بله خودشون میان اطلاع رسانی میکنن.نقل قول:
Printable View
بله خودشون میان اطلاع رسانی میکنن.نقل قول:
تجدید دوره آموزشی سربازی رو توضیح میدید چی هست؟
و این که سرباز فرار کنه سریع دستگیر میشه و مجازات میشه؟
اگه ازت مواد بگیرن نه سیگار، دعوا دوبار انجام بشه و فرار کنید تجدید داره دیگه هیچی ندارهنقل قول:
دومی رو میگمنقل قول:
سریع نه
تعداد روز معین باید بگزره (تعداد روزشو یادم رفته-بپرسی بهت میگن-بگو بعد چند روز غیبت وارد فرار میشیم؟یا چیزی تو همین مایه ها)تا از غیبت وارد فرار بشی
حداقل 2 تا 3 هفته مراتب کاغذ بازیش طول میکشه
تا به یگان انتظامی ابلاغ بشه
بعد یگان انتظامی میاد به اون ادرسی که ثبت شده
با حکم قضایی میان سراغت:n30:
بعد از اونم که دیگه....
سلام دوستان یه سوال داشتم من حدوداً یک سال پیش درخواست معافیت کفالت پدر دادم که به ناحق موافقت نکردند حدودً 2 سال دیگه درسم تموم میشه وضعیت جسمانی پدرم بدتر شده و نیاز به مراقبت داره من طبق قانون نمیوتم دوباره درخواست بدم چاره چیه ؟:n03:
آقا یکی جواب مارو بده/..
برای دوره کد ک میرم خودمو معرفی کنم با لباس کامل نظامی برم یا شخصی میتونم برم؟
با لباس نظامیت برو دیگهنقل قول:
من که نشنیدم کسی شخصی بره دوره کد
مگر اینکه بهتون گفته باشن شخصی برین
میتونی یه زنگ به اونجا بزنی بپرسی
ولی بعید میدونم بگن شخصی بیا
تا ساعت چند میتونم برم؟؟؟تاریح رو زده 10 اسفند....اصلا روز اول دوره کد چجوریه؟!!!!مثلا من عقیدتی هستم توی آسایشگاه عقیدتی میرم یا قاطی پاتیه؟!!نقل قول:
دوستان کسی از اخرین قانون برای کسری های بسیج وجبهه کسی اطلاعاتی داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
2 ماه دوره موزشی من تموم شده و تقسیمم رو دادن به :
گروه 11 توپخانه شهید سرلشگر یعقوب نویدی - آج - آدرس مراغه
گروهبان یکم وظیفه
رسته : رایانه کد: 33130 (امور کامپیوتر) دستور : 808
دوستان حالا چند تا سوال راجب این موضوع دارم :
1. ماهم مثل کارمند ها از ساعت 7 تا 2 میریم و بعد میتونیم برگردیم خونه یا نه توی پادگان ازادیم و برگ شهری داریم؟
2. هرهفته از 4 شنبه تا جمعه مرخصی هستیم یا مثل اموزشی 24 ساعتته از 5 شنبه تا جمعس؟
3. لباس نظامی و پوتین نظامی متفرقه ازادیم بپوشی؟(پوتین آمریکایی و لباس طرح کامپیوتری)
4. دستمال گردن چی مجازیم ببندیم؟
5. من که رستم رایانس امکانش هست جامو تغییر بدن ببرن مثلا عقیددتی یا پستای دیگه؟
ممنون
همه اینایی که گفتی بستگی به شرایط همونجایی که افتادی داره قانون نیست که بگیم مثلا اونجا روز برگی یا میتونی دسمال گردن ببندینقل قول:
خب من خودم بچه تبریزم و اموزشی هم عجبشیر بودمنقل قول:
توی دوره اموزشی دیدم چند تا گروهبان یکم اینجوری بودن.
شما اگه واقعا به عنوان یک رسته کامپیوتر به کار بگیرن اره مثل کارکنای کادر 7 صبح شروع میکنید 2 هم میرید خونه ولی میگم همش بستگی به شرایط داره باید بری ببینینقل قول:
دوستان کسانی که اطلاع دقیق دارند در مورد کسری بدی آب و هوا میشه اطلاعاتی در مورد این کسری برای افراد بومی بدن؟؟ آیا این کسری برای غیربومیان 2 ماه و برای بومیان 1 ماه است یا کلا به بومی ها تعلق نمی گیره؟؟ چون من الان باید خدمتم تموم شده باشه ولی میگن نه یک فروردین تمومه از طرفی چون توی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خدمت می کنم و یکم به نظر توی این مسائل گیجند میخوام مطمئن بشم اگر یک ماه صددرصد کم میشه برم پیگیری کنم. تشکر
داداش جوابت را دادم تو پیام خصوصی.نقل قول:
نقل قول:
دوستان آیا امکان انتقال به یگان شهر خودت با استفاده از بند پ وجود داره یا نه باید قبل صدور امریه اقدام کرد؟
راستی بابام کارت ایثارگری داره.. برای گرفتن کسری باید چکار کنم؟
در مورد معاف از رزم توضیح بدید
من بخاطر چشمام میتونم معاف از رزم بشم
فرقش چیه معاف از رزم باشم یا نباشم
سلام دوستان بعد از دو ماه و یک روز سخت توی 05 کرمان آموزشیم تمام شد(بدون مرخصی شهری و میان دوره واقعا سخت بود)
رسته الکترونیک کد تجهیزات مخابراتی
ستوان دوم وظیفه
دهم باید چه ساعتی خودمو معرفی کنم؟؟
به نظر شما با توجه به رسته و کد چه جور جایی خدمت میکنم؟؟
گروهبان دوم ما توی آموزشی میگفت ستوان دوما روزبرگن و ستوان سوما با اجازه فرمانده روزبرگن این درسته؟؟؟؟
با توجه به این ک بومی هستم اجازه میدن از پادگان بیام بیرون ؟؟؟
ذر ضمن فوق لیسانس برق - مخابرات دارم
توی ارتش بین معاف از رزم و و بقیه سربازها هیچ تفاوتی نیستنقل قول:
سلام
من فردا باید برم یگان-ستاد هوانیروز تهران
سوال ابنه که باید با لباس نظامی برم یا شخصی؟
بعد اینکه دوبا ره تقسیم داره اونجا یا نه؟
دوستان خواهشا سریع جواب منو بدید ممنون میشم
این کسانی که به علت بیماری تو دوره آموزشی دیگه پادگان نرند.. فراری اند؟
سریع دستگیر میکنند و زندانیش میکنند؟
چون شنیده بودم سرباز فراری بشی کاری باهات ندارند
خواهشا جواب بدید
به علت بیماری یعنی چی دقیقا؟نقل قول:
اگه بیمار بودی اعزام گرفتی و بهت مرخصی استعلاجی دادن که مشکلی نیست ولی اگه همینجوری نهست کردی فراری محسوب میشی. اتفاقا مشمول غایب باشی باهات کاری ندارن، سرباز فراری رو میگیرن دادگاه نظامی میبرن و جریمه نقدی و زندان هم داره.
امیدوارم پدر گرامی ات هرچه زودتر سلامتیش برگرده چند درصد از کارافتادگی مشخص شده؟ باید بیش از 60درصد باشه وگرنه بررسی نمیکنن خلاصه اگر پدر شما در حانه تنها نیست و بجز تو کسی دیگه که سلامت کامل داشته باشه هم میتونه ازش نگهداری کنه اصلاً به فکر کفالت نباش اما توی آموزشی که رفتی مدارک پزشکی پدر گرامی ات را ارائه بده که حداقلش بتونی شهر خودت خدمتت رو بگذزونی البته این هم بستگی به انصاف فرمانده آموزشی داره و شانست که توی شهرت برایت جا باشه تقریباً دو هفته مونده به پایان دوره مدارک سربازها رو میفرستن به نظام وظیفهنقل قول:
یکی از دوستام آموزشی افتاد سعید اباد، تیروی انتظامی ، آذربایجان شرقی ....
دوستان اونجا چجوری جاییه !؟
کسی نیست جواب این سئوالو بدونه؟؟ خیلی مهمه...نقل قول:
سلام،
در مورد مرخصی دوره آموزشی یه کم اطلاعات می خواستم.
این درسته که جمعا 15 روز مرخصی میشه گرفت؟
و اینکه هر زمانی که دوست داشتیم می تونیم بگیریم؟ مثلا 15 روز اول رو مرخصی بگیریم یا مثلا 15 روز آخر یا حتی وسط. یا اینکه باید پخش باشه؟
ممنون
دوستان سلام
کسی از زمان ابلاغ بخشنامه ی سرباز معلمی اطلاع داره؟ الان بیشتر
احتمالش هست بچه های برج 2 و 4 رو پذیرش کنن یا اعزامی های 4 و
6 رو؟!
با تشکر مهران...
دوستان دژبان مرکز کهریزک سماجا چجور جاییه؟ بعد از اموزشی کجا میوفتیم و کلا چه کاری انجام میدیم؟ دیپلم
سلام غیبت شمابایدبیشترازشصت روزبشه تا فراری محسوب بشی واسه گرفتن هم برگ جلب می خواد اونم طول میکشه اگه ناجا باشی سه ماه دیگه میان میگیرنت ولی اگه ارتش باشی یک سالی طول میکشه البته حدودا
غیبت بیش از 15 روز بشه فرار محسوب میشه.نقل قول:
پادگان شهید رجایی کرمانشاه افتادم ، دیپلم :37:
کسی اطلاع داره چجور جاییه؟! :n29:
سرباز آموزشی ارتش باشی و فرار کنی چند روز طول میکشه دستگیر کنند؟
حتما میاند دنبال آدم یا نه؟
سلام علیکم .
دوستانی که پادگان هستن میدونن شیفت عیدشون چطوریه؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام دوستان عزیز من افتادم به پادگان قدر هادی شهر در جلفا کسی اونجا خدمت کرده چجوره ؟؟؟ سخته یا نه
دستگیری در کار نیست فقط فراری حساب میشید و غیبت میخورید ....کسی ام کاریتون ندارهنقل قول:
سلام دوستان عزیز من افتادم به پادگان قدر هادی شهر در جلفا کسی اونجا خدمت کرده چجوره ؟؟؟ نوزدهم اسفند هم اعزاممه
سلام دوستان بالاخره خدمت 21 ماهه من هم تموم شد.خرداد 93 اومدم اینجا و خداحافظی کردم خدا رو شکر راحت شدم دیگه.من خدمتم توی کلانتری بوده.هر سوالی داشتید در خدمتم
در صورت فرار در بازرسی اون نهادی که هستید برای شما پرونده تشکیل میدن و میفرستن دادسرای نظامی.و اگه اونجا حکم جلب رو صادر کنن اون حکم رو به کلانتری محل ارسال می کنن برا دستگیری.در ضمن در زمان صلح غیبت بیش از 15 روز فرار محسوب میشه.اینم بگم که من خودم در کلانتری بودم و از این حکما میومد برامون واسه دستگیری سربازان فراری.ولی روندش احتمالا زمان برهنقل قول:
دیروز رفتم هوانیروز لویزان بعد از کلی الافی تازه امروز انداختنم پشتیبانی کرمانشاه! یه بی وجودی اونجا نشسته بود تقسیم میکرد بچه ها رو.. بچه شمالو مینداخت جنوب بچه جنوب رو شمال.. خدا ازشون نگذره.. کسی آدرسی از این پادگان پ کرمانشاه داره؟