عوارض شهرداری چیه دیگه :n19:نقل قول:
خخخخ
حقتونه تیخ بخورید حالا هی بش پول بدید :V5:
Printable View
عوارض شهرداری چیه دیگه :n19:نقل قول:
خخخخ
حقتونه تیخ بخورید حالا هی بش پول بدید :V5:
سلام دوستان. وقت بخیر
2 روزه که تمدید کردم و سرویس 8 مگ مصرف منصفانه رو انتخاب کردم. خدا رو شکر راضی هستم. قبلا عملیات آپدیت پیغام ها در تلگرام و همچنین عکس های اینستاگرام رقت انگیز بود ( قبلا سرویس ارت 3 داشتم ). حتی وقتی میخواستم برنامه های گوشیم رو اپدیت کنم مکافاتی میکشیدم که شمر نکشید. اما الان از سر بیکاری هی میرم استور گوشی و هی میزنم آپدیت اما خوشحالم که گوشی آپدیته
مسلما سرعت 8 مگ خیلی بهتر از 4 مگ قبلی هست و مقایسه این دو تا درست نیست
مهمترین نکته مصرف بالای حجمم بود. بطوریکه هفته ای 2-3 گیگ حداکثر با IDM دانلود میکردم و بقیه اش به وبگردی و تلگرام و اینستاگرام میگذشت. و البته روزانه به شکل عجیبی حدود 1.5 گیگ گزارش مصرف نشان میداد. الان که با این سرویس 175 گیگ میتونم برای یک ماه مصرف داشته باشم خیالم راحته و عجیبه که خود به خود مصرفم نصف شده و توی گزارش مصرف این 2-3 روز 600-700 مگ مینویسه.
خلاصه تا الان از همه چی راضی هستم. صفحات سریع باز میشن. واسه دانلود هم مشکلی ندارم
فکر کنم باید از وزیر تشکر کنیم. بلاخره به جایی رسیدیم که به جای فشار به مصرف کننده ها . فشار رو روی ISP واپراتور ها قرار داده. اینکه بعضی ها هم همش کشورمون رو با کره جنوبی و سوئد و غیره مقایسه میکنن به نظرم الان دیگه چندان منصفانه نیست. نمیشه یکشبه راه صد ساله رفت. وزیر طی کمتر از 6 ماه اوضاع رو از فلاکت به معمولی تغییر داده. شاید با صبر کردن به کره جنوبی هم برسیم
سلام
من هنوز از سرویس قدیمی شاتل دارم اگر حجم سرویسم تموم شه میتونم تغییر سرویس بدم به جدید یا حتما باید پشتیانی تغییر بده؟
حجمت تموم شد باید زنگ بزنی پشتیبانی و سرویس جدید که میخای برات پیش فاکتور میزنه پرداخت میکنینقل قول:
6 درصد مالیات + 3 درصد عوارض شهرداری = جمعا 9 درصد که همه جا همینه .نقل قول:
به نظرم مردم به رشد کافی رسیدن که ببینند کجا براشون بهتره و هر کجا براشون بهتر بود برن سمت اون...شخصا که مهلتم تموم شه از اینجا میرم اگه تغییری ندیدم..این بحث ها مثل همون بحث android و ios هست که واقعا مسخرس اگه یه زمانی سامسونگ بهتر بود اونو میخرم اگه آیفون بهتر بود اونو..اصلا هم مارک و برند برام مهم نیست هر چی برام بهتر بود از اون استفاده میکنم مردم هم به همین نکته رسیدن و پیمان با هیچ شرکتی نبستن...شرکت و برند هم در صورت حمایت نکردن ما یا مجبور به از بین رفتن میشه یا تغییر :n11:
در پایان امیدوارم اینترنت نامحدود و سرعت بالا و ارزان مثل کشورهای دیگه برای همه میسر بشه :n40:
تا اوایل امسال تمام شرکتها رایگان شبانه ارائه میدادند و پهنای باند رو هم باز میگذاشتند علت هم این بود که پهنای باند کشور چند سالی هست که بحدی رسیده که جوابگوی مصرف کاربران باشه و از اونجایی که شرکتها هم پهنای باند میخرند و نه حجم پس زمانیکه پهنای کافی دارند بصورت هدیه و تشویقی در اختیار کاربرانشان قرار میدهند چون چیز قابل ذخیره کردنی نیست نتیجه رقابت و جشنواره های خوب و طرح ها و قیمتهای عالی برای اکثریت کاربران با مصارف مختلف شده بود.صبانت یا اسیاتک طرح های صبحانه و عصرانه خودرا با هرگیگ هزارتومن و دانلود شبانه مجانی و سرعت نامحدود ارایه میدادند کاربر هم میتوانست مصرفش مدیریت بکنه دانلودها و اپدیت هاش رو بگذاره برای ساعات مجانی و در ساعت عادی هم با همون شش گیگ ماهانه و احیانا چند بسته حجمی اضافه که با تخفیفاتی که به بهانه های مختلف داده میشد هرگیگ حدود دوتومن بخره و با هزینه ده پانزده تومن ماهانه اینترنتی با سرعت نامحدود و حجمی که اکثریت کاربران رو کفایت میکرد داشته باشند. همین شاتل سه ماه پیش دویست گیگ بین الملل با سرعت نامحدود میداد صد تومن یعنی هر گیگ پانصد تومن. این یعنی که هرگیگ سه تومن فقط ظاهر ماجرا بود و بعلت رقابت لازم نبود کسی چنین پولی بده. اول سال یکباره دانلود مجانی حدف شد بعدا مشخص شد دستور وزیر محترم بوده! بعد هم این افتضاح منوط کردن سرعت به حجم خریداری شده. الان من کاربر اگه بخوام همون سرعت نامحدودی که قبلا با زیر ده تومن هم تجربه میکردم رو داشته باشم باید ماهانه هشتاد هزارتومن پول بدم! چند درصد افراد حاضرند چنین پولی بدهند! و چرا باید بدهند. کارای مملکت ماهم جالبه قیمت رو گرون و شرایط رو برای اکثریت سخت میکند بعد اصرار هم دارند منت هم بر سرمان بگذارند که شرایط براتون بهتر کردیم!! حتما الان ماهم باید از وزیر محترم تشکر کنیم!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اوه اوه دوست عزیز arssin این جملت رو اگر کاربرای پرمصرف ببینن الان میریزن سرت:n02:نقل قول:
با هزینه ده پانزده تومن ماهانه اینترنتی با سرعت نامحدود و حجمی که اکثریت کاربران رو کفایت میکرد داشته باشند
مخصوصا یکیشون هست که میگه ما تا الان هر چی می کشیدم زیر سر کاربرای کم مصرف بوده و همه چیز تقصیر ایناست و اصلا 11 سپتامبر هم کار اینا بوده.:n08:
و خیلی هم خوشحاله که الان دهن کم مصرفا صاف شده:n04::n04:
دوست عزیز اتفاقا کار وزیر محترم کاملا درست بوده.نقل قول:
ببینید من و شما هم باید بتونیم مثل همه جای دنیا در طول روز از اینترنت استفاده کنیم.یکی میخواد فیلم دانلود کنه یکی نرم افزار یکی تو تلگرام و اینستاگرام باشه، یکی میخواد یوتیوب ببینه و استریم کنه یکی بازی کنه و بازی دانلود کنه یکی ویندوز آپدیت کنه و دهها مورد دیگه.درستش اینه که همه بتونن همه این کارهاشون رو تو روز انجام بدن.سیستم قبلی که مصرف شبانه رایگان بود در هیچ کجای دنیا محلی از اعراب نداره و صرفا ساخته و پرداخته شرکتهای دزد ایرانیه.این شرکتها حتی همون موقع هم حاضر نبودند پهنای بان به هدر رفته خودشون رو در ساعات نصف شب به رایگان (بدون محدودیت) در اختیار کاربران قرار بدن.چرا؟ چون اگر من و شما حتی با شب زنده داری و مشقت زیاد در شب از این پهنای باند به هدر رفته استفاده می کردیم ممکن بود دیگه در تایم روزانه نیازی به دانلود و گیگ اضافه نداشته باشیم و پول کمتری صرف خرید حجم کنیم و این به ضرر isp ها بود.
خلاصه اینکه اگر یک عده از سر ناچاری با شب زنده داری و بیخوابی کشیدن چند گیگابایت دانلود می کردن این نشون از موفقیت سیستم و رضایت کاربرانش نداره.بلکه سیستم درست مشابه همین چیزی هست که الان قرار اجرا بشه (و امیدوارم درست اجرا بشه)
نکته بعدی که میخوام بگم اینه که دوست عزیز شما هیچ جای دنیا با 10 هزار تومن که تقریبا معادل 2.5 دلار هست بهت اینترنت نمیدن.هر چیزی یک بهایی داره و مصرف کننده اون چیز باید بهاش رو بپردازه.
ظرف 10 تومن ماهانه میده توقع داره شبی 20 گیگ دانلود کنه که عمرا بیشتر از 10 درصدش رو نیاز داشته باشه.خلاصه اینکه افرادی که میگن ما 10 تومن میدادیم فلان گیگ . بهمان گیگ دانلود می کردیم کاملا اشتباه می کنن.این یه جور حرص زدنه که در اثر ایجاد محدودیت در حجم مصرفی روزانه به وجود اومده و یواش یواش با اومدن این سیستم کاهش پیدا می کنه چرا که کاربر با این سیستم جدید احساس میکنه که هر چیزی که بخواد میتونه در آن واحد دانلود کنه.بنابراین کم کم تب این دانلودهای شبانه میخوابه و مصرف پهنای باند کشور متعادل میشه و از اونطرف هم احتمالا با افزایش پهنای باند کل کشور از طرف متولیان امر شرکتها به سمت ارائه سرویسهای نامحدود واقعی با سرعتهای منطقی (نه 128 و 256 و امثالهم بلکه سرعتهای مگابیتی) خواهند رفت.
ضمنا شما نمی تونید توقع داشته باشید پول پراید رو بدید اما بنز سوار شید.هر سرویسی قیمت خودشو داره.باید توجه کنید که شاتل تا قبل از این، همین سرویس 16 مگابیت رو به اسم سرویس نامحدود 2 مگابیتی (که فگر کنم تا 6 مگ میبست) با 350 گیگ حجم به قیمت 400 هزار تومن تو پاچه مردم همیشه در صحنه می کرد.الان به نظرت خیلی بد شده که سرعت 16 مگ با همون میزان حجم رسیده به 20 درصد قیمت قبلیش؟ (400 تومن کجا و 80 تومن کجا)
کمی تامل کنید.البته منظورم تنها شما نیستید همه اونایی که ناراضی هستند رو میگم.
:n16:
من سالهاس برای ماهی 10گیگ با 100گیگ دانلود شب رایگان حدود 50 هزار تومان میدم
الان خیلی بهتر شده, همون 50 تومان میدم بدونه بیخوابی شب رایگان. تازه حجم تموم بشه اینترنت بازهم با سرعت پایینتر فعاله
اگر هم سفری برم برا اون ماه یه طرح 10 تومانی میگیرم خطم جم نکنن