نقل قول:اونم پاسخ شماستنقل قول:
اگه جواب نگرفتید بیاید یاهو
Ehsangh_70
اونجا بیشتر توضیح بدید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
نقل قول:اونم پاسخ شماستنقل قول:
اگه جواب نگرفتید بیاید یاهو
Ehsangh_70
اونجا بیشتر توضیح بدید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان چرا تنوین و کسره و ... تو ورد 2010 قرمز میشه؟، موقع پرینت هم همون رنگی میمونه!
تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راهنمایی کنید
واسه منم 2010 هستش داداش ولی قرمز نشدنقل قول:
خب میتونی انتخابشون کنی بعد تغییر رنگ بدی
ممنون ولی میخواستم تو همون محیط ورد این کار انجام بشه و تبدیل به پی دی اف و بعدش تبدیل به ورد نشه ... منظورم اینه که تبدیل رو تبدیل نخواهیم بکنیم.نقل قول:
یبار دیگه هم به این مشکل خورده بودم اینجا کسی جوابمو نداد . می خواستم توی صفحه ی اول خط پاورقی کامل باشه ولی تو بقیه صفحات خط کامل نباشه (یعنی بصورت معمولی باشه) هر کاری کردم نشد . section هم زدم نشد ...
خوب یافتم، راه حل رو میذارم شاید مشکل بقیه هم حل شه.نقل قول:
از بخش option>advance تیک گزینه Diacrities باید برداشته شه. یا رنگش با متن یکی انتخاب بشه
سلام.نقل قول:
من خودم از این روش استفاده می کنم و مشکلی ندارم...
ببین کل متنی رو که می خوای مثلا چپ چین بشه رو انتخاب کن، رایت کلیک کن، بعد گزینه پاراگراف رو انتخاب کن، بعد تو قسمت دایرکشن، حتما گزینه left to right رو علامت بزن، حالا اینجوری میشه چپ چین کرد بعد از یه سری متن راست چین.
موفق باشی.
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا راهی وجود داره که شماره نامه های اداری به صورت اتوماتیک تغییرکنه مثلا با هر بار باز و بسته کردن ورد یا هر بار پرینت گرفتن شماره نامه یک عدد زیاد شه و همچنین آیا میشه تاریخ نامه ها با تاریخ ویندوز یکی کرد که دیگه احتیاج نباشه تاریخ رو تایپ کنیم. ممنون میشم راهنمایی کنید
تاریخ رو میشه گذاشت iنقل قول:
insert>>date & time
شماره رو هم میشه یه کارایی کرد
ولی دیگه باید تمام نامه هارو داخل یک فایل بزنید که واسه هر صفحه یک شماره بزنه
insert>>page numbers
فکر کنم نرم افزار های اتوماسیون اداری بتونن نیاز های شمارو برآورده کنند
ممنون ، منم این مشکلو دارم ولی درست متوجه منظور شما نشدم ! با این کار که گفتین فکر کنم فقط متن زیر خط رفرنس (پاورقی) جابجا میشه و نه خود خط ! یعنی باید خط رفرنس تو یک صفحه سمت راست باشه و مثلآ همزمان توی صفحه ی بعد سمت چپ بمونه ...نقل قول:
سمت راست برای رفرنس (پاورقی) فارسی و سمت چپ واسه انگلیسی
سلام
من یک جدول توی ورد ساختم. حالا میخواهم کپی بزنم ازش چند تا . نمیشه فقط متن و محتویات جدول کپی میشه :n03: