نقل قول:
یک هفته پیش قیمت گرفتم 150 هزار :41:
الان نگیر بعد ار تابستون میشه 80 تومان شایدم کمتر :27:
الان نگیر بعد ار تابستون میشه 80 تومان شایدم کمتر :27:
من یه ماه پیش با نویگیشن 85 گرفتم البته بدون بازی یعنی خودم اینجوری انتخاب کردم!نقل قول:
آقا این مولتی من جدیدا چرا اینجوریه؟من به هوا اینکه جدیده اون قبلیه رو پاک کردم حالم گرفته شد!
اولا که هیچ بازیی رو لود نمیکنه ضربدر میزنی میای صفحه پلی 3 سی دی داخل دستگاه رو توی جای سیدیه نشون میده به جا بازیی که انتخاب کردی!
دوما هر موقع هم وارد میشی پیغام از دست رفتن BDROM با اینکه BDROM-Reset رو ریختم اما هیچ تاثیری نداشت فقط یه عکس سی دی اضافه تر شد که فایده ای نداشت یه بار این مشکل رو اینجا گفتم یکی از دوستان یه BDROM بهم داد ریختم درست شد عکس سی دی هم اضافه نشد!هر چی دنبال اون پست گشتم پیدا نکردم:41:
سوما من از اون همه فایل زیپ شده توی مولتی من اینارو برداشتم بقیه رو پاک کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارما ما نفهمیدیم این به چه درد میخوره؟یکی کامل کامل کامل کامل راجع به این توضیح بده ما بفهمیم کارش چیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میدونم فالی پی اس تری گیم رو باید بکشی تو اولیه یه سری پوشه میسازه ریتل و ان دی نمیدونم چی چی ابوت و اینجور چیزا.یکی بگه به چه درد میخوره این کارایی که این میکنه؟اون EbootMod برا چیه؟مثلا من بازی تکین 6 که تا 90 درصد میریزه گیر میکنه رو با این دستکاری کنم درست میشه؟یکی کامل اینو بگه
اگه اشتباه نکنم BDROM-Reset میاد bd رو پاک میکنه BDROM.pkg رو نصب کن بعد از تنظیمات bd رو بزار روی hermesنقل قول:
بعد به جای اون eboot-fix میتونی از astoolps3 استفاده کنی که همونه ولی آپدیت شده و قوی تر شده...
دوست عزیز! باورش مشکله! من خودم 16 خرداد که قیمتا خیلی پائینتر بود دستگاه رو خریدم با پک استارتر موو. قیمت پک استارتر با کلی تخفیف 100 تومان بود و حداقل قیمت ناویگیشن 55. شما به فرض کم کردن بلو-ری اریجینال از کجا گرفتی 85 توامن اونم با ناویگیشن !!؟نقل قول:
سلام محمد جان.نقل قول:
محمد جان شما اون فابل BDROM رو که تو صفحه قبل گذاشتم دانلود کن مشکلت حل می شه .
نیازیم نیست ورژن قبلی رو پا کنی چون رو فایلا قبلی کپی میکنه .
تنظیمات BDROM هم فکر کنم اتوملتیک تنظیم میشه احتمالا ورژن BDROM شما قدیمیه اون ورژن 2 که تو
صفحه قبل گذاشتم نصبش کن مطمین باش مشکلت حل میشه .
اینم توضیح کامل تو پوشه خود مولتی من هستش :
Package contains:
=================
multiMAN 02.02.00 (71MB) (2443 covers) (showTIME lastGAME ebootFIX ebootMOD bdRESET ps3SERV)
LASTGAME app: Mounts the last game you launched from multiMAN and returns you to XMB. Start the game from disc icon or /app_home
PS3SERV PC app: To be used with multiMAN file manager /net_host# network folders.
EBOOTMOD/EBOOTFIX PC tools: Used to modify/covert games to XMB/PSN style (or reencrypt EBOOT/SPRX files)
BD-ROM RESET tool: Removes path redirections, removes bd-mirror (restores usb to normal mode) and moves the last game played in bd-mirror mode back to its location.
SHOWTIME is included as SHOWTIME.SELF in multiMAN's USRDIR folder to enable playback of video files
داداش شما چه جوری این قیمت گرفتی . تو ارزونیشم 150 برات آب می خورد :18:نقل قول:
نقل قول:
ساسان جان این BDROM REST منم آخر نفهمیدم به چه کاری میاد .
تنظیمات BD ROM هم مگه خودش اتوماتیک انجام نمی شه .
شما آخرین گزینه تو BDROM EMOLATOR رو میگی دیگه که رو STANDARD هستش دیگه ؟
فکر نکنم نیازی باشه این EBOOT FIX رو نصب کنه آخه من که نصب نکردم مشکلیم ندارم .
اصلا این که فرمتش EXE هست تو PS3 نصب نمیشه ؟
اصلا این EBOOT FIX چی کار می کنه ؟ اونطوری که بالا توضیح داده میاد کاور بازی و استیل psn رو اصلاح میکنه :31:
ممنون بچه ها حامد جان بابت اون فایل هم ممنون . پس شما هم نمیدونید اون پوشه فیکس چه کاری انجام میده؟مثلا یه جور دیفراگ یا سازماندهی میکنه؟پس چرا 2 3 تا فولدر میسازه میگم یکیشو نوشته بود RETAIL یکی دیگه NDRM یه چیز تو این مایع ها یه جا ابوت ساخته بود یه جا پارام اینا چین؟هر کی میدونه لطفا بگه ما هم طرز کارش و استفادش رو متوجه شیم
ببین اگه دقت کرده باشی سازنده مولتی من خودشو طرفدار بازی های کپی نمیدونه و همه جا اینو گفته ، برای همین BDROM REST داده تا بگه من مخالفم و این حرفا.... (البته این فقط یکی از کاربرد های BDROM REST هست)نقل قول:
fix هم برایه کساییه که با بازی مشکل دارن پس برای هر چیزی لازم نیست