110 -90 هستشنقل قول:
Printable View
110 -90 هستشنقل قول:
نامردا واسه من سرعت را روی 60کیلوبایت ست کردن.هر چی تماس میگرم میگن واسه همه اینجوری شده و کلا شبکه افت سرعت داره عین سگ دروغ میگن.حرومشون باشهنقل قول:
سلام
ی دو روزی سرعتم از 60 رفت 250 امروز برای کاری کامپیوتر رو خاموش کردم الان که روشن کردم سرعتش شده مثل قبل هرچی مودم رو خاموش روشن میکنم فایده ای نداره
کاشکی خاموشش نمی کردم
گیت وی 9، 1 مگ نامحدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامون علیکم
2 مگ محدود دو هفته میشه که اینطوریه .الان هم بزور تست گرفتم روی اسپید تست گیر میکنه .وبگردی در حد دیال اپه تازه وسط کار تایم اوت میده .این تست روی گیت وی های تک رقمی هست .روی بقیه گیت وی ها که اصلا پیج باز نمیکنه.معلوم نیست چکار کردن که این ریختی شده .لعنت به ماناماد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی خبر داره بهترین تجهیزات در مرکز مخابراتی چمران واسه کدوم شرکت هستش؟؟
یکی از دوستان گفت تجهیزات آسیاتک در اکثر مراکز مخابراتی بهترین هستش نظرشما چیه؟
کسی از های وب سرویس گرفته؟
بچه ها من قبلا مودم رو چند بار خاموش میکردم جای خوب می افتاد مثلا با 4.2.2.4 پینگ 130 و اینا میداد ولی 1 ماهی هست دیگه رو گت وی درست نمیره هرچی خاموش روشن میکنم همش پینگ 270 و بدتر میاد چرا؟
دیگه مخابرات غیرقابل تحمل شده و به هیچ عنوان قابل استفاده نیست .من انقضای سرویسم که تموم بشه درخواست تخلیه میدم .
دوستان اونجور که من توی سایت های سرویس دهنده های مختلف خوندم مثل اینکه مشکل سراسریه چند روزیه که ئضعیت اینترنت ایران از افتضاح به مستراح تبدیل شده مثل همیشه دندون رو اونجاتون بذارید خدا کریمه و رحیم.