یک کلام ختم کلاممم تو هر مرکزی یه isp خوب جواب میده یکی بد!نقل قول:
Printable View
یک کلام ختم کلاممم تو هر مرکزی یه isp خوب جواب میده یکی بد!نقل قول:
دوستان تاپیک بزنم درمورد اعتراض به شرکت پارس انلاین اونجا شکایاتمو جمع اوری کنیم
یموقع خواستیم لینک بدیم به اقای وزیز
خلاف قوانین این سایت نیست؟
دوستان ایمیل هاتون رو چک کنید 70 امتیاز کلوب ( معادل 1 گیگ ترافیک هدیده ) به مناسبت عید فطر پارس آنلاین واسه همه ارسال کرده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تو روزای تعطیل تنظیم مقررات به شکایتا رسیدگی میکنه؟
شما شکایت کن ضرر که ندارهنقل قول:
من چند روز پیش مشکل داشت سرویسم " شکایت کردم الان تو این 3 الی 4 روزه خدایی تو تایم رایگان عالیه مشکلی ندارم با سرعت 450 دانلود میکنم ( سرویس 2 مگ محدود
والا من شکایت کردم شماره پیگیری هم با مسیج واسم فرستاد فقط خداکنه حداقل پیگیری کنن و دانلود شبانه به اکانتم اضافه بشهنقل قول:
پارس آنلاین بابت عیدی ممنون :n16:
چرا من نمی تونم برم تو کلوب؟؟ عضو هم شدم وب سایت ارور میدهنقل قول:
محتوای مخفی: ارور
چون همه دارن عیدیشون رو نقد میکنن:n02: یه کم شلوغه . بازم امتحان کننقل قول:
مثل اینکه باشگاه مشکل داره
کاشکی سرعت ما رم درست کنن
عین ادم خوشون یک گیگ رو به حساب اضافه نمیکنن .نقل قول:
الان هم باشگاه مشتریان پوکیده ...
باشگاهی oخراب مونده ای که معلوم نیست بر چه اساسی کار میکنه . من از ابتدای ساختن باشگاه عضوش بودم دها بار تمدید کردم ام حتی 1 امتیاز هم بابت تمدید اضافه نکردند .
اون ارور هم که میاد خیلی رفرش میکنی مینویسه: UNKNOWN ERROR OCCURRED
کلا خرابه باشگاهشون
غیر از اینه که میخواد ادم رو اذیت کنه؟ نمیشد یه راست بریزی تو پروفایلمون... حتما باید برامون فیلم در بیاری؟ احمق ها.... حالا مگه تو فروشگاهتون چی گذاشتید برای فروش؟! پست ترین isp... کل برنامه هاش با برنامه های رژِیم صهیونیستی هم خوانی داره... ملت روزه دار رو وا میداره تا همینجور صفحه ای رو رفرش کنن
دوستان مرد باشید این هدیه را نگیرد پارس را تحریم کنید
اینا میخان با این اوضاع داغونشون با 1گیگ کاربرا ن را خر کنند
کار داره با جاهای باریک میکشه . به اعصاب خودتون مثلث باشید:n02:
رفیق این رو که خود پارس میخواد... اینجوری خودمون خودمونو خر میکنیم... هم استفاده میکنیم هم تحریمش میکنیم.نقل قول:
امتیازرو فعلا گرفتمش ... منتها فروشگاهشون ارور مسخره میده... به اینا اعتباری نیست یهو دیدی صبح بلند شدیم دیدیم باشگاه رو برداشتن! هر جور شده باید بهم این 1 گیگ رو بدن
ما ایرانیا عادت داریم از هدیه هم ایراد بگیریم :n06:
فکر کنم از عمد اینکارو کردن که نتونیم هدیه رو بگیریم :n24:
این سامانشون که زده رو دست رفاهی
اون کدی که داده رو کجا باید وارد کنیم؟
کدو به میل می فرستن؟نقل قول:
نه برو اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الان کد رو وارد کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم تو فروشگاه بگیرمش هی ارور میده:n24:)
وارد باشگاه شدی رو اسمت کلیک کن میبردت به پروفایلت اونجا سمت راست قسمت ثبت کد هدیه رو بزن
من مرحله اخر که میخوام بزنم ارور میده
منم جای شما بودم و الان هدیه تو حسابم بود و تا حالا مزه سرعت 7 کیلوبایت رو نچشیده بودم اصلا عین خیالم نبود..نقل قول:
منتها انقدر گشنگی بهمون دادن که دیگه فقط میخوایم یک قرون اظافتر تو جیب اینا نره.. بخدا هم همه ماههایی که ازشون سرویس داشتم بالای 3 گیگ خریداری میکردم.. این سری با خودم عهد کردم حتی اگه حجم کم بیارم ازشون نخرم... انقدر پول ریختیم تو جیب اینا که دیگه انقدرررررر سیر شدن که به جای اینکه پهنای باند بخرن میان کار یمیکنن که مشتری سر ریز بشه جاهای دیگه... بله... درست شنیدید... شاید باور نکنید ولی کاربر کم برا اینا سود بیشتری داره تا کاربر زیاد... شک نکنید به ضرر کردن رسیده.. و الان هم به این نتیجه رسیده که منیج نمیتونه بکنه این همه مشتری رو
کد رو فرستادن ایمیلم ولی وقتی وارد میکنم میگه کد موجود نیست
:n15:
کد هديه وارد شده موجود نمی باشد. ( کد هديه منقضی شده يا قبلاً استفاده شده است)
واسه من اینو میگه !!!! :n13::n13::n13:
آخه موندم کجا برم فقط مونده های هر کدوم رو میپرسم میگن آشغاله همه از سرویسشون ناراضی هستند فقط مونده برم سراغ وایرلس مخابرات هم که یه زمانی خوب یه دفعه گند زدن بشنقل قول:
بعضی شبا دو گیگ البته کمتر و بیشتر میشه مثلا سه گیگ نهایتا تو ماه رمضون گرفتمنقل قول:
ببین اگه مشکلی با شانسی بودن شبانه نداری بیا مخابرات الان بعضیا 10مگ گرفتن 23تومن باهاش شبی 8-10گیگ دانلود میکنن بعضیا هم اصلا دانلود شبانه به سرویسشون اضافه نمیشه و هیچی نمیتونن دانلود کنننقل قول:
مسخرشو درآوردن
یه هدیه هم که با هزار منت دادن اصلا نمیشه استفاده کرد هی خطا میده
واقعا نمیشد مثه همیشه این هدیه به حساب کاربری افراد اضافه بشه؟
من فکر کنم واقعا اینا یه دشمنی با ما دارن Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.
دوستان کسی میدونه این سرویس تابستانه برای مشتریان فعلی هم هست یا نه؟
نقل قول:من کلا با مسخره و بی صاحب بودن مخابرات مشکل دارم پارس هر چی باشه بازم بهتر از اون کادر مسخره مخابرات هست .........نقل قول:
وایرلس خیلی گرونه ولی حداقل اگه به یه دکل خوب وصل بشی و سیگنال خوب باشه دیگه غمی نداری ......
رفیق اعصاب خودتو خورد نکن حالا چه عجله ایه ؟نقل قول:
اینا میخوان کاربرها مجبور بشن توی این کلوبشون ثبت نام کنن
البته چیز خوبیه هر ماه مسابقه میذاره و 30 امتیاز میده و به ازای هر 1000 تومن یک امتیاز میده که بد نیست ( مخابرات نبودی ببینی که هیچی نمیدن که هیچ حقتو هم میخورن )
واسه منم همینو گفت :|نقل قول:
سرکاری بود :n03:
ما که گرفتیم هر جور بود این هدیه رو!نقل قول:
600 امتیاز دارم تو این سایت مسخره... کسی خواست به بالاترین پیشنهاد میفروشم
نوشت هدیه عید فطر ثبت شد اما اضافه نشد.:n13:
از فروشگاه خریدی حجم رو؟نقل قول:
شايد مثل دانلود شبانه مخابرات شانسيه:n01:
چه حجمی؟من تو پروفایل باشگاه رو اسمم کلیک کردم رفتم ثبت کد هدیه زد ثبت شد اما به حسابم اضافه نشده تو مدیریت سرویسم زده کاهش محدودیت ترافیک به میزام 1024 مگابایت بعلت بدهی قبلی امام ن بدهی نداشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!:n13:نقل قول:
نه شما باید از تو کلوپ به بخش فروشگاه بری اونجا یک گیگ حجم بخری به ازای 70 امتیاز... یه کد برات ایمیل میکنه به یاهووو اون کد رو میبری تو پنل کاربری خودت در سایت پارس انلاین یه بخش هست نوشته کد هدیه . اونجا اون کدی که بهت ایمیل داده بود رو وارد میکنی و .....
یرای من این می نوسه کد هديه وارد شده موجود نمی باشد. ( کد هديه منقضی شده يا قبلاً استفاده شده است)نقل قول:
تو کدوم بخش داداش؟نقل قول: