اسیاتک سرویس جشنواره نداره؟
Printable View
اسیاتک سرویس جشنواره نداره؟
نقل قول:
سرویس جشنواره نداره ولی برای حجم یه جشنواره گذاشته که از اثراتش همین زلزله های گاه و بیگاهه تهرانه...
نقل قول:
تخفیف برای مشترکین سرویس های حجمی و غیر حجمی
تاریخ خبر : ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک این شرکت حجم اضافه ۸ گیگ را برای مشترکین سرویس های حجمی و غیر حجمی با ۲۰% تخفیف تا ۱۴ دی ماه ارائه می کند. کاربران گرامی می توانند با مراجعه به پنل کاربری یا تماس با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خرید اقدام کنند.
دوستان درست میگن, آسیتک خطش افتضاح شده
یه سال پیش 8مگ با 12db داشتم
الان با زور 4مگ با 10db
حوصله شکایت و بحث باشون ندارم, مودم خیلی وقته خاموشه
ماههاس از آپراتورها اینترنت عالی lte دارم, سرعت 20 برابر dsl قیمت چندین برابر ارزونتر
حالا ببینم تو این یکی دو ماه چه اتفاقی نیفتاده عوض کنم
کاش این آپراتورها طرحهای ترابایت ارزون بیارن برا همیشه از dsl بیکفیت خلاص
دوستان شماها هنوز بیخیال آسیاتک نشدین؟ تخلیه کنید بره. نت فن آوام امروز وصل شد و در تاپیک مربوطه مفصل توضیح دادم و به شدت ازش راضیم:
خواهشا بیخیال آسیاتک بشید. این شرکت خون من رو تو شیشه کرده بود. کلی هم حرص خوردم که چرا تعرفه هاشو تغییر نمیده
منم این روزهایی که ADSL نداشتم، با TD-LTE ایرانسل میومدم. سرعت دانلودم با IDM روی LTE حدودا 3.5 بود ولی تعرفه هاش فاجعست. به شدت گرونه. شما LTE چه شرکتی دارید که میگید ارزونه؟:n04:نقل قول:
من چهار خط ای دی اس ال داشتم از آسیاتک حالا داتک طرح بی نهایت واقعی داده روی سرویس 16 مگش 79 هزارتومان بعد آسیاتک با این همه دک و پوزش ... تخلیه کنید بره بابا من یکی از خطوطم را بردم شاتل واقعا راضی هستم نه قعطی داشته نه چیزی دوتا دیگه هم تخلیه کردم برم داتک یکی هم دیگه فن آوا چهارمی میخواستم ببرم پیشگامان ساپورت نمیکنه شیراز منتظرم داتک و فن آوا وصل شه هر کودم بهتر بود چهارمی را هم میبرم اونجا
کاش ۵۱۲ و ۱ مگ هم حجم بالاتر داشت...
طرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۳ گیگ ۲ روزه
۲۴۰۰ تومان:n08::n08::n08::n08::n08:
ورشکست نشه با این طرح هایی که میده :n08:شاید مثال درستی نباشه ولی: تا خر هست، خرسوار هم هست. اگر سیل عظیمی از مشترک هاش تخلیه بزنن، حساب کار دستش میاد. من بازیچه اینا نشدم، شماها هم نشید و تخلیه کنیدنقل قول:
کلا افرادی که تو بازارن این چیزا رو نمیدونن اکثرا. بیشتر دنبال خبرن برای خرید. مثلا ادغام های وب و پارس آنلاین برای سهم های وبنقل قول:
دوستان اسياتك سرويس هاي حجمي رو غير فعال كرده من ميخوام سرويسم رو تمديد كنم ولي فقط سرويس هاي نامحدود داره جريان چيه؟
دوست عزیز کلا اون سرویس های قبلی منقرض شدن... باید از سرویس های جدید استفاده کنیدنقل قول:
درستهنقل قول:
يعني العان اسياتك سرويس حجمي نداره؟چون توي منو زده همه غير حجمي
کلا مدل سرویس دهی تمام شرکت ها عوض شده... و منبعد شما هر سرویسی بگیرید سرعت همون سرعت اسمی سرویس میخواد باشه...نقل قول:
به بقيه شركت ها كاري ندارم العان شركت اسياتك كلا سرويس حجمي نداره؟نقل قول:
دوست عزیز اسیاتک و غیر آسیاتک ندارد طبق مصوبه 266 کمسیون تنظیم فروش سرویس های جمی از تاریخ 12 آذر متوقف شده است و کلیه شرکت های خطوط ثابت سرویس حجمی نمی دهندنقل قول:
نقل قول:کلا با این جدول، جواب تمام سوالاتون رو میگیرید:
محتوای مخفی: جدول آپدیت شده تا 2 دی ماه
ضمنا موندن در آسیاتک، خریت محضه.
من TD-LTE ندارم, یه مودم lte از alcatel و یه گوشی xiaomi lte با همینها چندین ماه از اینترنت آپراتورها با simهای مختلف میچرخمنقل قول:
خیلی سریعتر و ارزونتر از dsl بیکیفیت
سریع ن چرا اما ارزونتر نیستنقل قول:
خسته شدم از بس تغییر سرویس دادم هی حجم بالا میخرم دو روز دیگه تمومه واقعا آسیاتک ریده منم میخام تخلیه کنم
این قسمت سرویس ویژه تو پنل قسمت خدمات سرویس چیه آورده هیچی هم توش نیست!!؟؟
به نظر میاد دلشو زده به دریا داره تعرفه جدید میده و گیگ باکس و بقیه رو بر میگردونهنقل قول:
این سرویسش جدیده
اينترنت پرسرعت512کيلوبيت،غيرحجمي نامحدود (آستانه مصرف 96 گيگ در 6ماه با بسته سرعتي10گيگfup تا16مگ)
16 گیگ داره میده که میشه 8 گیگ بین الملل نسبت به قبل کم کرده که 20 بود و میشد 10 گیگ بین الملل
بعد داره 10 گیگ میده با سرعت بالا تو 6 ماه که میشه 5 تا بین الملل که میشه ماهی 800 مگ
با این اوصاف دیده 10 گیگ زیاده کرده 8.8 گیگ
البته اینم بگم قیمتشو از 15 تومن کرده 11300
اگه بقیه تعرفه هاشو همینجور بده شاهکاره و من ازش راضیم
چه از بالا اول باششیم چه از آخر
مهم اول بودنه.
شوخی بود دیگه؟؟؟نقل قول:
این که ر....ده:n38:
تو اکانت 1544 زدهنقل قول:
جک نگو بابا ماهی ۸ گیگو کجام بزارم ۱۰ تومن بدم(۷۰ تومن ۶ ماه) بعده ۸ گیگ محدودم کنن که حجم بخرم گرون تر در میاد مرد مومن...نقل قول:
شرکتا دارن ۱ ترا + شبانه میدن .... اسیاتک شبانه هم نداره که ادم بگه طرح خوبیه
به هر حال مسخرستنقل قول:
چیزی که تو پنل به نظر میاد اضافه شده سرویس ویژه س که فعلا ( یا برای من ) خالی از هر مورد برای انتخابه...
اینطور که پیداس آسیاتک هم میخواد مثل رفیق شفیقش (صبا نت) سرعت فروشی کنه ! ( تو صبا اسمش هست توربو شارژ!) و 10 تومن رو سرویس های سرعت پایین میگیره تا سرعت رو لطف کنه رو 4 مگ ببنده !
دوستان از کجا بفهمم ک مصرف منصفانه ام تموم شده؟
من الان سرویس 4 مگ رو دارم با 100 گیگ مصرف منصفانه ولی امروز از مرز 50 گیگ عبور کردم و بازم سرعت سرویس بالاست
توی 1544 جای خاصی هست ک ترافیک بین الملل و ایران رو تفکیک کنه, مصرفیش رو منظورمه
اینم اضافه کنم ک هنوز مودم رو خاموش روشن نکردم
الان دو روزه که سیستم آسیاتک چت زده, حجم باقی مانده ام رو حساب نمیکنه و تو این دو روز 200 گیگ دانلود داشتم
ما که داریم میایم بیرون حداقل نهایت استفاده رو ببریم : )
تو پنل سمت راست - ریز مصرف بعد جزئیات ریز مصرف.. تاریخ ها رو که ست کنی بالای صفحه جمع میزنه داخلی خارجیشونقل قول:
نقل قول:
کاش میشد امتیازهای باشگاه مشتریهاشو خرج کرد... بعد از 5 سال و بالای 3-4 میلیون هزینه تو این خراب شده من هم هفته بعد تخلیه میکنم
اینم از دیده بان جون :n13:
آسیاتک چش شده؟ بابا بگو مجید پاشو ببین همه ازت زدن جلو :n02:
قصد مما اطلاع رسانی بودهنقل قول:
ولی تو ضعیف بودن تعرفه ها شکی نیست من فعلا سرویس دارم تا اردیبهشت
اگه اسیاتک رفع مشکل نکنه،منم میرم قطعا
آخه اینا همون حجم رو سرعت بالا مثل اینکه نمیخوان بدن.میخوان این حجمو پایین بدننقل قول:
حجم خریداری شده رو فقط بالا بدن
نقل قول:
شرکت هایی مثل آسیاتک و صبا هنوز تو خواب حجم فروشی هستن... و عوض بالا بردن حجم سرویس ها و جذب مشترک بیشتر دنبال سرویس فروختن با حجم کم و احیانا مدت دارن تا باز مثل سابق رفتار کنن... صبانت که میدونم صدی نود یوزرهاش سرویس سالیانه دارن... و با تموم شدن دوره سرویسهای مدت دارش کم کم ریزش یوزرهاش شروع میخواد بشه... آسیاتک هم از بس مشتری جمع کرده فعلا داغه نمیفهمه ریزش شدید مشتری ها که شروع شد تازه میخواد تکونی به خودش بده....
من تاریخی رو ک سرویس رو تهیه کردم با تاریخ امروز ست کردم و اینجوری ب من نشون میده توی عکس معلومهنقل قول:
چیزی تفکیک نشده
ترافیک بین الملل و داخلی
دقیقا همین طوره
مثلا من خودم تا ابان ۹۸ سرویس دارم.... مصرفمم زیر ماهی ۱۰ گیگه... واسه همینم ترجیح دادم قبل این سقف سازی ها، خودم سقف خودم رو بسازم:n36:
اما بدون شک اگه اسیاتر بخواد با این روش ادامه بده هم چیزی نمیشه! این ۴۰-۵۰ تا کاربر فروم رو فقط نبین! من الان کسایی رو میشناسم که ۱۰ سال از صبانت سرویس دارن و حس عوض کردن ندارن...
اکثر مردم اصلا نمیدونن داستان چیه!!!
پس خیالتون راحت. اسیاتر حواسش هست، فقط داره یه سری مشترک پرمصرف رو کم میکنه،و بعد پر شدن پورت مراکزشلوغ ، بازم مردم اسیاتر میگیرن
چک کردم درسته تو جمع تفکیک نمیکنه اشتباه تو ذهنم مونده بود ولی سوال اولت که گفته بودی 50 گیگ استفاده کردی و هنوز محدود نشدی... اگر تو پنلت صفحه اصلی زده 50 گیگ داری... چرا فکر میکنی باید سرعتت محدود بشه؟نقل قول:
چون تمام مصرف خانواده ما توی اینستا و تلگرامه و مطمئنم چیزی از سرور داخل مصرف نداشتیمنقل قول:
بیشتر منظورم اینه چطور باید بفهمم ترافیک بین الملل و داخل چقد مصرف شده ب نظر خودم همین راهشه ک توی صفحه اصلی زده
داداش متوجه منظورت نشدم . الان تو پنل زده حجم باقی مانده 0 ؟ و سرعتت چه داخلی چه خارجی مثل سابقه ؟نقل قول:
ن نزده صفر 48.96 گیگ باقی موندهنقل قول:
ولی من مطمئنم تو خونه ما مصرف سرور داخلی نداشتیم
روز اول این عدد 100 گیگ بوده ک ب گفته خودشون 50 گیگش مال ترافیک بین الملل
حالا من نمیدونم چطوریه ک عدد از 50 پایین تر اومده و سرعت پایین نمیاد
اصلا راهی هست بفهمم چقد بین الملل مصرف کردم چقد داخلی؟
دوست عزیز اون 100 گیگ ترافیک داخلیه... شما دقیقا 26 گیگ خارجی استفاده کردید تا الان و 24 گیگ حجم خارجی هم براتون باقی مونده...نقل قول:
کافیه این عددی که نشون میده تقسیم بر 2 کنی
و تا زمانی که این 48 گیگ داخلی یا 24 گیگ خارجی باقی مونده صفر نشه سرعت شما پایین نمیاد
من که از آسیاتک دارم میرم، نه من بلکه همه دوستان و آشنایانی که من براشون از آسیاتک سرویس گرفتم که با خودم 12 نفر میشیم ، همه دارند با من کوچ میکنند، فقط دوستان راهنمایی کنید کجا رو پیشنهاد میکنید؟
دیده بان نت تو تهران سرویس ارائه نمیده متاسفانه. نمیدونم چرا سایت زومیت، داتک رو نمیاره تو جدولش!نقل قول:
دوستانی که هنوز آسیاتک موندن، یه دلیل بگن که چرا موندن؟! واقعا چرا؟
داتک - فن آوا - پیشگامان - دیده بان نت (اگر در تهران نیستین چون دیده بان نت در تهران سرویس نمیده )نقل قول: