درودمدرک لیسانس می ریم درسته؟
اگر مقطع ارشد باشیم و اخراج شویم به هر دلیل
برای سربازی با
بعد غیب که لحاظ نمیشه و بعد از اخراج 1 سال باید خودمون معرفی کنیم؟
Printable View
درودمدرک لیسانس می ریم درسته؟
اگر مقطع ارشد باشیم و اخراج شویم به هر دلیل
برای سربازی با
بعد غیب که لحاظ نمیشه و بعد از اخراج 1 سال باید خودمون معرفی کنیم؟
سلام دوستان
من دیروز رفتم نظام وظیفه جواب کمیسیون پزشکی بگیرم اونجا هم مثل کمیسیون پزشکی چند تا دکتر بودن که معاف از رزم بهم دادن و گفتن دو هفته بعد برو پلیس+10 تاریخ اعزام مشخص بشه در حالی که خودشون نوشتن چسبندگی وسیع و آناستوموز معاف کامل هست :
من سال 74 عمل اناستومز شدم و سال 86 هم برای چسبندگی روده عمل شدم می خواستم بپرسم الان من کاری می تونم انجام بدم یا نمیشه هیچ کاری کرد چون هم چسبندگی داشتم هم عمل آناستوموزنقل قول:
سازمان وظیفه عمومی ناجا
vazifeh.police.ir :
بخش نهم: بيماري هاي دستگاه گوارش و جراحي عمومي
بند 36- هرگونه اعمال جراحي روي دستگاه گوارش که همراه با اختلالات گوارشي بوده و منجر به برداشتن قسمتي از عضو (بجز آپانديس ) و يا آناستوموز شده و يا چسبندگي وسيع ايجاد كرده باشد : معاف دائم
امکان داره به خاطر اینکه خیلی وقت پیش عمل شدم ماف نمی کنن ؟
*لیسانس هستم
جایی که ما بودیم یک بار میرفتن سراغ طرف و اگه شناسایی نمی شد برا دادگاه مینوشتن شناسایی نشده و دیگه پیگیری نمیشد.ولی باید خیلی مراقب باشی جاهای دیگه به پستشون نخوری.مثلا برا بررسی سوابق کیفری تو آگاهی یا به خاطر درگیری توی کلانتری که ممکنه سوابق طرف رو بررسی کنن که احتمالش خیلی نیستنقل قول:
بله با لیسانس و از زمان اخراج یکسال فرصت دارید.نقل قول:
کسی اطلاع نداره ؟نقل قول:
راستی اگر من همین طوری یعنی معاف از رزم برم خدمت سربازی اذیت می کنن ؟
چون یکی از دوستام می گفت میری شستشو دستشویی یا اشپزخانه و کلا سخت می گیرن اگه معاف از رزم باشی
معاف از رزم معمولا توی امور خدماتی استفاده میشن.نگاه جالبی بهشون ندارن چونفکر می کنن میخوان از زیر کار در برن.البته بازم به نگاه فرمانده ها بستگی دارهنقل قول:
من یکی از درسایه بیش دانشگاهیم مونده
میتونم در حین خدمت اونو غیر حضوری امتحان بدم؟
سلام دوستان
میخواستم ببینم وقتی میرم برا خدمت ثبت نام میکنم ، معمولا چقدر طول میکشه که اعضام بشم؟
چون خانواده میگن بمونه بعد عید ثبت نام کن شب عیدی نفرستند! (یعنی به این زودی اعضام میکنند؟)
البته ناگفته هم نمونه که به خاطر مشکلاتی هم که داشتم چند سالی دارم دیر اقدام میکنم.
ممنون.
یعنی الان من هیچ کاری نمی تونم بکنم که این مشکل پیش نیاد ؟نقل قول:
لیسانس کنترل و ابزار دقیق هستم ونرم افزار و سخت افزار کامپیوتر و برنامه نویسی avr (الکترونیک) و طراحی سایت هم کامل بلد هستم
ب نظر شما باید چیکار کنم تا زیاد گیر ندن و خدمت یکمی برام راحت باشه
سلام بچه ها
یک سوال داشتم
برای کسری خدمت با سابقه جبهه 30 ماه و 15 درصد جانبازی متولدین قبل 72 انجام میشه؟
معمولا اگه بتونی توی ستادهای فرماندهی بیفتی خدمتت راحت تر میشه.میشه امیدوار بود که از تخصصت استفاده کنن.حتما در مورد تخصصت هم بهشون بگو هر جا افتادینقل قول:
سلامنقل قول:
سی ماه جبهه به تنهایی برای معافیت کافیه که اونم محدودیت سنی نداره...
در هر حال برای کسری خدمت رزمندگان (خدمت کمتر از 30ماه) تا متولدین 72/12/29 کسر خدمت شامل میشه
با سلام دوستان
یکی هست متولد 14 اسفند 1376 و تازه امسال خرداد دوره متوسطه (فنی حرفه ای) رو تموم کرده .
با توجه به اینکه سن سربازی میشه 18 سال تمام این بنده خدا کی مشمول میشه ؟
خود مدرسه اش میگه اسفند امسال مشموله . از پلیس +10 هم پرسیدیم میگه مهر سال دیگه . هر کی یه چیزی میگه . باز دوستان اگه کمک کنن .
سلام
من متولد مرداد 71 هستم
سال 89 کنکور دادم ، در نیومدم یک سال موندم، سال 90 رفتم دانشگاه و آذر ماه امسال فارغ شدم و نامه ی فراغت رو از دانشگاه گرفتم (البته هنوز نبردم پلیس+10)
خواستم ببینم درسته که یک سال فرصت دارم؟ (طبق توضیحات اول تاپیک تلاش کردم ساخا بگیرم، ولی جواب نمیده سامانه فقط میگه هزینه به عهده مشترک است)
از زمان فراغت از تحصیل یک سال وقت داریدنقل قول:
ممنون از پاسخنقل قول:
پس اینکه یک سال پشت کنکور مونده بودم، چی.. اون موقع که غیبت نخوردم؟ و اینکه این یک سال فرصتی که میگید واسه تمام مقاطعه
یا مثلا بعد دیپلم که استفاده کردم، دیگه پرید
ارتباطی به پشت کنکور ندارهنقل قول:
دوستان منم پشت کنکور موندن ولی 1 سال بهشون وقت دادند بعد فارغ التحصیلی
پس یعنی معاف دیگه آره؟نقل قول:
بلهنقل قول:
30 ماه سابقه جبهه
یا
25% جانبازی
یا
تلفیق جبهه و جانبازی با مجموع 30
برابره با معافیت یک فرزند
این برای قانون قدیمه یا جدید؟
فک کنم اولین بار سال 90 اجرا شد ولی آخرین دستورالعمل همینه و همین قانون اجرا میشه...نقل قول:
مرسی از راهنمایی
نه از همین مقطع که فارغ التحصیل شدید حساب میشه.در هر مقطعی یک سال وقت داریدنقل قول:
سلام دوستان
این چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرباز معلمی ابلاغ شده ؟!
با تشکر مهران...
سلامنقل قول:
نه هنوز بخشنامه نیومده ..
خوب دو ماه گذشت و آموزشیم توی زاهدان تموم شد و از شانس من تنها منو نگه داشتن تو همون پادگان و بقیه رو تقسیم کردن ....
حالا کسی میدونه چطور میشه انتقالی بگیرم به دادگاه خانواده؟
یعنی اصلا امکانش هست که مثلا از یگان ویژه انتقالی گرفت به دادگاه؟
یا حد اقل شهر خودم بیوفتم
باید عوض (جایگزین) مناسب تو شهر خودت پیدا کنی که اونم راضی باشه جای تو خدمت کنه.یه طرح هایی هم به اسم طرح امایش هست که فکر کنم سالانه اجرا میشه و نیروهای غیر بومی استانها را به استان خودشون برمیگردونن مشروط بر اینکه به همون تعداد نیرو از استان خودتون که اهل مثلا زاهدانن برن اونجا.از کارگزینی یگان خدمتیت بپرس.نقل قول:
سلام دوستان
من شش ماه از خدمتم باقی مونده و الان یه شرایطی پیش آمده که احتمالا میتونی معافی بگیرم(معافیت سابقه جبهه و جانبازی). یکی از دوستانم گفتن که این چند ماه رو هم برم و پایان خدمت بگیرم چون این دو سال جز سابقه بیمم در آینده رد میشه و دو سال از زندگی جلو میوفتم.
حالا سوال من اينه که واقعا همینطوره
یکی میگفت چنین چیزی نیست گ حتما قبلش باید واسه حداقل یه بار بیمه رد کرده باشی ولی یکی دیگه از دوستانم میگفت ربطی به این مسئله نداره و اگه قبلا بیمه رد کرده بودی این دو سال جزء سابقت میشه و پولی لازم نیست بدی ولی اگه قبلا بیمه رد نکردی بازم این دو سال جز سابقه محسوب میشه با این تفاوت که باید پول بیمه این دو سال رو خودت بدی
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید چون نمیخوام الکی شش ماه دیگه خدمت کنم و حداقل یه فایده ای داشته باشه :n16:
سلامنقل قول:
ممنونم، تماس گرفت با آموزش و پرورش همین حرف رو زد.
بعیده تو هفته ی آینده اتفاق خاصی بیفته، به نظرتون سال
آینده ابلاغ بشه به بچه های اعزامی اردیبشهت میرسه یا
نه؟!
با تشکر مهران...
مقام معظم رهبری بعضی وقتا غیبتارو میبخشه آیا اگه امسالم ببخشه سربازی که تو پادگان خدمت میکنه و غیبت داره با این بخشش میتونه بره دانشگاه؟
فکر کنم اضافه خدمت های سنواتی رو می بخشن و به غیبت های حین خدمت ربطی نداره.نقل قول:
این دو سال جزء سابقه بیمه هست.به نظرم اگه جات خوبه تموم کن خدمتتو.اگه معاف شی انگار این همه ماه بیهوذه خدمت کردی.نقل قول:
یک روز هم زودتر تمام شه بهتره بیمه به چهددردی میبخوره. وقتی میشه سابقه بیمه با پول خریبد حیف نیست عمرته تو سربازی خرج کنینقل قول:
سلامنقل قول:
احتمالا مث پارسال اردیبهشت ابلاغ بشه ..
سال قبل ظاهرا اینطور بوده ک به اونایی ک اردیبهشت اعزام بودن گفته بودن تا یک تیر نرن, ک اگه قبول شدن همون یک تیر اعزام شن و اگ نه هم ک یه تاریخ اعزام جدید بزن براشون ..
از اینجا میتونی بخشنامه ها رو ببینی ..
ممنوننقل قول:
البته سایتی که شما لینک دادی برای من نیومد...
آیا ممکنه اعزامی های شهریور رو هم بگیرن؟ اگر اشتباه نکنم یه سال به
جای اعزامی های اردیبهشت و تیر، اعزامی های تیر و شهریور را گرفتن.
با تشکر مهران...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینجا بخشنامه های سال های قبل رو بگیرین مشخص میشه ..
دوستان کسی نمیدونه ؟نقل قول:
سلام دوباره دوستان
ممنون از پاسختون
من اگه بخوام الان که در حال خدمتم معافیت بگیرم باید چیکار کنم؟ نوع معافیت هم تلفیق سابقه جبهه و جانبازیه. از طریق پلیس +10 باید اقدام کرد یا این یگانی که داخلشم؟
پیشاپیش تشکر:n12:
سلامنقل قول:
اول اینکه اگه شما متولد سال 72 و قبل از اون هستید فقط با استفاده از قسمتی از امتیاز جانبازی یا سابقه رزمندگی میتونید کسر خدمت بگیرید و کارت پایان خدمت دریافت کنید.
ولی اگر متولد 73 و بعد از اون هستید باید یه گواهی جانبازی از بنیاد جانبازان رو با بقیه مدارک لازم به محل خدمت پدرتون ببرید و کارای معافیت رو انجام بدن (فک کنم اگه کارت ایثارگری داشته باشن و خدمتشون تو ارتش بوده باشه میتونن به ستاد نیروی نزاجا هم مراجعه کنن)
البته تاحالا مورد مشابه شما ندیدم و این که گفتم واسه کسایی بود که هنوز اعزام نشدن ولی فک نمیکنم تفاوتی زیادی توی روند کار داشته باشه.
بد از اون هم که قطعا مثل باقی معافیتها بعد از تایید معافیت شما در سامانه نظام وظیفه، یه نامه از نظام وظیفه رو به یگان خدمتی خودتون میبرید و تسویه حساب و تمام....
در هر حال بهتره قبل از اقدام، یه تماس با یگان خدمتی پدرتون بگیرید تا دقیق تر راهنماییتون کنن و مشکلی توی روند کار پیش نیاد.
من که بچه ی تهرانم حالا سوالی ک دارم اینه ک مگه دست ما هست ک یگانمون کجا بیفته؟ منظورتون بند پ هست؟ یعنی گزینش سربازو از همین پادگانای معمولی انجام میدن؟ خب یعنی واس مصاحبه باس چ جوری باشیم ک انتخاب نشیم؟ یه توضیحی میدین راجع ب این قسمت؟نقل قول:
دوستای عزیزم من یه چند تا سوال دیگه هم دارم هر کی جواب بده مرسی:
1- این که میگن اضافه خدمت مربوط به «غیبت در معرفی» بخشیده نمیشه درسته؟ و میگن اون بخشش اضافه خدمت مربوط به اضافه خدمتای انضباطیه این داستان درسته؟
2. مدت خدمت تو سال 95 هم همون 21 ماهه؟ یا شده 24 ماه؟ اگه 24 ماه شده، اگه قبل از سال جدید دفترچه پست کنیم به مدت 94 خدمت می کنیم یا 95؟ کلا ملاک تاریخ ارسال دفترچه هست یا تاریخ اعزام که مدت خدمتو معلوم می کنه؟
3. اگه دفترچه پست کنیم و روز اعزام حاضر نشیم غیبته یا فرار؟ اگه غیبته از نوع همون غیبت دفترچه ایه یا نوع غیبتش متفاوته؟
4. مدت خدمتی ک باید بکنیمو تو برگه ای ک بهمون میدن زده؟ اضافه خدمتو چی؟
5. قبل ارسال دفترچه میشه از میزان اضافه خدمت خبردار شد؟
6. منظور از غیبت سنواتی همون غیبت دفترچه ایه؟ یا به عبارت دیگه غیبت در معرفی؟ یا معنی اینا با هم متفاوته؟
مرسی که با حوصله و دقت جواب می دین.