شاتل باید دندون طمع رو بکشه و برای شبانه پول اضافه نگیره و واقعا اونو رایگان بذاره! یه دستی هم سر و گوش حجماش بکشه مخصوصا سرعت های پایین تر اینجوری مجبورم یک ماه و نیم دیگه که قرار دادم تموم میشه به فکر جاهای دیگه باشم مثل فن آوا-پیشگامان و :n14:
Printable View
شاتل باید دندون طمع رو بکشه و برای شبانه پول اضافه نگیره و واقعا اونو رایگان بذاره! یه دستی هم سر و گوش حجماش بکشه مخصوصا سرعت های پایین تر اینجوری مجبورم یک ماه و نیم دیگه که قرار دادم تموم میشه به فکر جاهای دیگه باشم مثل فن آوا-پیشگامان و :n14:
درباره شبانه باید بگم شاتل تو سرویس های جدید شبانش رو محدود نمیکنه. من که خسته شدم از بس شبا دانلود کردم هاردم (6 ترا) داره میترکه ولی سرعتمو محدود نکردن.
اما در جواب کسایی که میگن خوبه طرح های جدید باید بگم آره خیلی بهتر شده تنها برای مشترکین پر مصرف بقیه ول معطلن.
کسایی هم که حجم، حجم میکنن و میگن حجما خیلی بهتر شده باید بگم برای طرح های سرعت بالا آره ولی برای طرح های سرعت پایین حجم چه فایده
به قول معروف تا سرعت داشتیم حجم نداشتیم الان که سرعتو گرفتن حجم بالا به چه دردی میخوری وقتی نمیتونی ازش استفاده کنی (جز اینکه شبانه روزی بزاری رو دانلود سیستمو و کلی انرژی وقت تلف کنی).
شاتل طرح های جدیدو مثه قبل سرعت بالاتر نمیده چون خلافه قانونه و گر نه از خداشم هست حجم شما زوتر تموم میشه با سرعت بالا ولی داره یواشکی طرح های قبلی بعضی مشترکین رو تمدید میکنه براشون مثلاً من خودم طرحم سرعتش بازه و قابل تمدیده برام.
[QUOTE=siamosi60;9029993]قادر نیست!!! تا همین ماه گذشته که قادر بود و تمام سرویس ها ی حجمی رو تا جایی که خط میکشید پهنای باندش رو آزاد میگذاشتند و اصلا محدود کردن سرعت معنا نداشت حالا شما چطو بررسی کردی و به نتیجه هم رسیدی نمیدونم!نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
امیدواریم همه شرکت ها اعمال کنن چون این 500 تا سایت مسخره، جز 2 الی 3تاشون، هیچ کاربردی ندارن.نقل قول:
[QUOTE=mehrdad3x;9029874]دوست گرامی بمن مربوط نمیشه که شما چه نوع استفاده ای از نت داری دوست داری فیلم سریال استریم کنی ویا نمیدونم نرم افزار مهندسی دانلود کنی بخودت مربوطه خیلیها چنین وقت آزادی برای فیلم و بازی و نرم افزار ندارند و در حد چک کردن شبکه های اجتماعی و ایمیلی و مقداری وبگردی از نت استفاده دارند و اینها همون های هستند که به طرح های جدید اعتراض دارند علت پاسخ من تعجب شما از اینکه چرا بعضیها به طرح های جدید اعتراض دارند خواستم علت اعتراض رو بگم که طرح های جدید عملا داره سرعت رو برای خیلیها محدود میکنه یا مجبورشون میکنه حجم اضافی بخرند که درست نیست. اینکه میگید اینترنت باید پر سرعت باشه قبوله منهم همینو میگم اما اینکه پر حجم هم باشه خیر قبول ندارم چون حجم باید متناسب با مصرف کاربران ارائه بشه البته اگر مانند همه دنیا اینترت سیمی در ایران ارزان بود بله کسی از حجم بالا بدش نمیومد اما همانطور که گفتم ماهی چهل تومن یا هشتاد تومن بابت اینترنت برای خیلی از افراد زیاده. این حرف که از نمیدونم اینترنت همراه یا td استفاده کنید هم حرف کاملا بیربطی بود چون ما اینجا داریم در مورد اینترنت سیمی و تغییر طرح های اون صحبت میکنیم سالها کاربرش بودیم و حالام حق داریم به طرح های که تغییر یافته و به زیانمون هست اعتراض کنیم و خواهیم کرد تا درستش کنند.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
[QUOTE=arsinn;9031013]مردم ایران حقشونه واقعا سرشون کلاه بره حقشونه بابت هر گیگ اینترنت سه هزار تومن بدن حقشون سود سرشاری رو نصیب شرکت ها کنند شرکت یک خط نامحدود می خرید و به صورت حجمی با قیمت بالا به تعدد زیادی کاربر می فروخت و تا هفتاد درصد هم سود می کرد الان که به نفع کاربرا شده و حاشیه سود شرکت ها کم میشه مردم اعترا ض دارن حقشون است واقعا در هیچ حای دنیا اینترنت ثابت به صورت حجمی فروخته نمیشه البته اینترنت از ایران ارزان تر است در انجا نسبت به درامد خانوار اما این طرح های یک قدم رو به جلو جهت کاهش قیمت اینترنت است همین که شرکت ها حاضر شدن این طرح رو اجرا کنند و از هفتصد میلیارد سود به گفته وزیر چشم پوشی کنن خودش یک قدم بزرگه در آینده با گسترش طرح و کاهش هزینه های شرکت ها قیمت ها هم متعادل تر خواهد شد اعتراض شما کاملا بی مورد است و کاملا خق شماست سر شما را کلاه بزراند تا افرادی هستند که مثل شما فکر می کنند متاسفانه نمی توان پیشترفت کرد/ مصرف اینترت اگر قرار باشه در حد یک تلگرام یا میل باشه بهتره از موبایل استفاده کنید /اینترنت مصرف گسترده تری داره بدلیل گرانی قیمت خود افراد خودزنی کردن با این طرح ها باعث رشد امصرف اینترنت خواهد شدو حتی ایجاد اشتغال از طریق تولید محتوا و غیرهنقل قول:
متاسفانه ما خودمان نمی خواهیم پیشرفت کنیم
کسی که سرعت بالا می خواد باید پولش رو بده هزینه باید متناسب با کیفیت باشه
ضمن اینکه هر چیزی کاربرد خودش را داره اینترنت خانگی برای کاربران پرمصرف یا چند کاربر مناسب است و اینترنت موبایل برای یک کاربر کم مصرف
الان شب رایگان شاتل آزاده یا پولی؟
اگه میگی شب رایگاننقل قول:
که پس دیگه چه پولی
اگه میگی ازاد که پس دیگه چه پولی؟
در واقع باید گفت شبانه ی نامحدود شاتل آزاد و پولی هستش
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
خوب فهمیدم :n36:نقل قول:
آقا این شاتل عجب تیغی میزنه از کاربرای تازه واردش :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]