تاریخ ادبیات رمزینه هم مثل آرایه ادبیش عالیه.یعنی کل تاریخ ادبیات کنکور رو با دقت خیلی بالایی توی 60 صفحه کتاب رنگی کوچیک جمع کرده البته کتاب 120 صفحه داره که از صفحه 60 تا 120مهم ترین مطالب بخش اول رو خیلی جالب تکرار وجمع بندی کردهنقل قول:
تاریخ ادبیات رمزینه هم مثل آرایه ادبیش عالیه.یعنی کل تاریخ ادبیات کنکور رو با دقت خیلی بالایی توی 60 صفحه کتاب رنگی کوچیک جمع کرده البته کتاب 120 صفحه داره که از صفحه 60 تا 120مهم ترین مطالب بخش اول رو خیلی جالب تکرار وجمع بندی کردهنقل قول:
منظور من اين بود كه نمونه سوالات نهايى تمام درس ها توى يه كتاب خلاصه شده باشهنقل قول:
والا من همچین چیزی سراغ ندارم که به صورت کتابم باشه،حالا بازم اگه بچه ها بدونن میگننقل قول:
البته یه سال که از سر جلسه امتحان دراومدم آموزشگاه علوی کتابشو به صورت مجانی بین بچه ها پخش میکرد که توش فک کنم همه درسا بود
سلام دوستان
کتاب دیفرانسیل 2گاج سفید یا همون نقره ای درسته که چاپ نشده؟
از چی تست بزنم بهتره؟
مجموعه امتحانهای نهایی سوم ریاضی ( البته خیلی به این کتاب نیازی نیست میتونی از سایت گزینه 2 سوال های نهایی رو بگیری )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه دقیقا همراه با اسم مولف برام بگیدمثلا برای عربی عمومی چی بگیرم؟ که جامع باشه همین طور ادبیات؟؟نقل قول:
نقل قول:
این بستگی به سطح شما و نوع انتظارات شما در اون مورد دارد.
در موقع خرید نگاهی به درسنامه بیندازید و جواب تسته ا ببینید
ایا اینکه واقعا این کتاب میتواند به شما کمک بکند یا خیر ولی برخی کتابها درسنامه های ضعیفیدارند برخی هم خیلی فراتر از کنکور
موفق باشید
برای ریاضی تجربی هیچ کتاب خوبی با درسنامه کامل وجود نداره . باید از جزوه های معلم ها یا از کتاب های ریاضی 2 و حسابان رشته ریاضی استفاده کرد
عربی : مبتکران / ایاد فیلی ( اگه ترجمه اش رو مسلط بشی راحت بالای 45 می زنی )نقل قول:
ادیبات : توصیه می کنم موضوعی کار کن
قرابت / آرایه / زبان فارسی : نشر الگو
تاریخ ادبیات و املا : رمزینه ( شهریار قبادی)
برای کسایی که توی لغت زبان مشکل دارن توصیه میکنم منابع غیر کنکوری زبان رو بخونن که آدم رو خیلی تقویت میکنه