نمره درس وصیت رو معدل تاثیر داره ؟
سلام
من شنیدم که دانشگاه ازاد ازمون با سراسری یکی شده این صحت داره اگر نه میشه کمی توضیح بدید اموزن دانشگاه ازاد به چه شکلی ؟
توی معدل ترم تاثیر دارهنقل قول:
ولی توی معدل کل لیسانس تاثیری نداره
سلام دوستان
درس مکانیک سیالات من پیش نیازش موازنه هستش حالا میخوام موازنه امتحانشو ندم بعد اگه مکانیک رو قبول شم حذف نمیشه؟
امروز اصول حسابداری دادیم فکمون اومد پایین! چقد نتایج رو دیر میذارن.1هفته گذشته حتی نمره ی یکی از درس ها نیومده
ترم اولتونه ؟!!!!!!نقل قول:
امروز اصول حسابداری دادیم فکمون اومد پایین! چقد نتایج رو دیر میذارن.1هفته گذشته حتی نمره ی یکی از درس ها نیومده
والا ما درسي رو داشتيم كه ترم جديد رفتيم سر كلاس
7 روز بعد با خواهش و التماس مدير گروه استاد نمره رو زد تو سايت !
به همه هم 10 داده بود ! يعني اصلا صحيح نكرده بود جناب دكتر ...
حسابداري هم جزو درسايي هست كه خيلي وقت ميبره نمره اعلام كردنش ... درس خوندني كه نيست عزيز جان !
حداقل 20-30 روز ديگه شما يه سر بزن نمره رو ميزنن !
والا پیام نور بودم 1 سال و نیمی و IT میخوندم و انصراف دادم و 10واحد تطبیق زدم و اومدم آزاد حسابداری.منم منظورم نمره اصول نبود چون تصحیح کردنش زمان بره.گفتم حتی نمره ی یکی از دروس هم نیومده.مثلا شنبه حقوق اساسی رو دادیم و 2شنبه کلیات حقوق و حتی هنوز نمرات این دروس هم نیومدهنقل قول:
سلامنقل قول:
باید ترم بعد سیالات رو بردارید، اگر ترم بعد هم پاسش نکردید (یا حذف کردید) ترم بعدش دوباره باید برش دارید
اگر در حالی که پاسش نکرده باشید، یک ترم برش ندارید، موازنه تون هم حذف میشه.
مطمئنید ترتیبشون رو دارید درست میگید؟ اگر اشتباه نکنیم ترتیب اینجوری هست: (مگر اینکه چارت عوض شده باشه)
آشنایی با مهندسی شیمی > موازنه > سیالات
البته برای سیالات، موازنه به عنوان پیشنیاز و ریاضی مهنسی به عنوان هم نیاز هست.
با تشکر مهران...
عزيز ما امتحان تربيت بدني رو 17 خرداد داديم و نمراتمون رو هم ميدونيم ! ولي تو سايت نزدن ...نقل قول:
والا پیام نور بودم 1 سال و نیمی و IT میخوندم و انصراف دادم و 10واحد تطبیق زدم و اومدم آزاد حسابداری.منم منظورم نمره اصول نبود چون تصحیح کردنش زمان بره.گفتم حتی نمره ی یکی از دروس هم نیومده.مثلا شنبه حقوق اساسی رو دادیم و 2شنبه کلیات حقوق و حتی هنوز نمرات این دروس هم نیومده
آزاد مدلش همينه ... خيلي دير ميزنن ...
دوستان سلام!
حداكثر چند ترم ميشه مهمان شد در مقطع كارشناسي؟
از بين دانشگاه هاي شهر قدس، اسلام شهر، شهر ري و شهريار كدوم كيفيت آموزشي بالاتر و امكانات بيشتري داره؟