گرلن وتیور اسپرت بسیار شبیه به گری وتیور تام فورد هست .نقل قول:
اینجا دیدم قبل از عید فکر کنم در حدود 210 ،230 بود قیمتش
Printable View
گرلن وتیور اسپرت بسیار شبیه به گری وتیور تام فورد هست .نقل قول:
اینجا دیدم قبل از عید فکر کنم در حدود 210 ،230 بود قیمتش
لینک رو نذاشتی فکر کنم...اگه اینجایی که میگی هنوز وتیور اسپرت رو داشته باشه کمک بزرگی بهم کردی :'>نقل قول:
سفیر؛ هایلند و میثم قیمتهایشان شرکتی استنقل قول:
بین هیچ کدام از شعبههایشان فرقی نیست
به نظر من ارزش خرید نداردنقل قول:
یکی از نتهای آونتوس کپی کرده
البته نه به آن اندازه عالی
در حد خودش خوب است
ولی برای کسی که اصل میزند نه
خواهش میکنم؛ من قیمت ۱۷۴ تومان دارمنقل قول:
هایلند قبل و در عید یک قفسه داشت
ولی آخرین بار که هفته پیش رفته بودم
فقط یکی مانده بود
متاسفانه بودجم اجازه نمیده که سمت کارای کرید برم :'<نقل قول:
ممنون برای معرفی لاگوست... حتمن باید تستش کنم..نقل قول:
می تونم خواهش کنم که جایی که تسترش رو قیمت داری بهم بگی [؟]
فرید خان از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . ممنون میشم اگه در مورد پخش بو و ماندگاری بولگاری اکوا تجربه یا اطلاعی دارید بفرمائیدنقل قول:
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
عزیز ،منظورم از اینجا ؛ اصفهان بود.نقل قول:
اگه میخوای تا برم قیمت دقیق بگیرم یا بخرم برات.
آهان ^_^نقل قول:
آقا بسیار ممنونم...من همین هفته چنتا عطر دیگه رو قراره تست کنم..اگر چیزی نخریدم حتمن مزاحمت میشم :'>
آقا فرید و سایر دوستان متخصص، این سوال بنده رو جواب بدید لطفا..نقل قول:
از لیست 7تایی شما با دوتاش کلا اشنا نیستم منظورم ازارو سیلور بلک و اون ارامیس هست اما بین 5تای دیگه به ترتیب اولویت من در ترجیح دادن رایحه:نقل قول:
1-آیس من تری موگلر خیلی عالیه یک عطر خنک و شیک با بوی خاص و متفاوت اخیرا 50میلش رو 125تومن گرفتم پخش بوی خیلی خوبی داره(نسبت به عطرای خنک دیگه) و موندگاری تقریبا! خوب
2-آزارو دسیبل عالی! عالی در رایحه پخش بوی زیاد موندگاری زیاد قیمت 100میلش هم 164تومن
3-ازارو کروم اسپورت یک عطر فوق العاده خنک تقریبا مشابه خیلی خنک های دیگه ولی نسبت به بقیه کروم ها من ترجیحش میدم موندگاری خوب اما پخش بوی نه چندان زیاد! قیمت 50میلش هم 90 تومن بود اخرین باری که دیدم((مطمئن نیستم البته))
قیمت ها حدودی هست و بالا و پایین زیاد داره!!! (با توجه به اینکه این روزه قیمت ها بسیار متفاوت دیده میشه)نقل قول:
1-آیس من تری موگلر
در اوایل تند و خنک هست و به مرور ملایم تر میشه. رایحه اصلی این ادکلن بر گرفته از نعناع هندی هست
پخش بوش و موندگاری خوب هست
قیمت: 180
2-آرامیس لایف
رایحه مرکباتی و خنک و تقریبا غیر اسپورت که میشه حتی سنین بالا هم استفاده کرد پخش بوش خیلی خوبه و موندگاری نسبتا خوب
خیلی کمیاب شده و حتی برای 50 میلش 150 تومن هم دیدم
3-آزارو کروم سپورت
مرکباتی و خنک (تقریبا بوی عصاره پوست لیمو) موندگاری و پخش بو متوسط
90-120
4-آزارو کروم لجند
در این ادکلن راحه خنک همانند سری کروم هست ولی در این مورد کمی ارز مرکبات کاسته شده و گیاهان سبز و ادویه جات جایگزین شده اند
پخش بو و موندگاریش خوبه
130
5-آزارو سیلور بلک
؟؟؟؟؟
6-آزارو تواین
رایحه ایی خنک و ملایم و نسبتا معمولی
پخش بو و موندگاری متوسط
90-120
7-آزارو دسیبل
رایحه ایی کاملا تند و صابونی که کمی با رایحه قهوه همراه خواهد بود. به نظر من برای این قیمت گزینه های بهتری نسبت به این خیلی زیاد هست
140