من یکی از امتحانام تستی بود.نمرش اعلام شده ولی الان چند وقته اعلام نشده زده تا کی درست میشه؟مشکلی نیست که؟
Printable View
من یکی از امتحانام تستی بود.نمرش اعلام شده ولی الان چند وقته اعلام نشده زده تا کی درست میشه؟مشکلی نیست که؟
سلام .. نه مشکلی نیستنقل قول:
معدل نمرات ترم تابستان در معدل کل تاثیر داره؟
آره 100 درصد.نقل قول:
شهریه ترم تابستونتقریبا چقدر میشه؟(2واحد عمومی 4واحد هم اصلی)6واحد
والا .. یه 70 80 تومن که شهریه ثابت میگیرن معمولا .... اون 6 واحد هم بستگی به این داره که واحد عملی داره یا نهنقل قول:
حدودا بالای 130 اینا در میاد .....
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی دانشگاه پیام نور می رساند؛امکان پرداخت الکترونیکی شهریه دانشگاه پیام نور فعال شده است.
لذا دانشجویان محترم جهت پرداخت شهریه نیازی به مراجعه حضوری به بانک صادرات و تکمیل فیش و... ندارند و می توانند از طریق سامانه های پرداخت الکترونیکی نظیر خودپرداز، درگاه اینترنتی، تلفن بانک و دستگاه کارتخوان ( POS ) نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایند.
ضمنا در صورتی که شهریه از طریق پرداخت الکترونیکی شهریه پرداخت شود، بلافاصله در سیستم جامع گلستان ثبت می شود.
در همین زمینه معاون اداری و مالی دانشگاه پیام نور اعلام کرد: با استفاده از این تسهیلات دانشجویان می توانند با کارت هایی که از طرف دانشگاه به نام کلیه دانشجویان پیام نور صادر شده و به دانشجویان اهدا می شود، شهریه خود را از طریق سامانه های پرداخت الکترونیکی نظیر خودپرداز، درگاه اینترنتی، تلفن بانک و دستگاه کارتخوان ( POS ) پرداخت کنند.
وی با عنوان اینکه مقدمات صدور کارت عابربانک صادرات دانشجویان با اختصاص مبلغی به عنوان هدیه به مناسبت نیمه شعبان و میلاد حضرت مهدی (عج) انجام شده گفت : نحوه توزیع این کارت ها در سطح مراکز و واحدهای پیام نور متعاقبا اعلام خواهد شد.
به گفته دکتر ابراهیم پور، مقدمات نصب دستگاه کارتخوان ( POS ) در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور نیز فراهم شده و دانشجویان از این پس می توانند به راحتی با حضور در مراکز و واحدهای دانشگاهی خود نسبت به پرداخت شهریه اقدام کنند.
بسیار عالی شد :n09:نقل قول:
سلام دوستان. یه راهنمایی میخواستم. من رشته مدیریت بازرگانی پیام نور قبول شدم الان هم ترم دوم هستم. چارت درسی رو که دانلود کردم دیدم حداقل 6واحد عملی دارم! من کارمند هستم و اصلا فرصت ندارم برم سر کلاس ! باید چه کاری انجام بدم غیر حضوری نمیشه؟
یه سوال نظریه رو حذف کردن ... 10.20 شده واسم 10.34 ... اولش فکر کردم بچه هایی که با 9.27 افتاده بودن قبول شدن ... به یکیشون هم پیام دادم که قبول شدی رفیق ولی دیدم قبول نشده :n03: خودمم نارحت شدم :n03: