کدام شرکت رفتینقل قول:
Printable View
کدام شرکت رفتینقل قول:
شکایت نامه ای با مدرک و عکس از اکانت خودم و بقیه که اونا دانلود شبانه داره اکانتشون ولی به اکانت من اضافه نشده ارسال شد امیدوارم نتیجه ای حاصل بشه اگر هم نشد مجبورم تخلیه کنم شاید رفتم شاتل
کجا میخوای بری؟ بودی حالا یه ماه دیگه :n02:نقل قول:
بچه ها تو این پیج : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقای واعظی به یکی از شاکیای پارس آنلاین جواب داده
گفته حتما رسیدگی میکنم :n19:
سرعت ما که خوبه راضی هستیم این چند سال
اسلامشهر - تهران
نقل قول:
شما مشکل نداری ولی خیلیا دارند و چخوبه که مشکل همه حل بشه
متاسفانه یک عده این وسط دارن با سرعت های بالا دانلود میکنن و یک عده دیگه دارن تو اتیش پارس انلاین میسوزن یعنی دقیقا پارس انلاین امده مشتریهایشو بهشتی جهنمی کرده
و خیلی راحت میگه نمیخوای پولتو میدم تخلیه کن
دوستان یک سوال دارم چرا میگن پهنای باند دست مت نیست؟ مگه پهنای باند اصلا چیه؟
چقدر کارداره ؟ چقدر خرج داره؟ کی باید رسیدگی کنه بهش مخابرات یا خود پارس انلاین؟
پیشتیبانی شهرمون گفت پهنای باند مشکلی نداره و ما همچنان داریم مشترک میگیرم یعنی اوضاع از اینیم که هست میخواد بدتر بشه؟
دوستان یک پیشنهاد دارم
از شکایتمون ر و توی یک تاپیک جداگانه بذاریم و لینک بدیم به اقای وزیر یا براش ایمیل کنیم
این طوری اگه لینک بدیم پستها زیاده همه درخواستها رو ممکنه نبینه
مشخصااتون و کد رهگیری رو هاتیلات کنید فقط شماره شکاییتون توش باشه+ شماره عضویتتون و شهرتون و مرکز مخابراتیتتون توی پارس انلاین رو جدا گانه بذارید بالای عکسها که شاید بخوان پی گیری کنن توی سایتهای که عضوید هم اطلاع رسانی کنید کسایی که مشکی دارند بیان اینجا
این طوری
شماره شکایت و تاریخ:
شماره عضویت
استان -شهر -مرکز مخابراتی:
سرعت خریداری شده و سرعت دانلود درتایم راییگان:
عکس ضمیمه که شامل درخواست و پاسخ اپراتور پارس انلاین هست
فقط نمیدونم اجازه چنین کاری رو داریم اینجا یا نه یکی از بچه ها زحمتشو بکشه بپرسه
سلام کاکو... من نوکرتم.. شما رفیق خوبی هستی برا من ... برات خوشحالم که از دستش راحت شدی... من خودمم تا 6 روز دیگه درست نشه میرم راحت... امیوارم هر جا میخوای بری بری ولی مارو فراموش نکنی و به اون سرعتی که بخوای برسی که مطمعنم هر چی بشه وضعیتت از پارس بهتره.نقل قول:
رفیق با من باش... تو دیگه نری یهویی؟نقل قول:
شما مشکل نداری ولی خیلیا دارند و چخوبه که مشکل همه حل بشه
متاسفانه یک عده این وسط دارن با سرعت های بالا دانلود میکنن و یک عده دیگه دارن تو اتیش پارس انلاین میسوزن یعنی دقیقا پارس انلاین امده مشتریهایشو بهشتی جهنمی کرده
و خیلی راحت میگه نمیخوای پولتو میدم تخلیه کن
دوستان یک سوال دارم چرا میگن پهنای باند دست مت نیست؟ مگه پهنای باند اصلا چیه؟
چقدر کارداره ؟ چقدر خرج داره؟ کی باید رسیدگی کنه بهش مخابرات یا خود پارس انلاین؟
پیشتیبانی شهرمون گفت پهنای باند مشکلی نداره و ما همچنان داریم مشترک میگیرم یعنی اوضاع از اینیم که هست میخواد بدتر بشه؟
حاجی قرار بود 6 7 روز بعد از عید فطر بریم... بابا پهنای باند که مشکلی نداره مشکل اینا هستن... خوب وقتی پهنای باند داره مرکزت باید هم مشتری بگیره...اینا اداشون هست... یا پهنای باند رو باز میکنن یا میریم دیگه... دقیقا یک هفته دیگه نهایت میمونیم... این وزیر هم همش سنگ 195 رو به سینه میزنه...
امیر من جایی نمیتونم برم چون
امروز زنگ زدم مخابرتمون گفتن روی این مخابرات فقط دو تا شرکت داریم پارس و مخابرات
زنگ زدم 2020 میگه فعلا ثیت نام اصلا نداریم خوب نتیجه اینکه فعلا من باید اینجام موندگار شم
خدا بهم صبربده شما که برین دیگه من:n03:
دوستان اینجا شده محل شکایت ... اینا رو برین تو سایتشون بنویسین . که ببینیند .
100 باره یک سوال رو مینویسم هیچ کس جواب نمیده .
چرا همه درگاه های خرید اینترنتی پارس انلاین قاطی کرده . هیچ کدوم نمیشه خریداری کرد .!!!!!!!!! هیچ روشی برای خرید ترافیک نیست !!!!!
ای بابا! یعنی تو شهر شما فقط پارس و مخابراته؟ مخابرات دیگه چرا ثبت نام نمیکنه...
شانسته دیگه.. شاید هم بلاخره این مشکل حل بشه و بابت موندنت پشیمون نشی کاکو:n09:
mohamad 7824 داداش کم فروغ شدی... وضعیتت الان چطویاست.. سرعت شبانت بهتر شده
مخابرات که تو کل ایران ثبت نام نمیکنه فقط منتظرن یه نفر بره تخلیه کنه نمیدونم جریان چیه:n13:
احتمالا پارس هم اینکارو میکنه که مردم تخلیه کنن من 1ماه پیش که رفتم پارس گفت ثبت نام نمیکنیم
اره شانس منهنقل قول:
بخدا راضیم این وامانده درست بشه 2مگمو میگیرم لازم باشه
ولی خودت که میبنی الان دست بهرکاری فقط پوله که باید بدی
تو شهر شمام این مخابرات لعنتی ثیت نام نمیکنه؟نقل قول:
از طریق سایتم نمیشه؟
نه فقط تخلیه میکنن از هیچ طریقی هم ثبت نام نمیکنن خط ها هم سریع تخلیه میشن بعضی ها چند ساعت بعد از درخواست تخلیه میشننقل قول:
فرشاد این تعرف ه های مخابرات اشنای اول ایناست دیگه
توی سایت مخابارت میزنی تعرفه adsl دایورت میشه روی این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ننوشته مگو 10مگ رو میشه سفارش دادا یانه
شما تو سامانتون میتونی سفارش بدی؟
حاالا چاره چیه؟نقل قول:
منتظر بشیم نیشیم چیکاکنیم؟
ترسوندیمون مشتی! نکنه پارس رو تخلیه کنم بعد دیگه هیچ جا رانژه نکنن!؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
مخابرات داشتم اون یکی خط رو. اینو که تخلیه کردم احتمالا بزارمش روی صبانتنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
درگاه اقتصاد نوین الان باز هست که!نقل قول:
اگر این صفحه برات میاد احتمالا مخابرات شما اصلیه(همون آشنای اول) ولی برا ما که اینجور نیست نه قیمتاش همون قیمتاس نه قوانینش نه جشنواره هاشنقل قول:
نقل قول:شما بهتره اول شرکت جدیدی که میخواید برید ثبت نام کنید یا اگر بخاطر رانژه بودن خط گفت اول باید تخلیه کنید بهشون بگید که اگه تخلیه کردید 100%خطتون رانژه بشه نه اینکه از اینور تخلیه کنید اونجا بگن ثبت نام نمیکنیم پس اول به شرکت جدیدی که میخواید برید اطلاع بدید بعدش شروع به تخلیه کنیدنقل قول:
من یه مودم مبین نت هم دارم... یحتمل مجبورم یه مدتی با اون وصل بشم! ... وگرنه dial up یا gprs جون ادمو بالا میاره... منم شاید دیگه بعد از 4 روز بعد عید فطر درخواسترو رد کنم بره برای تخلیه
تا همینجاشم که موندم زیادی بوده با این کارای پارس......نقل قول:
میگن صبا نت اشغالهنقل قول:
حالا جدا از مشکل شبانه... سرعت روزانه من کل 6 مگ رو دو روزی هست که پر میکنه.... یعنی سرعتم نزدیکای 700 هست... البته در روز... شب که همونی هست که بود...
منتها من 30 روز سرعت روزانم هم زیر 100 کیلو بود.. امیدوارم مشکل حل بشه دیگه نخوام منتظر رانژه و این چرت و پرتا بشم
یادش بخیر یه زمانی مبین نت داشتم:n06:نقل قول:
اولش خوب که گرفتم بعداز 1سال داغون شد حسابی
ما یه تلوزیون خریدیم روش 2 سال با یه مودم بهم دادن... دقیقا تا روز اخر که دو سال دقیق میشد شبی 3 گیگ دانلود میکرد با 128!!! الان 6 7 ماه هست که اون 2 سال تموم شده.. شنیدم اگه 128 بگیرم دیگه سرعتم بالای 20 نمیره... من چراغای مودمم همش پر میشه و تو مودمم نگاه میکنم هر سه سیگنال 100 درصده... البته تعرفه هاش هم خیلی خیلی خیلی گرونه!نقل قول:
سلامنقل قول:
نه هنوز مشکل دارم! روزانم که 80-90ــه
شبانه هم که دیشب 900 مگ دانلود شد
ده روز بیشتر از سرویسم نمونده
اگه درست نشد احتمال زیاد میرم صبانت
اره منم دو سه روز زودتر از تو تمومه سرویسم..... دیگه واستادن تو این خراب شده تف سر بالاست
الان باید تا شنبه صبر کنم تا جواب شکایتمو بدن همش تعطیله این هفته
منم سرویسم تا 20 روز دیگه تموم میشه اگه درست نشد شاید برم فن آوا (لقمان)
اگه صبانت منطقتونو پوشش میده برو صبانت 12مگش 1300کیلوبایتو میده شب و روز سروش هم رفته 2مگ گرفته سرعت شبانش از سرعت اسمی بالاترهنقل قول:
اره داداش رضا بهترین کار..همینه.. هر چند 20 روز دیگه جون ادم بالا میاد
نقل قول:
آره البته من دیگه زیاد دانلود نمیکنم فقط بعضی شبها چند قسمت سریال دانلود میکنم .........
مشکل من با دزدیشونه .......
و البته یه جور مریضی دارم که دوست دارم سرعتم همیشه 500 به بالا باشه :n02: :n09:
این مریضی نیست... چیز واجبیه... ادم میخواد یهو یه چیزی سریع دانلود کنه باید سرعت بالا باشه... با این پولایی که از ما میگیرن من خودم میانگین بالای 20 گیگ در ماه دانلود ندارم ولی زورم میاد 30 تومن بدم سرعتم از 512 کمتر باشهنقل قول:
از بس صدامون در نیومد همونجور چ پو ندن توش... ولی دیگه اون م م رو لولو برد... صدای همه در اومده... پارس هم ر ی -ه اب هم قطعه
یعنی خبر نداری لقمان اشغالهنقل قول:
تازه لقمان فن اوا نیست
فعلا شبی چن گیگ دان میکنینقل قول:
فرشاد من دوستم از صبا نت فرار کردنقل قول:
هر سرویسی که داشته باشی
شبا سرعتش میاد زیر 100
صبا نت میاد سرعت تک کانکشنو پایین میاره که اونم راحت حل میشه مثلا 2مگ میگیری 3تا دانلود همزمان میزاری میشه 300 برا سرعتای بالاتر هم به همین شکل یا میشه از یه وی پی ان استفاده کرد که نهایت سرعتو با یه دانلود بگیری که دیگه نیازی نباشه چند دانلود همزمان بزارینقل قول:
نه دوست من اون به کنارنقل قول:
صبانت برای بعضی خیلی بد در میاد
یکی از دوستان سرویس دو مگ داشت شبی 700 مگ دانلود میکرد
هیچ ترفندی هم فایده نداشت
الان اومده پارس وضعش بهتره